fadbocey fadbocey

1,873 posts   1,709,383 followers   392 followings

FAD BOCEY  DJ Era.Je(Petang Era 4-8 pm) Emcee/Show/Sponsor kindly contact manager 0193880609 / syaheerarahman@gmail.com

Bismillahirohmanirohim..syukur Alhamdulillah,dengan izinNya sy dianugerahkan rezeki ini..pertama sekali terima kasih buat bidadari sy my wife sentiasa dibelakang sy support sy dalam semua hal,dan tak putus doakan sy..i love so much mmy dan sekali lagi terbukti ternyata rezeki ini rezeki anak2 sy dan isteri (HAYYAN,ZAYYAN DAN AMINAH)sy hanya menumpang rezeki mereka..terima kasih buat mak abah sy,mama abah sy sentiasa tak putus doakan sy,Alhamdulillah..seterusnye terima kasih utk insan yg sgt penting dan istimewa dalam hidup sy,my sifu my brothaa Dato @afdlinshaukiofficial ,insan yg terlalu banyak jasanya utk sy..terima kasih abg,sentiasa percaya dekat fad,i love u so much dan of course terima kasih buat semua crew2 yg sgt awesome dlm kerje mereka,mohon maaf sekirenye sepanjang program ini ada terkasar bahasa atau salah di mana2..terima kasih utk boss2 astro @norzehajr @nvguib @khairulibrahim_ sentiasa memberi ruang utk kami terus berkarya..Alhamdulillah,terima kasih buat mak tiri mummy yaa @lidyaismail yg melayan kerenah kami semua wlupon call time kehaukkkk..hahahahaha..terima kasih utk seorg lagi insan hebat yg slalu motivate sy utk beri yg terbaikkk setiap minggu of course my brotha Dato Ac Mizal!!! @emyliadac ,show kami akan nampak kurang tanpa datoooo..tqtq dato n datin..dan utk PA sy @syah_sopan thank you utk 10 minggu bantu uruskan mcm2 .dan tq boss @mustaffakamarmazlan utk baju yg sgt awesome ini utk sy dan fans sy dan awk pon slalu support sy..tq boss..jutaan terima kasih jgk buat semua sahabat2 penyokong sy,yg setiap minggu hadir menyokong sy,sentiasa memberi sokongan padu..Alhamdulillah,terima kasih jgk buat anda semua yg mendoakan sy,yg mengundi sy menyokong sy tak kire dari mana sekalipon,yg menyokong sy dari awal perjalanan seni sy sampai hari ini terima kasih,semoga kalian sentiasa dirahmati Allah..Syukur Alhamdulillah πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ†

Salam jumaat guys,jangan tersilap ini bukan @tomokofficial πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‹malam ni final guys,kalau sudi support dan undi laa sy yeee..bole SMS dan bole undi online taip www.superspontan.com.my,alhamdulillah dan insyaallah sy buat yg terbaik malam ni..doakan sy😊😊

Mimpi Yang Tak Sudah - Ibnor RizaπŸ˜‹ #fadcover

PERHATIAN πŸ”Š

kepada para peminat futsal mahupun kaki futsal ataupun kaki parap dalam court futsal, anda dijemput hadir untuk bermain di Court Futsal KLFA Sport Centre, Taman Melawati .

BERMINAT ?? .

sila membuat tempahan lebih awal untuk mendapat tempat. untuk lebih lanjut boleh hubungi no yang tertera ataupun boleh booking melalui online πŸ’ͺ .

Contact / Follow Us :

Facebook : Klfa sc
Instagram : @klfasportscentre
Twitter : @KLFA_SC
Telegram : @futsalKLFA
Telephone: 03-41624024
Mobile Phone : 013-2021314

#klfa #klfasportscentre #merdeka #bulankemerdekaan #inikitapunya #promosi #sayangimalaysiaku

Good luck to my brothersss @hairulazreen dan @ammar_alfian utk filem kalian #PASKAL !!tp si hairul ni betul ke belakon paskal?ke belakon hantu kak limah rul..lain mcm kw punye lentok niπŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‹πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‹

Salam guys,plisss sape ada info ttg manusia tak bertanggungjawab ni DM abg afdlin..jom sama2 bantu viralkan #Repost @afdlinshaukiofficial with @get_repost
・・・
Kena rompak clutch, brake brembo, side mirror ducati diavel saya kena rembat jadi kalau ada org nak jual tolong boleh alert kat saya. Saya buat polis report dan kebetulan dalam dunia serba canggih ni ada pulak cctv yg pandang motor ni so siap la lu bro... tq selamat malam. Kalau ada org nak tolak barang barang ni tolong bagitahu saya. DM saya. Ada reward In Shaa Allah. #brakekenarembat

Morning ,korang tengah buat apa ?jangan lupa final #superspontanextravaganza jumaat ini .untuk undian boleh tengok di gambar .

Thank you @barangdapurbasah .senang kerja .diorang dh cuci semua .tinggal nak masak bilas ja .

Jangan marah ,cepat order @otakking .besar gedabak punya otak2 .my fav KETAM !serious sedap pedas masam2 bila perah asam limau tu .ya Allah naik angin makan @otakking ni .gambar kedua tu mochi durian .pun dri @otakking .weh sedap gila tau .hritu hbes stok .ni korang tanya la tgok ada lgi ke tak .ni dah kali ke berapa tah melantak @otakking

Cerita pagi td di muar johor, @dugongallstars vs pilihan YB @syedsaddiq ,kami tewas dgn penentuan sepakan penalty..tp apa pon sy nak ckp,orang2 muar mmg sporting habis..insyaallah,panjang umur kite jumpe lagiπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ€™πŸ»πŸ‘ŒπŸ»βš½οΈπŸ”₯πŸ”₯

Moga Allah merahmatimu ,moga Allah murahkan rezeki ,moga Allah panjangkan umur ,moga Allah permudahkan semuanya utk mu .semua yg baik2 utk kak .selamat ulang tahun @cirakhairy .

Most Popular Instagram Hashtags