[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

famili_saufian_dental famili_saufian_dental

1181 posts   40416 followers   2203 followings

Famili Saufian Dental  β€’ Sek 2 Shah Alam β€’ (03-55100484 / 0193734909 WA ONLY) Call or Text β€’ Mon - Fri : 10am to 6pm β€’ Sat : 9am to 5pm β€’Sunday Closed β€’ 1pm - 2pm rehat

Raya tu raya juga.. Alang2 dah baju lawa2.. Ape lagi.. Submit gambar utk contest Famili Saufian Dental Show Your smile contest!!!! Details cara nak join seperti dibawah😁😁😁😁😁
Famili Saufian Dental Show Your Smile Contest!!! 😊😊😊😊😊
Hantar kan Gambar /Video anda via instagram beserta Caption yang paling menarik dan anda berpeluang memenangi..... 1. Free Dental Checkup
2. Free Dental Scaling dan polishing
3. Free Dental Professional Teeth Whitening
4. Free Dental Teeth Whitening Pen
5. Hadiah Misteri dari Dr Mukhlis (package percutian?? Hadiah gadget???) Wowwwwww!!!!
Join jangan xjoin!!! Cara cara penyertaan
0. Unprivate akaun instagram anda sepanjang contest
1. Ambil gambar/video menunjukkan senyuman anda
2. Upload di instagram beserta caption yang menarik
3. Tag @famili_saufian_dental
4. #showyoursmile #ramadhan
5. Tag 5 org kawan anda di setiap post
Contest bermula hari ini 27 may 2017 dan berakhir pada 30 Sept 2017..Pemenang akan di announce pada 7 Oktober 2017!
Hantarkan gambar atau video anda sebanyak mungkin!!!!! 😊😊😊😊😊

Di Hari last kami buka sebelum cuti panjang starting esok ni.. Kami dari Famili Saufian Dental ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada semua umat islam πŸŽ†πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽ†πŸŽ‡πŸŽ†
InsyaAllah Famili Saufian Dental akan cuti beraya sakan dari 24 June Sampai 2July dan akan buka balik pada 3 julyπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.................................................
Announcement kedua!! Jangan lupe join #showyoursmile contest Famili Saufian Dental yang akan di extend period nya sampai hujung bulan september!!! Pemenang akan dpt FREE
1. Dental Checkup
2. Dental scaling n polishing
3. Free teeth whitening session
4. Free whitening pen
5. Hadiah misteri dari Dr Mukhlis sendiri😁😁😁😁😁😁
Details utk join boleh cari di posts sebelum ni yeeeeee
.......................................
Selamat hari raya!!!! πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽ‡πŸŽ†πŸŽ‡πŸŽ†

Disebabkan baru2 ni ade video bdk psg fake braces di rumah.. Siap tukang pasang kan tu xpakai glove langsung.. Xtaula kot2 lepas keluar tandas.. Basuh tangan ala kadar and terus pegang gigi org bare hands ke.. Glove pon xnk pakai then boleh claim pulak tu real braces. Haishhh... Baca jela post ape jadik bila pakai fake braces ni ye.. Semoga menjadi pengajaran😊😊😊😊
#Repost @beyl4_
・・・
fyi, yg taktahu apa sebab my teeth jadi mcm ni, let me tell you the truth, ini punca sbb pakai "fake braces" yg pasang dkt rumah tu but gambar ni gambar masa i dah tukar the original braces ah baru je tukar tak sampai sebulan lagi & i still in appointment & my doc kata fake braces tu boleh jd punca kita dpt CANCER. so for all, be careful ok. Tbh benda ni bukan nak burukkan sesiapa or what but I JUST NAK SHARE APA YG I KENA. so no need la if nak judge itu ini ye.

Small simple tips yang boleh digunapakai dirumah untuk yang pakai braces dan mengalami masalah yang sama. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
Semoga bermanfaat😁😁😁😁😁

Alhamdulillah very good progress after 3 months bracesπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Muhasabah pagi iniπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
Bagaimana cara mudah islam ajar nak rezeki berganda?? Banyak kan bersedekahπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
Dulu masa dekat SMKA kuala selangor, ada seorang ustaz pernah ajar cara nak ikhlaskan hati ketika bersedekah. Caranya ialah bila org dtg meminta sedekah.. Buka wallet.. Ambil duit yg nilainya paling besar dan bagi sedekah.. Contohnya.. Ade duit RM1 RM5 dan RM100.. Bagi yg RM100.. Bkn bagi yg RM1.. Tapi kalau sy bg RM100.. Sy plak xde duit?? Xpercaya ke Allah punya janji org bersedekah tu Allah akan gandakan rezeki dia?? 😊😊😊😊😊
Muhasabah diri.. Percaya pada janji Allah.. Perbanyakkan sedekah.. Kita masih di bulan Ramadhan

Kita bagi bakal pengantin ni gigi yg putih merelit bersinar sinar before nak kawen raya ni.. HeheheπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
Tq so much ye!! Boleh sengeh habis2 dh lepasni!! Selamat Pengantin Baru!! Semoga dipermudahkan segalanya insyaAllah
P/s: Gambar ni patient edit sendiri ye love love tu.. Dr Mukhlis xreti edit2 camni.. HahahhaaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Tq kak kolin.. Wife kepada abg @rahimr2 and anak for coming ke famili saufian dental for your teeth whitening!!! Sekarang kita tunggu abg Rahim plak datang nak teruskan perjuangan😁😁😁😁😁
#sepahtu #sinarfm #sepahtusinar
Jangan Lupa
Professional Teeth Whitenibg promo for only RM500 still on!! Wowww!! Whatsapp for details 0193734909😊😊😊😊😊

Alhamdulillah cerita harini.. One of our lucky patient yg dpt hadiah FREE TEETH WHITENING Session untuk RAYA TEETH haritu.. Hehehhe.. Thank you for comment bagai nak giler.. Hehehe😊😊😊😊😊

Alhamdulillah... Thank you so much for coming!!! 😬😬😬😬😬 #Repost @imeldacaday (@get_repost)
・・・
I used to be scared of the dentist. Like, really scared. But after I went to @famili_saufian_dental , my fear went away! Thank you Dr. @mukhlissaufian for making sure that my procedure is always painless! I went home with a happy SMILE 😁

Assalamualaikum semua.. Di akhir2 baki Ramadhan ini. Muhasabah diri sikit.. Setiap kali solat.. Ape yg berada di dalam kepala kita sebenarnya?? Makanan? Girlfriend? Hmmmm... Peringatan untuk diri sendiri juga. Dulu ada seorang ustaZ pernah tegur.. Kita nak jumpe CEOcompany.. Jumpa Raja.. Kita akan make sure pakai smart2.. Gosok baju pakai starch... Tp nk jumpa Allah masa solat... Pakai kain pelikat dgn singlet... Hmmm.. Muhasabah diri 😊😊😊😊😊😊

Hahaha terbaikkk.. Tq for coming!! And xpe.. Putih dah gigi tu... Siap boleh tanya gigi doc plak shade color ape ye.. Hahaha.. Terus pakai mask je satu hari ni xnk bagi org tgk gigi kita.. Hahaha.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Most Popular Instagram Hashtags