fame_cosmetics fame_cosmetics

1,855 posts   88,862 followers   1 followings

FAME Cosmetics HQ  Official Fame Cosmeticsβ„’ instagram account. Malaysia's top cosmetic brand for stylish women. πŸ“² 019 3588 159 / 019 3588 139 πŸ’‹ stockist & agents wanted

Jom singgah MITC Melaka harini dan esok.. Beli 2 produk Fame dan anda akan dapat FREE MAKEOVER from MUA @shae.taib πŸ’‹

Now kita nak kenalkan you all dengan stokis from KL pulak.. Boleh panggil Afiqah dan walaupon masih agak baru menjadi stokis Fame, namun pencapaiannya patut dibanggakan.. Antara stokis yang sangat konsisten dalam mempertahankan sales πŸ’ͺ🏼 Baru2 ini berjaya menerima appreciation award dari pihak Fame memandangkan salesnya yang sentiasa konsisten setiap bulan.

Orang-orang sekitar KL dan Putrajaya boleh dapatkan produk Fame Cosmetics dari @produk.kecantikan2u atau pun boleh dm untuk menjadi agent / dropship di bawah Pn Afiqah ya πŸ’‹

Jom kita berkenalan dengan stokis dari Johor Baharu.. Telah bersama team Fame Cosmetics hampir 3 tahun lamanya.. Natrah antara stokis yang aktif dan mempunyai ramai agent dan dropship di bawah pimpinan beliau.
.
Natrah juga telah memenangi barangan kemas dari Habib Jewel kerana pencapaian sales yg membanggakan pada tahun 2017 πŸ‘πŸ»
.
Orang-orang Johor yg nak kan produk Fame or berminat utk jadi agent dan dropship dibawah pimpinan beliau boleh dm Natrah di ig miliknya @nudderah ya..
.
Good luck Natrah ❀️

@the.pia guna mix code SCARLET + ALMOND yang kita dah start jual loose semalam. Color yang super onz πŸ”₯

Adik cantik manis ni namanya Diana @dfarra83 . Stokis kita dari Kota Kinabalu, Sabah.. Pernah bekerja di booth Fame Cosmetics Sabah semasa kita mengadakan exhibition di sana.
.
Bermula sebagai agent dan akhirnya upgrade menjadi stokis pada Oktober 2017 bersama sahabat baiknya. Diana bermula dari bawah dan perlahan-lahan belajar dan dia seorang yang consistent sepanjang perjuangan bersama Fame Cosmetics hingga kini.
.
Selalu bersikap positif dan tak pernah merungut.. Dianugerahkan appreciation award kerana tahap pencapaiannya yang konsisten walaupon baru setahun bergelar stokis. Harap Diana akan merebut reward tahun akan datang ya πŸ’ͺ🏼 you can do it!!! Orang sabah kalau mau product Fame atau mau jadi agent / dropship bulih bah carik Diana πŸ‘πŸ»

Maybe ramai belum kenal dengan stokis Fame dari Penang ni.. Puan Nurfarhana (Nana) @famecosmetics_my adalah stokis terawal yang mewakili Penang sejak awal 2016.. Pembabitan stokis ini sangat-sangat membanggakan.. Beliau sangat konsisten dan berpandangan jauh dan sentiasa setia bersama Fame Cosmetics.. .
Ramai juga agent-agent yang mendapatkan stok mereka dari Pn Nana 😍. Pn Nana juga antara stokis yang sentiasa berjaya untuk achieved target sale πŸ’ͺ🏼 dari HQ. Orang-orang Penang hampa boleh pi carik stokis ni naaaaa.. nak jadi agent boleh, nak beli product @fame_cosmetics pon boleh! All the best Nana 😘

Good morning!! Hari ni kita dah start jual Scarlet and Almond in loose. Harga hanya RM30 each 😍😍 Sape nak cuba komen dekat bawah sikit 😬
.
Utk pembelian whatsapp 019 358 8139 // DM

Hi fame lovers ❀️ Harini kita nak kenalkan you all dengan salah seorang Stokis Fame Cosmetics Putrajaya / Ampang yang sangat aktif hingga sekarang. Stokis @famecosmetics.stokis.kl (Pn. Usmi) telah bersama Fame sejak awal penubuhan Fame Cosmetics hampir 3 tahun yang lalu. Setinggi-tinggi tahniah dari pihak Fame kerana berjaya menjadi seorang stokis yang hebat dari dulu hingga kini.. Usmi berjaya menjadi top stokis 2 tahun berturut2 dengan memenangi sebuah bag tangan LV dan juga barangan kemas dari Habib Jewels ❀️ Best of luck to you darling πŸ’‹

@nisa_sulaiman in Fame Soft Matte Lip Cream code RUSTY πŸ”₯

Rusty dah back in stock tau so utk pembelian boleh whatsapp 013 275 5197 // visit website www.famecosmetics.com.my // Dapatkan dari Stokis, Agent dan Dropship sah @fame_cosmetics

Soon. 😘

Ruby ni purple shade yang lawaaa sangat sebenarnya. Selalu ramai yang takut pakai shade2 mcm ni tp kena cuba pakai dulu baru tau hasil dia mmg onz πŸ”₯

@fame_cosmetics secara rasminya dibuka di @sogo_kl today!! Boleh datang, cuba semua produk yang Fame tawarkan dan terus beli kt sini. Jumpa kat sini okay πŸ‘‹πŸ» .
Utk offline store takde promosi Hari Malaysia ya, promosi Hari Malaysia hanya utk pembelian online sahaja. www.famecosmetics.com.my // Boleh DM ig @fame_cosmetics nnt salesteam kita akan jawab segala pertanyaan ❀️

Most Popular Instagram Hashtags