fadbocey fadbocey

1,939 posts   1,778,612 followers   410 followings

FAD & SYAHEERA  DJ Era.Je(Petang Era 4-8 pm) Emcee/Show/Sponsor kindly contact manager 0193880609 / syaheerarahman@gmail.com

Dari kiri rooney obesiti @shahrulazmil88 ,tengah connor mcgregor(kaki parap) @qody_official yg kanan sekali jackie chan pencen @hafizul_wonghelmi77

Dah lama tak shooting .nantikan #sirmark di @astroceria .rindu pulak dkt budak2 ni .best shooting dgn team kak yan @norazianzahir00 .tk stress sbb ada penghibur dkt set @thelatifi and the geng .tpi rengsek 😜😜😜 .ada rezeki kita bekerjasama lgi ye .

KRISTAL showcase.
Date: 24 November 2018
Venue: G-Tower House Restaurant
Time: 9.00pm
Contact Person:
0109221196 / 0126502532
Tiket berharga RM60 boleh didapati di House Restaurant atau hubungi no yg tertera! JIKA INGIN BERJUMPA & BERGAMBAR dengan KRISTAL korang boleh dapatkan tiket terus di STUDIO KRISTAL ! Boleh call atau WhatsApp +60109221196 ! Jgn lepaskan peluang ini yaaa!! 🀟🏻🀟🏻🀟🏻

❀️

β€œWe fight until the end”insyaallah πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 #boceymlm2018

Singgang ketam .sebab ketam semalam ada lgi skit @mymarket.official .simpan lama2 nt tk fresh .korang kena cuba order dkt diorang .puas masak .manis ja kuah sbb ketam fresh lgi .

Congrates en tom aka A Y A M aka #ayamdipadang utk single terbaru,sama2 kite nantikan #bekaskekasih dari @tomokofficial πŸ”₯πŸ”₯

#boceytumboksambalchallenge πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‹πŸ”₯πŸ”₯jangan lupe vote kami dan follow #tiktok kami ye bocey.official #boceymlm2018 #tiktokmalaysia @abam_bocik @acheykintangkintung

Baru sampai dri jb .hrini ada kerja lagi .nak tinggal mama abah bibik dgn anak2 kena la bersilat dkt dapur dlu .nasib ada sarah tolong hantarkn jgk . Tk tipu brg2 @mymarket.official serious fresh !!!! As requested.ketam gemok tembam2 kita dpt .

ENTAH-AFGAN,tibe2 suke giler lagu niπŸ”₯πŸ”₯😊😊

Sejak ada Aminah mommy hanya menumpang kasih daddy 😜😜😜 tangkap gambar pun menyelit tepi ja 😩

Good luckkkkk abg @zamanislam_official utk malam ni!!!u can do it!!!πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯😎😎😊😊

Most Popular Instagram Hashtags