[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fakhrulkulen fakhrulkulen

260 posts   84596 followers   343 followings

MOHD FAKHRUL FADZLIN  πŸ“©mohdfakhrulfadzlin@yahoo.com

SELAMAT HARI RAYA πŸ’‹
β€’
β€’
#2k17 #aidilfitri2017

Haaa kulen pakai organik shampoo ni dari owner dia @ismailroslyy πŸ‘πŸ» sgt bagus dah la wangi berkesan pulak tu utk semua masalah rambut. Kulen pakai rambut makin lebat dan wangi serious ni. Kalau korang nak info lebih boleh usha ig shop diorang @shampoobyir atau ws je 013-6078628 🌹

New collection #banana by @azbrothersstudio_
Photographer: @syafiq_slim

Bila orang benci kau tanpa kau kenal pun siapa orang tu. That time kau kena sedar ada orang dah cerita something bad behind you. Chill jeπŸ˜‰

New collection by @azbrothersstudio_ with beautiful model @haneesyahanee and awesome photographer @syafiq_slim . 😍

Salam Jumaat πŸ’ž

Good morning gah ! I really loved it! Among the best product saya penah makan & kesan yang sangat baik! Thank you #flawlessmieracle 😍 u guys patut cuba, pasti flawless. πŸ’ž
β€’
Grab it now sbb ada promo diskaun! Terus contact kulen sendiri.
Whatsapp : 0135198897
P/s : tu number i sendiri ok ✌🏻️

Jangan pernah menghina kisah silam org lain. Kerana air hujan yang jernih pun asal dari awan yang hitam. πŸ˜‰

Which one ur favorite colour ? 😁
Pilih colour jangan pilih tuan yer. πŸ˜‚ Boleh tengok kat @zamrimatouch sebab dia buat sale gila-gila promosi raya! 😱😍

Jom Cantik Sebelum Raya.. sesape nak cantik yg takut guna supplement boleh try guna sabun beauty ni @ds_beauty_collection_hq
@ds_beauty_collection
fb: Kulit Anda Berhak Cantik
β€’
whatsapp 0145133734 0145133734

Most Popular Instagram Hashtags