[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

fabulousheejab fabulousheejab

9696 posts   150191 followers   39 followings

PRINCESS RANIA RM 150 only ๐ŸŽ‰  ๐ŸŒŸSINCE 2012 ๐ŸŒŸ NEW @ohmybaby_my ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป Whatsapp Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿป +60132271168 SHIPPING WORLDWIDE ๐ŸŒ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

http://www.fabulousheejab.com/

Hi #fabulousisters ! We understand planning for wedding is not an easy task. Hence designing a bridesmaids collection give us the new dream hoping that our PRINCESS RANIA KURUNG will ease your crazy wedding list and make your wedding wish come trueย ๐Ÿ’๐Ÿ‘ฐ๐Ÿ’
.
Shop our latest limited edition PRINCESS RANIA KURUNG online (link in bio) and in store ( @ohmybaby_malaysia ) ย for only RM150 from RM269 before this 30th NOV ! You will be the happiest bride-to-be once you see the glitz!ย ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’“๐Ÿ’œ๐Ÿ’•๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’—โค๏ธ๐Ÿ’–๐Ÿ’˜๐Ÿ’™๐Ÿ’๐Ÿ’Ÿ
.
TO ORDER PLEASE :
1. WHATSAPP : +60132271168
2. WEBSITE : www.fabulousheejab.com
3. WALK - IN to our mini showroom at @ohmybaby_malaysia . OPEN DAILY ( 10am - 7pm )

Assalamualaikum dan salam jumaat #fabulousisters . Hari terbaik untuk kita perbanyakkan selawat & sedekah . Sedekah tak semestinya dalam wang ringgit , tapi bacakan Al-fatihah kepada kedua ibu bapa kita pun dikira sedekah tauย ๐Ÿ˜Šโค๏ธ
.
6 HARI lagi sebelum harga promo RANIA KURUNG tamat , ramai lagi ke yang belum dapatkan kurung limited edition @fabulousheejab ni? Kalau belum cepat2 ke website kami ataupun whatsapp untuk order. Ada saiz yang dah sold out tau so #fabulousisters memang kene pantasย โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ
.
Btw ada ke fabulousisters yang nak beli tapi tengah tunggu gaji selepas 30 hb? ย Kalau ada komen dekat bawah tauu. Cikmin nak surveyyyyy heheย ๐Ÿ˜˜

๐Ÿ’—FABULOUS HEEJAB X OH MY BABY๐Ÿ’™
.
Assalamualaikum dan selamat pagi #fabulousisters ๐Ÿ˜˜ jangan lupa dapatkan RANIA KURUNG dibutik , website & whatsapp ๐ŸŽ‰ Harga pengenalan cuma RM150 dari RM269 ! 6 HARI lagi sebelum harga promo tamat . Yang nak datang walk in boleh ke mini showroom kami di butik @ohmybaby_malaysia okay. Location boleh refer di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿปโค๏ธ
.
๐Ÿ“Œ SHAH ALAM HQ OUTLET :ย 
No. 33 Ground Floor Jalan Plumbum R7/R, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
.
โฐ OPERATION HOUR
10 am until 7 pm
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP ORDER
+6013271168 ( reply within 10am until 7pm )
.
๐Ÿ–ฅ WEBSITE ORDER
www.fabulousheejab.com ( 24 hours )

Tinggal SEMINGGU je lagi ๐Ÿ˜ฑ JIMAT RM 119 kalau beli SEKARANG ๐ŸŽ‰
.
Yessss ini bukan Clearance Stock , bukan stok raya lepas , bukan stok berkurun lama ๐Ÿ˜‚ LATEST DESIGN with gorgeously never dies drape-details ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜
.
GET THIS AT RM 150 ONLY ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
How to own ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โœ…ย WALK-IN to our mini showroon in
Boutique @ohmybaby_malaysia Sek 7 Shah Alam ( WAZE : Oh My Baby Shah Alam ๐Ÿš— ) ~ Open Daily 10am-7pm
โœ…OFFICIAL WEBSITE 24-HOURS
www.fabulousheejab.com
โœ…WHATSAPP : โ€ช+60132271168โ€ฌ
Reply within 10 AM - 7 PM

PRINCESS RANIA in Bridal pink + Mint green seems to be many #fabulousisters favorite! With a yummy looking pink like this, I can surely understand why! ๐Ÿ’—+๐Ÿ’š=๐Ÿ˜
.
Hai fabulousisters ! Alhamdulillah rania kurung mendapat sambutan yang sangat luar biasa since hari pertama release . Stock semakin menipis & limited . Ada few saiz dah sold out untuk warna tertentu . Bagi yang belum dapatkan rania dengan harga promo , sila grab sebelum tamat 30hb ni yeย ๐Ÿ™ย Lepas tu harga akan kembali asal ke RM269
.
Fabulous Angel kita ni pakai warna Bridal pink saiz XL . Walaupun pakai saiz XL tapi sebab cutting RANIA ni superb cantik , terus nampak slim & tinggi . Material pun selesa , pakai tengah hari terik pun masih boleh โ€˜COOLโ€™ & pose like a princess โ„๏ธโ›„๏ธ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’
.
For more info tentang rania , you guys boleh terus ke @fabulousheejab.catalogue
.
#fabulousheejabootd
#fabulousisterootd

Selamat petang #fabulousisters ! ๐Ÿ’—๐Ÿ˜˜ DAH FOLLOW New Account @ohmybaby_malaysia belum? kalau belum sila follow sekarang especially untuk kaum2 ibu . Sebab diorang tengah buat SALE UP TO 50% OFF tau !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam2 yang available dari segi Keperluan Set bersalin / berpantang ibu hinggalah keperluan baby . Baju baby comel2 semurah RM10 jerr and banyak lagi. MEMANG super berbaloi kalau grab sekarang tau ! ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰
.
Sambil grab RANIA KURUNG, boleh lah jeling2 bahagian kids. Boleh matchy2 baju mak dengan anak sekali ๐Ÿ’“ Mesti comel pakai sedondon gituu ๐ŸŒธ
.
JOM FOLLOW
@ohmybaby_malaysia
@ohmybaby_malaysia
@ohmybaby_malaysia
@ohmybaby_malaysia
@ohmybaby_malaysia

People will stare, make it worth their whileย ๐ŸŒนโœจ
.
Happy luncbreak #fabulousisters . Sambil2 isi perut tu jangan lupa grab RANIA KURUNG di website / whatsapp okay . Harga promo valid sampai 30hb ni je . Dengar cerita ada yang dah gaji harini? haa boleh lah reward diri sepasang RANIA yang fabulous niย ๐Ÿ˜๐ŸŽ
.
CARA - CARA MEMBUAT PEMBELIAN๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
๐Ÿ–ฅ Website Fabulous Heejab (Available for International Delivery & 24 hours)
http://fabulousheejab.com/
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp: +60132271168
http://wasap.my/60132271168
.
๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€Walk in ke Showroom Fabulous Heejab di Shah Alam Seksyen 7 Butik Oh My Baby (sederet Secret Recipe, sebelah Sendayu Tinggi) OPEN DAILY

๐Ÿ’—FABULOUS HEEJAB X OH MY BABY๐Ÿ’™
.
Assalamualaikum dan selamat pagi #fabulousisters ๐Ÿ˜˜ jangan lupa dapatkan RANIA KURUNG dibutik , website & whatsapp ๐ŸŽ‰ Harga pengenalan cuma RM150 dari RM269 ! 7 HARI lagi sebelum harga promo tamat . Yang nak datang walk in boleh ke mini showroom kami di butik @ohmybaby_malaysia okay. Location boleh refer di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿปโค๏ธ
.
๐Ÿ“Œ SHAH ALAM HQ OUTLET :ย 
No. 33 Ground Floor Jalan Plumbum R7/R, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
.
โฐ OPERATION HOUR
10 am until 7 pm
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP ORDER
+6013271168 ( reply within 10am until 7pm )
.
๐Ÿ–ฅ WEBSITE ORDER
www.fabulousheejab.com ( 24 hours )

TINGGAL 8 HARI LAGI ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Design couture-ish pada harga mampu milik , RM 150 je uols ๐Ÿ˜˜ Only at Fabulous Heejab ๐Ÿ˜‰
.
Dapatkan secara walk-in di butik @ohmybaby_malaysia Seksyen 7 Shah Alam , whatsapp +60132271168 atau online www.fabulousheejab.com sekarang ๐Ÿ’‹
.

TAG & WIN + ACTIVE FOLLOWER WINNER๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
( PRIZE : 1 PCS PRINCESS RANIA KURUNG )
.
Assalamualaikum semua, seperti yang dijanjikan masa live tadi. Pemenang contest TAG & WIN + active followers akan diumumkan malam ni.
.
And The LUCKY WINNER goes to fabulousister @isha_melissa_ , yay! ๐ŸŽ‰๐Ÿ‘๐Ÿป ๐ŸŽ Alhamdulillah, Tahniah dear menang Rania Kurung percuma โœจ Please whatsapp us your details okay ๐Ÿ“ฒ( +60132271168 ) ๐Ÿ˜˜
.
Pada yang tidak menang , jangan bersedih . Ramai yang berpotensi untuk menang tapi sayangnya kami boleh pick salah seorang je. InnshaAllah next time kami buat contest yang lagi best okay . Jangan merajuk pleaseeee ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป
.
And Last but not least , Thank you sebab sudi join contest kalini, SARANGHAE-YO #FABULOUSISTERS โคโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

So true !! Princes RANIA was a princess with a strength of a warriorย ๐Ÿ‘‘โœจ๐Ÿ’ซ
.
10 MINIT lagi dearies sebelum IG LIVE nak start . Get ready pleaseeeย ๐Ÿ’–๐Ÿ˜ย Kalau ada apa2 soalan boleh terus tanya & kak farah akan terus jawab / explain masa live nanti okayy. InnshaAllahย โ˜บ๏ธ
.
Btw , antara Champagne Beige & Lavender Bouquet ni mana yang paling fabulousisters LOVE ?ย ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ

IG LIVE 5:30 PM TODAY!
.
Wajib tengok tau #fabulousisters . Ada something yang BEST Kak Farah nak share dengan uolls . Btw , admin tengah list down nama pemenang tag & win yang berpotensi dapat RANIA KURUNG FREE ni , nak prepare kot2 jap lagi kak farah mintak nak announce winner ke kan? hihi so stay tuned ! pukul 5:30 jap lagi kita date kat ig live okay . Sedang elok #fabulousisters pun dah habis waktu kerja kanย ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐ŸŒท
.
#fabulousheejablive #iglive #staytuned

Most Popular Instagram Hashtags