faizyarn faizyarn

507 posts   780 followers   1,115 followings

Faiz Yarn  Iman and Noah mummy Eatalian Express. Milk Up Candy #younglivingessentialoils

Bulan ni dapat essential oil rosemary dari young living...malam selasa aritu ada buat home tutor so terus bukak n diffuse rosemary untuk aiman.
.
.
Bagi aiman improve memory enhance... Sbb dia cepat ngantuk haritu da bagi aiman focus blend...
.
.
Moga ada perubahan dalam pelajaran aiman PT3 dah nak dekat ni... InsyaAllah..
.
.
#yleo
#younglivingmalaysia
#youngliving
#yl
#younglivingbangi
#yldistributor
#bpsk
#basicplusstarterkit

Alhandulillah postage untuk kawan kita da sampai...
.
.
Selamat beroiling... Nnt boleh amik set pulak😘😘
.
.
Tq.@nuraimiaqilah
#yleo
#yleobangi
#youngliving
#younglivingmalaysia
#independentdistributor
#teamgeeminichallenge

Da 2,3 harini berjalan je kan... Pagi tadi sampai office tibe2 pinggang sakit...
.
Nasib baik ada bawak pan away terus sapu dekat pinggang.. Ni da lega da sakitnye..
.
Nasib baik pan away ni ada dalam set psk mmg berbaloi kalau beli❣️❣️❣️
.
#yleo
#yleobangi
#younglivingmalaysia
#youngliving
#yl
#younglivingbangi
#panawayessentialoil

Alhamdulillah... #younglivingditaska spotted Dew Drop Diffuser dekat situ... Membantu proses pembelajaran, meningkat imunisasi anak2 insyaAllah...
.
.
Awak bila nak cuba lg☺️☺️
.
.
#taska
#yleo
#yleobangi
#yl
#younglivingbangi
#yldistributor
#bpsk
#basicplusstarterkit

Peace and Calming ll
.
Minyak essential yang wajib ibu2 ada if nak travel or anak2 jenis fussy...
.
.
Manfaat Utama

Campuran minyak essential Peace & Calming boleh membantu sistem Anda terbebas dari ketegangan emosi, dan meningkatkan kesihatan emosional Anda.

Peace & Calming memiliki aroma yang meningkatkan emosi positif.

Peace & Calming mudah dibawa kemana-mana dan boleh dipakai bila kita travel, majlis keramaian atau waktu anak2 nak tidur... Minyak essential dalam campuran ini bagus disapukan pada telapak kaki untuk menenangkan anak-anak yang sedang sulit untuk ditangani (fussy)
.
#yleo
#yleobangi
#youngliving
#yl
#younglivingmalaysia
#peaceNcalmII

Penyelamat umi dengan abi bila abg dengan abang grumpy... So bagi dieorg relax sikit... Alhamdulillah mlm2 pun senang tido....
.
.
Thank you #youngliving ❣️
.
.
#younglivingmalaysia
#yleobangi
#yleo
#iheartyleo
#peaceNcalmII

😂😂😂 Cepat teka sapa pny keje..?.?
.
.
#yleo
#yleobangi
#youngliving
#younglivingmalaysia
#orbdiffuser

Basic Plus stater Kit
.
Ada yang nak risik tak? Meh pm kita... Mahal? Meh om kita dulu baru tahu...
.
.
#younglivingmalaysia
#youngliving
#yleo
#yl
#younglivingbangi
#yldistributor
#bpsk
#basicplusstarterkit

Assalam good morning from Ipoh❣️❣️❣️
.
.
Benda wajib bawak kemana sahaja sekarang...
.
.
#yleo
#younglivingmalaysia
#yl
#youngliving
#younglivingbangi
#diffuser
#dewdropdiffuser
#love
#life

Anak oh anak suka sangat dengan superbike... Sampai xnak turun... Doakan la abi murah rzki kot2 la kan dpt beli 1😂😂😂 Amin...
.
#superbike
#bmw
#ducati

Most Popular Instagram Hashtags