[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fadbocey fadbocey

1542 posts   1445139 followers   325 followings

FAD BOCEY 

REDπŸ”΄πŸ”΄πŸ”₯πŸ”₯ #petangera @era_fm

Throwback cake didi and friends by @dewi_helis utk #thefavians 11 dec hritu..luar cantik dalam pun sedap..chocolate cake yg lembab lembab tu. Puas hati dapat bgi hero dua org tu happy tgok cake didi and friends..korang nak cake rupa mcm mna pun sila request dgn @dewi_helis..thank you utk cake ni 😊

Korang boleh ke nak saving tapi nak shopping ?Tapi kalau dah ade discount sehingga 90% lpastu harga serendah rm1 ,dapat pulak brand vouchers dan suprise boxes .macam boleh je nak shopping sambil berjimat! Semua ni hanya dgn Lazada Online Revolution.. bermula dari harini sampai 14th dec ni .Jangan membazir masa.. ape tunggu lagi ..layari http://www.lazada.com.my/online-revolution/

#LazadaMY #shopMYUniverse #MYOR17 "

Try cover lagu nasir jap #yangterindah πŸ˜‹ @acheykintangkintung

Assalammualaikum..11/12/2015 Happy Birthday anak2 ddy n mmy..sekejap je masa berlalu,dah besar kamu berdue ni..kalau bole ddy nak korg besar mcm ni je smpi bile2πŸ˜‹πŸ€£πŸ˜‚semoga kamu membesar dgn baik,dikurniakan kesihatan tubuh badan,menjadi insan yg terbaik,dirahmati dan diberkati dunia akhirat,i love u sayanggg!!!!πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜‹πŸ˜πŸŽˆπŸŽπŸŽ‰πŸŽŠ #hartaduniaakhirat #thefaviansturns2 #hayyan #zayyan @syaheeraarahman

Alhamdulillah,dengan sekali lafaz my big bro sah bergelar suami..sedih,gembira,bangga semua ada bam..akhirnya ada jgk insan yg bole jaga makan minum kw..love u brotha..tahniah!!!!malam ni jgn tdo awal,aku nak facetimeπŸ€£πŸ˜‚πŸ˜‹hahahahahaha @abam_bocik @acheykintangkintung #bocey #abamdahkawin

Kite try lagu ni pulak la @raqibmajid , #luluh dari @khaibahar94 ,sory kalau terkurang disana siniπŸ˜‹πŸ˜‹ #RFcover

Terserempak dgn dua fav sy ni..agak frust abg @theaqasha tersingkir GV mggu lepas,tp xpe bang..awk terbaikk!!semoga terus maju dalam career awk bang..yg satu lg ni xperlu cerite panjang2,legend the one n only @aku.amysearch ,satu je nk ckp PHEEEEWWIIIIIITTTTTTTTT!!!!!πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜‹

Terima kasih @natalis_berpantang_bersalin memudahkan urusan berpantang isteri sy kali ni..dari pagi sesi sauna ,mandi herba ,urut dan bertungku .tepat pkul 12:30 makanan tengahari dh siap terhidang .bukan tu je ,bayi pun CL akan mandikan siap dgn massage dan tungku baby sekali .lengkap pakej diorang ni .yg penting masakan mmg membuka selera .utk korang yg mencari confinement lady jgn lah tersalah pilih sbb dalam pantang bukan masa yg boleh tertekan .kena ada org yg btul2 boleh jaga ibu dlm pantang dgn baik .boleh cuba pakej dri @natalis_berpantang_bersalin .berpuas hati sgt .

Jom support my bro @najdiunic @fakhrulunic @bazliunic @unicofficials and #capriceπŸ˜‹πŸ”₯"SEDAR" by UNIC feat Caprice is OUT NOW!! Jom layan di semua platform digital dan share kasi viral. Jom support. Thank you semua. #unicsedar #unic #caprice @unicofficials
.
Click link below to listen πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://youtu.be/aSmZZ73l8Gw

Punye laa ddy kw dok menyanyi fefeling utk korg kt sebelah ni..shark doo doo jgk korg pilih..last part bantai bergaduh pulak..hahahahahaπŸ€£πŸ˜‚πŸ˜‹πŸ˜˜πŸ˜ #thefavians #suratcintauntukstarla #suratcintauntukanakanakddy

Salam Maulidur Rasul 1439H buat semua umat Islam didunia ini

Most Popular Instagram Hashtags