[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fairlady_hq fairlady_hq

74 posts   864 followers   2520 followings

fairlady beauty skincare  Liyamaisarah Beauty Secret โ—Fouded by @ liyamaisarah_ โ—Flawles jebu tanpa pakai makeup selama 7hari๐Ÿ’„ โ—whatsapp 01140274137 Malas save no?tekkan line

http://www.wasap.my/+601140274137

Magic betul ๐Ÿ˜ beza sakan dulu kusam hitam berjerawat sekarang Fairlady mampu buat kulit kembali cantik. Korang bila lagi nak Cuba ? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜œ .
Fairlady mampu merawat kulit :-
1. Kusam
2. Jerawat
3. Jeragat
4. Resdung
5. Sunburn
6. Tona tak sekata
7. Pigmentasi
8. Liang pori besar dll .
Jom whtsapp #01140274137untuk Utk order . #rm65smrm70ss #liyaguidekorangflawless #liyamaisarahbeautysecret

Magic betul ๐Ÿ˜ beza sakan dulu kusam hitam berjerawat sekarang Fairlady mampu buat kulit kembali cantik. Korang bila lagi nak Cuba ? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜œ .
Fairlady mampu merawat kulit :-
1. Kusam
2. Jerawat
3. Jeragat
4. Resdung
5. Sunburn
6. Tona tak sekata
7. Pigmentasi
8. Liang pori besar dll .
Jom whtsapp #01140274137untuk Utk order . #rm65smrm70ss #liyaguidekorangflawless #liyamaisarahbeautysecret

Liyamaisarah:
Selamat tinggal jerawat dan muka kusam ๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ‘‹๐Ÿป
Dulu dah rasa macam kulit takda harapan dah. Pakai macam macam tak jadi.๐Ÿ˜” nasib baik jumpa Fairlady mampu buat kulit kembali cantik. Korang bila lagi nak Cuba ? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜œ .
Fairlady mampu merawat kulit :-
1. Kusam
2. Jerawat
3. Jeragat
4. Resdung
5. Sunburn
6. Tona tak sekata
7. Pigmentasi
8. Liang pori besar dll .
Jom whtsapp #01140274137 Utk order . #rm65smrm70ss #liyaguidekorangflawless #liyamaisarahbeautysecret

Morning semua, tengok sis kita ni cantik je senyum pepagi, tak makeup tebal pun just sapu bb Krim je settle, tak risau sunburn atau jerawat dah pasni sebab fairlady dah pelengkap .

Adoyy in love tengok muka dia gebu macam ni .๐Ÿ˜ Fairlady mampu buat kulit kembali cantik. Korang bila lagi nak Cuba ? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜œ .
Fairlady mampu merawat kulit :-
1. Kusam
2. Jerawat
3. Jeragat
4. Resdung
5. Sunburn
6. Tona tak sekata
7. Pigmentasi
8. Liang pori besar dll .
Jom whtsapp #01140274137 Utk order . #rm65smrm70ss #liyaguidekorangflawless #liyamaisarahbeautysecret

Keistimewaan dan keajaiban Fairlady beauty Soap yang mengandungi bahan bahan semulajadi dari tumbuhan dapat :- .
.
1. Membersih wajah lebih mendalam utk menyingkirkan kotoran yg tersumbat pd liang liang pori muka menggunakan extrak lemon madu .
.
2. Glycerin, pati ros, dan herbal( extrak kayu manis) yang mengimbangi minyak berlebihan, dan memberikan keanjalan pada kulit muka .
.
3. Elak jerawat dan jeragat tumbuh pada kulit .
.
4. Mencerahkan kulit wajah dan Glowing , menyeimbangkan tona kulit dgn sekata .
.
5. Memberi kesegaran kpd kulit sepanjang hari .
.
6. Stearic acid, vitamin C&E dan gluthatione membantu kecilkan liang pori , membuang sel sel mati pada kulit .
.
7. Hilangkan blakhead dan whitehead .
.
8. Antioksidan dan melembapkan kulit wajah .
.
10. Menghilangkan sunburn pada kulit wajah dengan sekata .
.
Untuk order boleh direct whatsapp #01140274137 untuk order dan info lanjut #liyamaisarahbeautysecret #LiyaguidekorangFLAWLESS๐Ÿ˜

Kalau nak kemana tak sah tak sapu bb Krim , sebab kena cahaya tak risau takkan sunburn. Berbaloi kalau pakai seharian tahan , tak Perlu makeup pun takpa๐Ÿ˜˜๐Ÿค—๐Ÿ’• whtsapp #01140274137untuk untuk order dan info lanjut liya akan guide satu persatu.

Siapa nak kulit cantik macam dia? ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ kulit licin liplap liplap tak perlu makeup tebal , pakai Fairlady je dah cukup ๐Ÿ˜ senang je . .
WhatsApp #01140274137untuk order sebab lepas 7hari korang try confirm korang tak perlu pakai make up dah ๐Ÿ’•
Tak caye? ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ Jom try sekarang! Rm65 Sahaja. Free pos yaa#liyamaisarahbeautysecret #LiyaguidekorangFLAWLESS๐Ÿ˜

Siapa nak kulit cantik macam dia? ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ kulit licin liplap liplap tak perlu makeup tebal , pakai Fairlady je dah cukup ๐Ÿ˜ senang je . .
WhatsApp #01140274137untuk order sebab lepas 7hari korang try confirm korang tak perlu pakai make up dah ๐Ÿ’•
Tak caye? ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ Jom try sekarang! Rm65 Sahaja. Free pos yaa#liyamaisarahbeautysecret #LiyaguidekorangFLAWLESS๐Ÿ˜

Makin lama makin glowing, tanpa makeup tau dah macam ni. Cantik betul ๐Ÿ˜ Kalau dulu kena edit pakai filter sekarang Muka original macam ni pun da cantik slps pakai fairlady. Korang bila lagi nak Cuba ? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜œ .
Fairlady mampu merawat kulit :-
1. Kusam
2. Jerawat
3. Jeragat
4. Resdung
5. Sunburn
6. Tona tak sekata
7. Pigmentasi
8. Liang pori besar dll .
Jom whtsapp #01140274137 Utk order . #rm60smrm65ss PROMOSI ๐Ÿ‘‘ #liyaguidekorangflawless #liyamaisarahbeautysecret

Alamak ๐Ÿ˜ฑ saiaaaa tak kuat tengok orang cantik , kulit gebu flawless sgt, thanks sebab always support and percaya kan fairlady. Tak sia sia amalkan fairlady kan! Siapa rasa nak gebu macam awek Cun melecun ni meh whtsapp #01140274137 free guide dan promosi ๐Ÿ˜
RM60 SM RM65 SS๐Ÿ‘‘ PROMOSI SEHINGGA 11SEPT SAHAJA๐Ÿ‘Œ

Lama nyaa sis tak update ni guys๐Ÿ˜– tapi jangan putus asa meh grab fairlady cepatยฒ sis nak bgi gift awayโœจ

Most Popular Instagram Hashtags