fadbocey fadbocey

1,940 publicaรงรตes   1,783,370 seguidores   410 seguindo

FAD & SYAHEERA  DJ Era.Je(Petang Era 4-8 pm) Emcee/Show/Sponsor kindly contact manager 0193880609 / syaheerarahman@gmail.com

Ramai sgt yg tanya apa pengakhiran kisah abam tersepit .dah di cakap jangan main jauh2 .jangan nakal2 .dia buat jugak perangai .nasib tak sempat call bomba lagi .kalau tk almari tu mmg kena potong la nak keluarkan abam . @abam_bocik @acheykintangkintung @hafizul_wonghelmi77 wan

Dari kiri rooney obesiti @shahrulazmil88 ,tengah connor mcgregor(kaki parap) @qody_official yg kanan sekali jackie chan pencen @hafizul_wonghelmi77

Dah lama tak shooting .nantikan #sirmark di @astroceria .rindu pulak dkt budak2 ni .best shooting dgn team kak yan @norazianzahir00 .tk stress sbb ada penghibur dkt set @thelatifi and the geng .tpi rengsek ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ .ada rezeki kita bekerjasama lgi ye .

KRISTAL showcase.
Date: 24 November 2018
Venue: G-Tower House Restaurant
Time: 9.00pm
Contact Person:
0109221196 / 0126502532
Tiket berharga RM60 boleh didapati di House Restaurant atau hubungi no yg tertera! JIKA INGIN BERJUMPA & BERGAMBAR dengan KRISTAL korang boleh dapatkan tiket terus di STUDIO KRISTAL ! Boleh call atau WhatsApp +60109221196 ! Jgn lepaskan peluang ini yaaa!! ๐ŸคŸ๐Ÿป๐ŸคŸ๐Ÿป๐ŸคŸ๐Ÿป

โค๏ธ

โ€œWe fight until the endโ€insyaallah ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป #boceymlm2018

Singgang ketam .sebab ketam semalam ada lgi skit @mymarket.official .simpan lama2 nt tk fresh .korang kena cuba order dkt diorang .puas masak .manis ja kuah sbb ketam fresh lgi .

Congrates en tom aka A Y A M aka #ayamdipadang utk single terbaru,sama2 kite nantikan #bekaskekasih dari @tomokofficial ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

#boceytumboksambalchallenge ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‹๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅjangan lupe vote kami dan follow #tiktok kami ye bocey.official #boceymlm2018 #tiktokmalaysia @abam_bocik @acheykintangkintung

Baru sampai dri jb .hrini ada kerja lagi .nak tinggal mama abah bibik dgn anak2 kena la bersilat dkt dapur dlu .nasib ada sarah tolong hantarkn jgk . Tk tipu brg2 @mymarket.official serious fresh !!!! As requested.ketam gemok tembam2 kita dpt .

ENTAH-AFGAN,tibe2 suke giler lagu ni๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Sejak ada Aminah mommy hanya menumpang kasih daddy ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ tangkap gambar pun menyelit tepi ja ๐Ÿ˜ฉ

Hashtags mais populares do Instagram