famili_saufian_dental famili_saufian_dental

1103 posts   35760 followers   2212 followings

Famili Saufian Dental  β€’ Sek 2 Shah Alam β€’ (03-55100484 / 0193734909 WA ONLY) Call or Text β€’ Mon - Fri : 10am to 6pm β€’ Sat : 9am to 5pm β€’Sunday Closed β€’ 1pm - 2pm rehat

https://m.facebook.com/profile.php?id=446205965534476

Daulat Tuanku!! Sempena Pertabalan Yang di Pertuan Agong... Klinik akan ditutup hari ini dan akan beroperasi semula pada hari esok 25 April 2017 😊😊😊😊😊

Scaling and polishing procedure.. Have a great weekend!!!! 😬😬😬😬

Yeyyy!! Hidup Selangor!! Hehehhe 😊😊😊😊😊
Tqqqq

Today jadi the bloody dentist.. HehheπŸ˜ˆπŸ˜ˆπŸ˜ˆπŸ˜ˆπŸ˜ˆπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

Hehehe.. Inilah org yg banyak membantu masa awal2 dulu baru nak naikkan nama klinik.. Teringat coversation masa tu " Bro, aku xkenal mana mana retis nak dtg clinic aku.. Ko la kawan aku yg paling macam nak retis ni.. Nak mintak tlg ko promote2 kan klinik aku kat kwn2 boleh x? " hahahaha.. Alhamdulillah dari situ team futsal malaysia dtg clinic.. Then macam2 lagi skrg.. Alhamdulillah.. Tq so much bro.. Selamat pengantin baru from aku.. Hadiah teeth whitening treatment utk ko n future wife tu jela hadiah kecik2 yg aku mampu.. HeheheπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Throwback thurday : setahun lepas punya kes.. Patient was really uncomfortable with her teeth.. Hilang confidence katanya.. Alhamdulillah this is what we did for her.. Menangis kegembiraan patient tgk cermin lepas tuπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

Alhamdulillah.. Gambar diberi oleh salah seorang patient kami.. Heheh.. Before and after of a composite veneer done.. Alhamdulillah.. Very good result😁😁😁😁😁😁
Cantik ke cantik???? 😁😁😁

Thank you so much Gerard Ratnam The Nation Host for the talk😊😊😊😊😊

Alhamdulillah.. Will be going live sekali lagi di Bernama TV hari ini.. Nervous nya la haih... Huhu

Hihihi tq so muchhhπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
#Repost @atenrozzaini with @repostapp
・・・
Gigi saya cantik sebab saya pergi klinik yang cantik dan πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸŒŸ tq @famili_saufian_dental

Goodmorning!!! Heheh
Peringatan hari ini.. Ingat janji Allah.. With hardship.. There is relief 😊😊😊😊😊
Stay positive πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Amirul Faqeem in da houseeee.. Hehehe.. Thank u so much for coming!! Sorry Dr Mukhlis xsihat harini and xdpt jumpe.. Hope u had a great time with us πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
#dfkl2016 #dfkl2017

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags