fahmie.ismail fahmie.ismail

205 posts   907 followers   1679 followings

Fahmie Ismail  Simple: DREAM & BELIEVE IT. fahmicwa@gmail.com

Dua-dua excited bergambo & dengar cerita sejarah klcc dari daddy. Dengar je ye percaya jangan 😁

#Kesayangan
#AisyahMedina
#AairaMedina
#klcc

Superb Excited receive this awards - CHAMPION Top Recruit Central Region. Thank you for all Team Abami, we move together and do more and more!. Pulun lagi next quarter. Pulun Team Abami Pulun.
#TeamAbami
#CWARiangRaya2017

Wefie time!. Sebelum kakak dia sampai.... #KesayanganDaddy
#AairaMedina
#Abami

First Time main bunga api. Excited habis!!. 🀣

#TeamRayaTepen
#Abami

Dia punya pose kalah daddy. Raya ke 3 kita serbu rumah Tok Ngah makan nasi + ikan keli goreng + sambal belacan + ulam pucuk ubi rebus + ikan keli masak asam. Terbaikkk!!!. Lemang & rendang kita sambung makan dekat Johor nanti... #KesayanganDaddy
#Abami

Selamat Hari Raya. Pagi raya anak ajak main cak cak. Yak yak yeeee.

#Abami

Raya tahun ni abami bela misai harap sama macam Sarjan Misai.

#AbamiCuba
#Ramadhan2017
#TeamAbami

GGMU

Ok. Remos dah tegak tinggi,jom kerja. Yang tak tau remos tu apa pi google. Happy working uolls.

#TeamAbami

Selamat Hari Khamis. Korang tengah lunch ke tu?. Gambar paling handsome setakat tengahari ni,walaupun tak sihat selsema. Tapi kena kerja sebab abami bukan datang dari orang yang senang,wajib kerja kuat.
Musim hujan ni sama-sama jaga kesihatan. Enjoy your lunch.

#TeamAbami
#Luncheon

Tb #Perth

Handsome dah rasa time ni sebab awek aussie dok usha-usha πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£

Most Popular Instagram Hashtags