fakhrulkulen fakhrulkulen

282 posts   78589 followers   333 followings

MOHD FAKHRUL FADZLIN  โ™ ๏ธID | fakhrulponzo25 ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธModel | freelance ๐Ÿ“ฉmohdfakhrulfadzlin@yahoo.com ๐Ÿ“ฎAny enquiries, please DM/email

No matter how alone you feel, please remember that someone out there loves and cares about you. you are never alone. ๐ŸŒน๐Ÿ’ž
โ€ข
โ€ข
#throwback #musicvideos #izinkankupergi #alone #love @rioproduction

One million memories, Ten thousand inside jokes, One hundred share secret, One reason -BESTFRIEND ๐Ÿ˜˜

Stay Handsome & Sexay !! ๐Ÿ˜

I really loved it!! Among the best product yg Kulen pernah makan & kesan yang sangat baik๐Ÿ‘๏ฟฝ๐Ÿ‘๏ฟฝ Thank You #FlawlessMieracle!! U guys memang patut cuba, confirm flawless & putih berseri!

Grab ot now sebab ada diskaun hebat, hurry up! Terus whatsapp nombor kt bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 0178050350
0178050350
0178050350

IG: flawless.secret.beauty
IG: flawless.secret.beauty

Get it now, Pasti flawless!!

Good Morning gah! Nah mini love โค๏ธ

My favorite bimbo bestfriend ๐Ÿ’ž
Susah nak cari pompuan yang cantik tapi gila-gila, tapi dia ni terlebih gila. ๐Ÿ˜‚

Thankyou so much kak ifa! ๐Ÿ˜˜ Korg pon boleh try kalau jenis muka kering sebab dia melembabkan kulit. ๐Ÿ˜ #divassecretmiraclebeautymist ๐ŸŒน๐ŸŒนutk kecantikan kulit wajah & Kulit sentiasa tegang dan mulus.. tq so much @ifa_raziah @divassecretss memang terbaik.. Sesiapa yg ingin mencuba atau berminat nak menjadi Agen / Stokis sila Dm/Pm/Whasp #ifaraziah
#60193722975
#60193722975
#60193722975
#60193722975
#ifaraziahdivas #terusterang #sukerrbanggee #divasssecret #pukpukpukk

To my beloved friends yg bertanya "Macam mana Kulen jaga kulit sentiasa bersih putih & flawless wlpun sibuk bekerja" ?
Ini jawapannya!!
In this few months, Kulen ambik 1 produk yang terbukti berkesan membuatkan kulit muka Kulen jadi bersih, putih dan flawless iaitu #FlawlessMieracle !! Sebelum ni Kulen ada masalah kulit berminyak, gelap dan parut. Hanya kunyah sehari sebiji #FlawlessMieracle ini, Alhamdulillah mmg terbaik kesannya seawal 3 hari sahaja !! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜๐Ÿ˜ NOW ada promosi diskaun hebat & boleh terus whatsapp di nombor ini: ๐Ÿ“ฑ 017-8050350
๐Ÿ“ฑ 017-8050350
๐Ÿ“ฑ 017-8050350
๐Ÿ“ฑ 017-8050350
๐Ÿ“ฑ 017-8050350
Follow IG: flawless.secret.beauty

#FlawlessMieracle is strongly recommended !! Whatsapp sekarang, pasti flawless!๐Ÿ‘๐Ÿ‘

โ€œShare your smile with the world. It's a symbol of friendship and peace.โ€ ๐ŸŒน โ€• Christie Brinkley
#sahabat #bestfriends #senyum #happy #klia2 #uniform

Congrats @khaibahar94 ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜

Muka je sombong tapi sebenarnya friendly, Adalah sikit pemalu. ๐Ÿ˜‚
Kalau tak kenal jangan judge dari muka, try duk setable tengok riuh macam mana. ๐Ÿ˜ƒ
โ€ข
โ€ข
#standby #onduty #police #policeman #policelife #polisairport #klia2 #airport #malaysia #malaysiaairlines #malaysiaairports

Handsome tu tidok manis tu ada sikit. ๐Ÿ˜‹

Thankyou @myismatthew for inviting me paul smith junior spring /summer 2017 collecting launch @juniorlookbookpavilionkl . ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ž
โ€ข
โ€ข
#juniorlookbook #juniorlookbookpavilionkl #pavilionkl #kualalumpur #malaysia #paulsmith

Most Popular Instagram Hashtags