fabulousheejab fabulousheejab

8318 posts   144589 followers   3 followings

@ohmybaby_MY ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ’™๐Ÿ’—  ๐ŸŒŸSINCE 2012 ๐ŸŒŸ NEW @ohmybaby_my ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป SHAH ALAM : SEKSYEN 7 KUANTAN : MALEEQA 03-5523 0664 / +60132271168

http://www.fabulousheejab.com/

SEBELUM atau SEMASA bulan puasa?
.
Assalamualaikum fabulousisters , topik #iniSURVEYserious malam ni ialah , bila korang nak kami release koleksi raya 2017 ?
.
SEBELUM atau SEMASA bulan puasa ? Hmm survey malam ni sangat2 PENTING sebab admin nak setiap fabulousisters dapat grab nanti . Tak nak ada sorang pun yang terlepas harga intro sebab belum gaji atau sebab2 yang lain. Jadi adelah masa untuk uolls menabung nanti kan? ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ˜
.
So rasa - rasa bila tu ye. Please tinggalkan cadangan uolls dekat komen tau. Thank youuuu ๐Ÿ˜˜โค๏ธ

BEHIND THE SCENE OF FABULOUS HEEJAB RAYA 2017 TEASER ๐Ÿ“นโœจ
.
.
Disebalik gambar terselit 1001 kisah #gittchew ๐Ÿ˜› Saksi kan lah behind the scenes bersama kak farah dalam proses nak hasilkan teaser raya 2017. Bukan senang nak dapat shoot yang baik jadi terpakse lah kite applykan kreativiti dengan bahan2 yang ada contohnya tangan2 kak farah hihi. Sorry tak berniat nak buli bos tau ๐Ÿ˜‚ - cc @farahlinahalim
.
.
#bossSportingyaAmat
#terbulitanpasengaja
#kakfarahredho
.
.
Pesanan untuk fabulousisters ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Jangan lupa menabung ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Salam Maghrib โค๏ธ
#SANTAPANmindaFhb

Tengah stuck jalan jammed ke tu? Jangan stress2 jom tengok short video ni. Sejuk sikit mata memandang heheย ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’œย Hati - hati memandu bagi yang tengah driving balik tu , yang naik public transport pun sama. Take care okey ๐ŸŒธ
.
Ramai dah grab Diane peplum ni kan ? Share lah gambar ootd sikit dengan admin. Jangan la fabulous sorang - sorang , kena cantik sama - samaย ๐Ÿ˜˜ย  #fabulousheejabootd

TEMPORARY CLOSEย ๐Ÿšซ
3 PM until 5 PM today.
__
Assalamualaikum fabulousisters , butik tutup sementara pukul 3 hingga 5 petang harini atas sebab yang tertentu. Akan buka seperti biasa selepas jam 5. Admin sebagai wakil dari team FHB Mohon maaf diatas segala kesulitanย ๐Ÿ’›๐Ÿ™

#fabulousistersFEEDBACK๐ŸŒธ
.
.
Alhamdulillah , fabulousisters dekat facebook pun tak pernah dilupakan. THANK YOU SO MUCH fabulousisters for every single positive feedback . Jangan lupa terus sokong @fabulousheejab ! Thank you jugak hadiahkan admin & team limaย ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸย . Makin bersemangat nak design baju raya uolls macam ni. Inn Sha Allah stay tuned yeย ๐Ÿ˜โค๏ธ Happy luncheon dearies ๐Ÿ˜‹

Stay classy with our Diane Kebaya Klasik . Only RM120ย ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Assalamualaikum fabulousisters , happy working semua. Jangan lupa dapatkan kebaya klasik DIANE ni sebelum sold out. Dah tak banyak dah yang tinggal , grab sekarang sebelum terlambat !ย Kebaya klasik yang tak pernah lapuk di zaman . Keluar la macam2 design yang vogue2 tapi kebaya tetap no 1 . Betul tak ? hihiย ๐Ÿ˜
.
FLAT PRICE ๐Ÿ”ด
RM 120 / PCS ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 1-5 PASANG
RM 110 / PCS ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 6-9 PASANG
RM 100 / PCS ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 10 KE ATAS PASANG
.
TO ORDER :
Whatsapp us at : +60132271168
Website : www.fabulousheejab.com
Walk - in : Sek 7, Shah Alam
Waze : Fabulous Heejab Boutique

OPรˆN AS USUAL.
.
Operating hours : โฐ
TUESDAY - SUNDAY
Shah Alam : โ€ช10am - 7pmโ€ฌ
.
OFFICIAL WEBSITE
www.fabulousheejab.com
.
WHATSAPP : โ€ช+60132271168
Reply within 10 AM - 6 PMโ€ฌ
.
SHAH ALAM HQ OUTLET :
First Floor ( Atas butik MINAZ )
21A Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7, 40000 Shah Alam
Selangor
.
WAZE : Fabulous Heejab Boutique

Cutest baby shop in town @ohmybaby_my ๐Ÿ˜๐Ÿ’™๐Ÿ’—๐Ÿ‘ถ๐Ÿป
.
Hari-hari dibuka so that parents boleh shopping important things for babies & mummies ; ada rompers kiut-miut , minyak angin , barut macam-macam corak , susu kambing kurma yums ! , puri baby food & many more ๐Ÿ˜
.
Sambil-sambil shopping baju & tudung mummies dekat kawasan tumpuan ramai Seksyen 7 Shah Alam ni , jangan lupa pulak shopping barang-barang baby ๐Ÿ˜‰
.
WAZE : OH MY BABY ENTERPRISE
.
@ohmybaby_my
@ohmybaby_my
@ohmybaby_my

โœจSparkling Vintage | YOU WERE BORN TO SPARKLE โœจ
.
.
Awww, yang ini pun cantik jugakkkk ๐Ÿ˜ so classy look la Handmade Vintage - Embellishment ni. Memang tak jumpa dekat mana2 tau embellishment ni Cuma di @fabulousheejab ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ Agak - agaknye nak buat ape la dengan bling bling ni ye? Jeng jeng jengg , tungguuu ๐Ÿค—
.
.
Memang sengaja belanja sikit2, tak nak fabulousisters kena heart attack ๐Ÿ˜œ Stay tuned for more fabulous teaser for raya collections! ๐ŸŒŸ๐Ÿ’ซโœจ๐Ÿ’Ž
.
.
#rayamustbeblingbling
#youwereborntosparkle
#SPARKLINGSYAWAL2017
#FABULOUSHEEJABRAYA2017
#FABULOUSHEEJABRAYATEASER

Salam Maghrib ๐Ÿ˜Š
#SANTAPANmindaFhb

Sebelum stok habis licin , baik grab cepat2. Dah tak banyak tau Diane peplum warna pearl grey ni. Tak kan restock langsung dah lepas ni . Saiz pun dah tak banyak yang ada , tinggal saiz ย L & XL je. Yang dah bosan pegi keje asyik ulang baju yang sama , silakan grab DIANE ni. Antara kebaya yang paling - palinggggg selesa pakai dari pagi hingga malam. Nursing & Wudhu' friendly pulak tu ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜๐Ÿ’ž
.
.
FLAT PRICE ๐Ÿ”ด
RM 120 / PCS ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 1-5 PASANG
RM 110 / PCS ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 6-9 PASANG
RM 100 / PCS ๐Ÿ‘‰๐Ÿป 10 KE ATAS PASANG
_
SIZE AVAILABLE : L & XL
MEASUREMENT : @fabulousheejab.catalogue

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags