faizyarn faizyarn

406 posts   739 followers   1,072 followings

Faiz Yarn  Iman and Noah mummy Eatalian Express. Milk Up Candy

Sago mango tangoooo... for berbuka😍😍😍
#sagomangotango #sagomangopudding #sagomangomangosago

Assalam....kemana2 dgn happy boo jeeee😍😍😍
.
.
LEBIH BERBALOI DENGAN HAPPY BOO!

Dengan semburan pun dah berbaloi. Cegah sebelum merawat. Selain dari kebaikan dan manfaat yang banyak, happy boo jugak sangat mudah digunakan serta MESRA kanak-kanak.

Yang penting ada kelulusan KKM okeh!

#happyboo
#happyboohq
#milkupcandyhq
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#tambahsusuibu
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#produkviral
#butiktateh
#tateh

Sian lahai syg umi ni...teacher kesygan nak pindah da....thank you teacher Mimi jagan noah dgn iman. Ada umur jumpa lg.insyaAllah😍😍😍
#nalurikreatifbangi2
#nalurikreatif

Kejap je da nak bulan puasa kan ha tahun ni kuih sedap ade lg....murah2 je... berminat boleh pm/whatsapp kite...kerepek2 pon ada jugak...
#kuihraya2018
#Kuihrayasedap
#kuihraya
#tartkepit
#tart
#kuihbelanda
#samperit
#gajus

Hai korang yg mana tengah lunch tu kan meh la cuci mata tengok corelle murah2 ni berminat boleh whatsapp or dm kite tawww
.
.
#pscorelle #personalshoppercorelle #corelle #corellemurah

Hai korang yg mana tengah lunch tu kan meh la cuci mata tengok corelle murah2 ni berminat boleh whatsapp or dm kite tawww
.
.
#pscorelle #personalshoppercorelle #corelle #corellemurah

Hai korang yg mana tengah lunch tu kan meh la cuci mata tengok corelle murah2 ni berminat boleh whatsapp or dm kite tawww
.
.
#pscorelle #personalshoppercorelle #corelle #corellemurah

Saya sicomel yg masam umi abi n abg luv u soo much #noahukail #birthdayboy #2years #boy @fyin89

Meh la order kuih tart larissss ni sedap sgt tengok isi nenas tu....haaaa 😍😍😍

Loving you, son, is our greatest joy. You make it so easy. Happy birthday, dear boy!
#noahukail #bb #birthdayboy #love #life #babyboy💙 @fyin89

❤️❤️❤️selamat pagi

Assalam.... arini kite bg kuih lama2 lagi gerenti sedap murah2 je...
#kuihrayasedap #kuihtradisional #kuihtradisionalmelayu

Most Popular Instagram Hashtags