fabulousheejab fabulousheejab

8528 posts   146598 followers   4 followings

LARISSA Kurung RM 189 ๐Ÿ›  ๐ŸŒŸSINCE 2012 ๐ŸŒŸ NEW @ohmybaby_my ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป SHAH ALAM : SEKSYEN 7 KUANTAN : MALEEQA 03-5523 0664 / +60132271168

http://www.fabulousheejab.com/

Colour frosted almond ni Masha Allah gugur jantung orang tengok , manihhh sangat aihhh ๐Ÿ˜ Dengan 3-D lace warna Ivory Cream tuuu ๐Ÿ˜ Very the pengantin kan ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
.
Cer imagine pakai ngan veil warna off-white , Allah ! Rombongan meminang da boleh standby ye belah cik abang sana ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜
.
Berapa โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ nak bagi kat #bajurayapalingfabulous ni ???
.
.
.
#fabulousheejab2k17
#nursingfriendly
#wudhufriendly
#bajuraya2017
#bajurayamurah
#bajurayamurah2017
#bajukurungmoden

Baju raya kat Fabulous Heejab murah mampu milik & berbaloi-baloi beli ๐Ÿ˜๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ› Siapa setuju , komen sikit kat bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
Bukan baju plain kosong biasa tau , siap ada 3-D floral lace bersulam benang emas atas kain tulle ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ya Allah ! Seriousssss cantikkkkk !!! Nangis tengok depan2 ๐Ÿ˜ญ
.
RM 189 je awakkkkkk sampai Ahad ni je ! FREE kerongsang bentuk high heels ๐Ÿ‘  untuk pembelian online ๐ŸŽ
.
Go go go shop now at www.fabulousheejab.com โœ… Click link at bio โœ…
.
#fabulousheejab2k17
#nursingfriendly
#wudhufriendly
#bajuraya2017
#bajurayamurah
#bajurayamurah2017
#bajukurungmoden

Salam Subuh fabulousisters ๐Ÿ’™
Shop Larissa Lace Kurung Modern today at www.fabulousheejab.com at RM 189 only from RM 229 ๐Ÿ‘๐Ÿป Semoga Monday Blues kita terhapus ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚
.
Mesti ramai yang tema Navy Blue tahun ni kan ? Warna gelap yang buatkan kita lebih kurus & tinggi ni wajib la grab , lagi-lagi saiz L , XL & XXL untuk fabulousisters yang comel lotey , sebab ni colour selamat tau ๐Ÿ˜˜
.
Potongan klasik & tak jemu mata memandang selesa pakai seharian ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Jom beli baju harga paling murah & mampu milik sekarang dengan kualiti premium exclusive โœจโœจโœจ
.
#fabulousheejab2k17
#nursingfriendly
#wudhufriendly
#bajuraya2017
#bajurayamurah
#bajurayamurah2017
#bajukurungmoden

๐Ÿ› www.fabulousheejab.com ๐Ÿ›
.
RAMADHAN SPECIAL PRICE : RM 189 ( until 4th June )
NORMAL PRICE : RM 229
.
Waduh waduhhhh berapa likes nak bagi kat 4 warna LARISSA ni โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Lawa-lawa sangat niiii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Harga tengah lawa jugak tu , jangan lambat nanti rugiiii ๐Ÿ˜ฃ
.
Admin da aim 2 warna ni , memang tak dapat kat mana2 harga berpatutan dengan material & hiasan superb ๐Ÿ‘๐ŸปCutting sopan , paling selesa , pakai kat kampung ni tak meghelipppp mata orang tengok ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‚
.
โœ…Saiz ada XS , S , M , L , XL & XXL
โœ…Nursing friendly & Wudhu' friendly
โœ… Material Moda Satin , Silky Satin & 3-D floral lace bersulam benang emas atas kain tulle
โœ… FREE kerongsang exclusive bentuk heels bertatahkan diamonds & batu warna-warni + kotak
.
Esok butik tutup , online 24-hours , apa lagi , jom grab sebelum harga kembali normal ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
#fabulousheejab2k17
#nursingfriendly
#wudhufriendly
#bajuraya2017
#bajurayamurah
#bajurayamurah2017
#bajukurungmoden

NAK BAJU RAYA FREE TAKKKKK ??? ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป Joinnnn tau , rezeki di bulan barakah ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
LIKE, COMMENT, & WIN CONTEST
.
๐ŸŒœRAMADHAN KAREEM YAA FABULOUSISTERS ๐ŸŒ™
.
Bulan puasa ini kalau kita banyak sedekah akan berganda-ganda pahala yang kita dapat. Betul x?? Maka dengan itu, admin & warga Fabulous Heejab dengan sukacitanya nak bagi hadiah FREE koleksi raya terkini LARISSA LACE KURUNG MODEN khas untuk fabulousisters ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Bagaimana nak sertai? Mudah sahaja!! Apa yang anda perlu buat adalah:-
.
1โƒฃFOLLOW instagram @fabulousheejab
2๏ธโƒฃLIKE setiap post yang mempunyai #fabulousheejabraya2k17
3๏ธโƒฃCOMMENT setiap post yang mempunyai #fabulousheejab2k17 dengan memberikan komen yang berbentuk positif dan mestilah berkaitan dengan post tersebut
.
Senang sahaja kan?? ๐Ÿ˜„Sesiapa yang mempunyai PALING BANYAK like dan komen di instagram @fabulousheejab layak diisytiharkan sebagai WINNER. Adalah lebih bagus lagi sekiranya anda dapat ajak dan tag rakan-rakan anda untuk menyertai contest ini. -------------------------------------------------------
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Pemenang bertuah akan dipilih dan diumumkan pada bila-bila masa sahaja
.
So, fabulousisters .. ON YOUR MARK, GET SET, GO!! LIKE AND COMMENT SEBANYAK YANG MUNGKIN DI SETIAP POST & WE WISH YOU LUCK ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
.
#fabulousheejab2k17
#activefollowerscontest

LIKE, COMMENT, & WIN CONTEST
.
๐ŸŒœRAMADHAN KAREEM YAA FABULOUSISTERS ๐ŸŒ™
.
Bulan puasa ini kalau kita banyak sedekah akan berganda-ganda pahala yang kita dapat. Betul x?? Maka dengan itu, admin & warga Fabulous Heejab dengan sukacitanya nak bagi hadiah FREE koleksi raya terkini LARISSA LACE KURUNG MODEN khas untuk fabulousisters ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Bagaimana nak sertai? Mudah sahaja!! Apa yang anda perlu buat adalah:-
.
1โƒฃFOLLOW instagram @fabulousheejab
2๏ธโƒฃLIKE setiap post yang mempunyai #fabulousheejabraya2k17
3๏ธโƒฃCOMMENT setiap post yang mempunyai #fabulousheejab2k17 dengan memberikan komen yang berbentuk positif dan mestilah berkaitan dengan post tersebut
.
Senang sahaja kan?? ๐Ÿ˜„Sesiapa yang mempunyai PALING BANYAK like dan komen di instagram @fabulousheejab layak diisytiharkan sebagai WINNER. Adalah lebih bagus lagi sekiranya anda dapat ajak dan tag rakan-rakan anda untuk menyertai contest ini. -------------------------------------------------------
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Pemenang bertuah akan dipilih dan diumumkan pada bila-bila masa sahaja
.
So, fabulousisters .. ON YOUR MARK, GET SET, GO!! LIKE AND COMMENT SEBANYAK YANG MUNGKIN DI SETIAP POST & WE WISH YOU LUCK ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰
.
#fabulousheejab2k17
#activefollowerscontest
#fabulousheejab

{ HARI KEDUA } ๐Ÿ•Œ
____
Keutamaan hari ke-2 puasa Ramadhan adalah Allah swt mencatat setiap ibadah kalian seperti ibadah satu tahun dan pahalanya seperti pahala seorang nabi, mencatat puasa kalian seperti puasa satu tahun.
_____
Rasulullah saw bersabda : โ€œSekiranya kalian mengetahui apa yang akan kamu dapatkan di bulan Ramadhan, niscaya kamu akan menambah rasa syukur kalian kepada Allah swtโ€.ย ๐Ÿ’Œ
_____
#fabulousheejabLebaran2017
#ramadhankareem

Antara 4 pilihan warna LARรŒSSA , warna Caramel Macaroon ni yang paling terkenan di hati admin . Fabulousisters pula suka warna yang mane satu ?ย ๐Ÿ˜
___
Potongan Kurung Modern yang terletak cantik di badan serta penggunaan gabungan 2 fabrik dari Moda Satin & Silky Satin betul2 memikat hati. Sangat selesa & effect โ€˜jatuhโ€™ buatkan ianya nampak lebih cantik & terletak di badanย ๐Ÿ’“ย Harga istimewa RM189 sehingga 4hb Jun sahaja . Dapatkan koleksi LARรŒSSA Lace kurung anda di butik ataupun website sebelum 4hb ๐Ÿ’‹
___
P/S : Ada yang nak baju raya FREE TAK??? Cuba komen dekat bawah kalau nak.
.
#fabulousheejabLebaran2017

Sheโ€™s hurt, mentally & emotionally. But everyday, she walks with a smile โ€˜cause thatโ€™s just who she is : the girl who never stop smiling #myfabulousistersย โค๏ธ๐Ÿ˜˜
___
Selamat Petang fabulousisters , jangan lupa ramai-ramai serbu butik fabulous heejab harini. Koleksi raya LARรŒSSA KURUNG dah pun available dekat butik dan website tau. Harga istimewa mampu milik hanya RM189 sahaja & harga istimewa ni valid sampai 4 june je. Lepas tu kembali normal kepada RM229ย ๐Ÿ˜ฑ
___
Jom pakat hunting baju raya awal2 sebab hujung2 puasa nanti nak beli barang rumah pulak kannn? haaa sementara tengah ada promo ni baik grab cecepat. Jimat duitย ๐Ÿ’•๐Ÿ˜‰

DIANE PEPLUM warna Silver grey yang paling limited ni masih available saiz L & XLย ๐Ÿ˜ย Kebaya peplum paling sweet & selesa. Ramai fabulousisters yang repeat order diane ni sebab jatuh cinta dengan material & kecomelannye tauย ๐Ÿ˜‹ย Awak yang belum grab tu bila nak grab? hehe
____
DIANE PEPLUM
PRICE : RM120
COLOR : SILVER GREY
SIZE : L & XL
_____
TO ORDER
Walk In : Sek 7 , Shah Alam
Whatsapp : +60132271168
Website : www.fabulousheejab.com

Yang ni warna ORANGE SUNSET. Pun dah tinggal saiz XL je . Saiz yang lain2 dah sold outย ๐Ÿ˜ฅย Bagi yang nak grab saiz XL cepat buat sekarang sebab kalau dah habis nanti bos tak nak restok dah. Stok dah sipi - sipi sangat tau , ramai berebut nak grab warna ni sebab kalau tengok depan2 memang chans sangatย ๐Ÿ˜
___
DIANE PEPLUM
PRICE : RM120
COLOR : ORANGE SUNSET
SIZE : XL
_____
TO ORDER
Walk In : Sek 7 , Shah Alam
Whatsapp : +60132271168
Website : www.fabulousheejab.com

Assalamualaikum , salam hari kedua ramadhan ๐Ÿ’• Harini kemana je tu? Rehat dekat rumah atau keluar cari baju raya ๐Ÿ˜˜ Jemput datang butik harini sebab esok butik tutup . Yang belum grab DIANE PEPLUM ni sila lah grab segera sebelum habis sebab tinggal saiz XL je warna green tea ni ๐Ÿ˜‰
____
Harga cuma RM120 je , mampu milik & kualiti bukan biasa2. Fabrik matte satin yang selesa dan sejuk . Ada Nursing & Wudhuโ€™ friendly ๐Ÿ‘ Boleh order online ataupun terus ke butik di SEK 7 SHAH ALAM. ๐Ÿ˜Šย 
_____
DIANE PEPLUM
PRICE : RM120
COLOR : GREEN TEA
SIZE : XL
_____
TO ORDER
Walk In : Sek 7 , Shah Alam
Whatsapp : +60132271168
Website : www.fabulousheejab.com

Most Popular Instagram Hashtags