[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fabulousheejab fabulousheejab

8789 posts   148441 followers   4 followings

๐ŸŒ™ SALAM AIDILFITRI ๐ŸŒ™  ๐ŸŒŸSINCE 2012 ๐ŸŒŸ NEW @ohmybaby_my ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป SHAH ALAM : SEKSYEN 7 KUANTAN : MALEEQA 03-5523 0664 / +60132271168

http://www.fabulousheejab.com/

Assalamualaikum to all of darling fabulousisters ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜„๐Ÿ˜˜๐Ÿ’žKak Farah , Kak Yasmin & Kak Mimi ; mewakili seluruh power team Fabulous Heejab ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua fabulousisters kesayangan ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi dapat meraikan hari berbahagia , semoga semuanya happy di samping tersayang ๐Ÿ˜Š Maaf zahir batin kami ucapkan , ampunkan salah silap & terkasar bahasa ๐Ÿ™๐Ÿป
.
We love you so much fabulousisters ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Happy Eid Fitri again to all of youuuu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜๐Ÿ’ซโœจ๐ŸŒŸ
.
Fabu-love ;
Fabulous Heejab Team ๐Ÿ’ž

Shout out to all fabulousisters in Kuantan area to shop at @maleeqa.exclusive until 12 midnight todayyyy ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Fabulousisters , cantik kan fabulousister kita di Kuantan pakai CASSIANA in Twilight Blue ๐Ÿ’™ Seronok shopping kat sana sebab boleh try terus & matching2 last minute dengan family ๐Ÿ˜
.
Ramai-ramai shopping dekat sana , harini butik Maleeqa beroperasi LAST DAY ! sampai pukul 12 MALAM ! MAREEAM & LARISSA pun ada kat sana ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
.
Serbu sekaranga butik eksklusif !
@maleeqa.exclusive

Fabulousisters jap lagi pukul 8 malam , jemput shopping HARI TERAKHIR sampai 10 malam ni di butik ๐Ÿค—
.
Admin mewakili Lady Bosses : Kak Farah & Kak Yasmin juga Fabulous Angels nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semuaaaaa darling fabulousisters yang menyokong jenama Fabulous Heejab dengan membeli persalinan baju raya Fabulousisters ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜Alhamdulillah syukur Ya Allah , sangat2 hargai Fabulousisters semua ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
.
Semoga kita sentiasa dimurahkan rezeki , kesihatan & keselamatan di hari berbahagia Hari Raya Aidilfitri ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜„๐Ÿ˜˜โค๏ธ
.
We love you soooo much fabulousisters ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

SUPRISEEEE !! ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰๐ŸŽย Seronokkkknyee sebab kalau shopping baju raya lebih dari RM300 keatas dalam 1 resit , dapat FREE LUGGAGE balik kampung tau ! Yayyyyyyย ๐Ÿ‘
.
Terkejut fabulousisters kita ni bila admin cakap dapat hadiah luggage free hihi. Lepas tu terus terpancar muka excited dapat hadiah hehe ๐Ÿ’ƒ๐ŸปThank you dear sudi shopping dengan @fabulousheejabย ๐Ÿ˜˜ย Youโ€™re so lucky , rezeki bulan Ramadhan , Alhamdulillahย ๐ŸŒ™๐Ÿ’“
.
Fabulousisters yang belum singgah butik tu jemput lah singgah . Ajak kawan-kawan , kakak adik sedara mara semua. Borong ramai2 inn sha Allah dapat hadiah dari kamiย ๐Ÿ˜„ย 45 minit lagi sebelum butik tutup sementara untuk berbuka. Jam 8 malam kita sambung buka balik sampai pukul 10 malam . See youย ๐Ÿ™†

Ya Allah cantiknyaaaa lady boss kite pakai CASSรŒANA warna bronze brown niย โœจย Kalau pergi openhouse raya nanti mesti antara yang paling letops diantara yang letops letops . Boleh juling mata yang memandang cewaahhh #gittewwย ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐Ÿ˜
.
Warna brown ni avalaible untuk saiz XS , S & M je. Boleh dapatkan di butik , website & whatsapp. Postage selepas raya 4hb Julai.ย ๐Ÿ‘Œ
.
Yang dah grab Cassiana ni mesti dah rasa tak sabarr sabarrrr nak pakai kan? Admin percaya yang Tiap-tiap malam mesti asyik belek2 baju & berlatih pose untuk ootd pagi raya nanti hihihiย ๐Ÿ˜œย Betul ke tidekkkk fabulousisters ?ย ๐Ÿ™ˆย #ifeelyousis
.
Ada lagi yang belum sempat cari baju raya ke ? Jangan risau. Bagitau kawan2 yang belum ada baju raya tu suruh datang butik @fabulousheejab harini. Baju raya murah2 harga mampu milik dengan design berkualiti pada harga mampu milik. Memang Puas hatiย ๐Ÿ’ช๐Ÿ‘

Adududuuuu ! ย CASSรŒANA PEPLUM warna Magenta ni makin surut nampaknya. Tak banyak stok dah tinggal untuk warna ni. Takutnyaaa kalau tak sempat grabย ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญย Warna ni tinggal saiz XS & XL je. Baca sampai habis kalau nak tau betapa sendunya stok cassiana warna niย ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
#website
XS tinggal โžก๏ธ 2 pasang
.
#butik
XL tinggal โžก๏ธ 1 pasang
.
#display di butik
XS tinggal โžก๏ธ 1 pasang
M tinggal โžก๏ธ 1 pasang
XS tinggal โžก๏ธ 1 pasang
.
๐Ÿ’ฐ HARGA RM219 dari RM269 sahaja. Jemput datang ke butik harini tau. Last day operasi harini. Tutup pukul 10 malam ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Online manager @fabulousheejab & Graphic designer @ohmybaby_my pun dah melaram dengan mini kurung MARร‹EAM . Uolls bila lagi ? heheย ๐Ÿ˜ย Kak ima ( kanan ) pakai saiz XL & Kak nina ( kiri ) pakai saiz S.
.
Cantik kan warna CHOCOLATE TRUFFLE ni . Warna yang lagi beri effect kurus & tinggi . Tambah pula dengan cutting baju yang perfect . Jatuh terletak cantik je dekat badanย โค๏ธย Baju mareeam ni ada NURSING & WUDHU friendly ye. Material kain dari Moda Satin & Gold Leather yang selesaย ๐ŸŒŸ
.
MESTI GRAB Marรซeam harini sebab esok butik dah start tutup ye. Kami buka sampai pukul 10 malam harini . Warna chocolate truffle yang macam fabulous angels kita pakai ni laku keras sangat. Tinggal saiz S & XL je. Kalau nak warna ni grab cepat2 sementara stok masih ada ye. Harga RM169 dari RM219ย ๐Ÿ™Œ๐Ÿ˜‰

LAST DAY ๐Ÿ“ข LAST DAY ๐Ÿ“ข JOM SHOPPING BAJU RAYA MURAH ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
JOM GRAB MARรŠEAM KURUNG SEKARANGG! HANYA RM169 JE !! ๐ŸŽ‰๐Ÿ› SAIZ XS - XXL ( limited )
.
Esok butik dah start tutup seminggu untuk cuti raya. Yang rancang nak serbu butik esok please take noted post ni tau. Esok butik tutup โ›”๏ธ
.
Follow @fabulousheejab.catalogue untuk tengok details baju atau terus ke website . Kami masih terima pembelian online tapi postage selepas raya sebab semalam last postage ๐Ÿค—
.
Jemput datang ke butik kami di Sek 7 Shah Alam . Kami buka sampai pukul 10 malam ni โค๏ธ

Assalamualaikum , butik dah buka jam 10 pagi tadi. Jemput datang dearies . Esok butik dah start tutup untuk cuti raya ye. Harini je peluang uolls nak shopping sakan dekat butik sampai pukul 10 malam ni. Jumpa kejap lagi !ย ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Operating hours : โฐ
TUESDAY - SUNDAY
Shah Alam : โ€ช10am - 10pm
.
OFFICIAL WEBSITE
www.fabulousheejab.com
.
WHATSAPP : โ€ช+60132271168
Reply within 10 AM - 5:30 PMโ€ฌ
.
SHAH ALAM HQ OUTLET :
First Floor ( Atas butik MINAZ )
21A Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7, 40000 Shah Alam
Selangor
.
WAZE : Fabulous Heejab Boutique

LAST DAY OPERATION ๐Ÿ
.
Assalamualaikum dan selamat pagi fabulousisters ๐ŸŒž Jangan lupa harini #wajib serbu butik tau sebab esok butik dah start tutup selama seminggu untuk cuti raya ๐Ÿ˜ Harini je tinggal untuk korang push shopping habis-habisan tauuu ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ›๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Jom kita ramai-ramai beraya dengan koleksi letops & mampu milik dari @fabulousheejab โœจโœจ
.
Harini butik buka pukul 10 pagi sampai 10 malam . Tutup sementara untuk berbuka 6 petang - 8 malam.

Esok LAST DAY butik kami beroperasi , jemput datang shopping semua fabulousisters ๐Ÿ˜˜ Butik dibuka dari 10 pagi - 10 malam ๐Ÿ˜Š Jumpa esok sebelum kami cuti selama seminggu ๐Ÿ˜‰

๐ŸŽ‰ 3rd WINNER ๐ŸŽ‰
.
Assalamualaikum โ€ฆ seperti yang dijanjikan , Pemenang terakhir ( ketiga ) dari 3 orang untuk Contest Active Followers akan diumumkan harini ๐Ÿ™Œ๐Ÿป
.
HADIAHNYA BERUPA SEPASANG CASSรŒANA PEPLUM bernilai RM269 ๐ŸŽ DAN PEMENANG YANG TERPILIH kalini yang mengikut setiap syarat ialah FABULOUSISTER @cikekaarianti !!! ๐Ÿ‘๐ŸŽ‰๐ŸŽˆCONGRATULATIONS SWEETHEART ! ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
.
Alhamdulillah , dengan ini berakhirlah sudah contest ACTIVE FOLLOWERS yang berlangsung hampir 3 minggu . ๐Ÿ™Œย  Kepada fabulousisters yang tidak menang harap tidak berkecil hati. Terima kasih kerana sentiasa menceriakan hari2 kami dengan kata2 yang membina & admin harap lepas ni fabulousisters tetap setia menyokong kami. ๐Ÿ˜˜ย  Inn Sha Allah akan ada lagi contest2 yang lebih menarik , doa-doakan lady boss nak buat contest baju free lagi hehe. Thank you semua ! Much loveย ๐Ÿ’‹โค๏ธ๐Ÿ’‹ โค๏ธ
--------------------------------------------------
Kepada pemenang @cikekaarianti , sila hantarkan butiran lengkap anda SEKARANG seperti yang berikut di +60132271168 dan pastikan anda tidak memadamkan bukti anda menyertai contest buat sementara ini bagi mengelakkan sebarang kekeliruan. Terima kasih ๐Ÿ˜Š
.
NAMA :
ALAMAT PENUH :ย 
NO. PHONE :ย 
SAIZ BAJU ANDA :

Most Popular Instagram Hashtags