fabulousheejab fabulousheejab

9191 posts   149300 followers   4 followings

ADDIENA PEPLUM RM169 πŸŽ‰  🌟SINCE 2012 🌟 NEW @ohmybaby_my πŸ‘ΆπŸ» SHAH ALAM : SEKSYEN 7 KUANTAN : MALEEQA 03-5523 0664 / +60132271168

http://www.fabulousheejab.com/

Haaa Teacher Bella ni da start cekak pinggang , angkat kening , goyang2 jari telunjuk means nak bagi AMARAN KERAS ni 😳 : TINGGAL LEBIH KURANG 4 JAM LAGI SEBELUM FREE POSTAGE DEAL TAMAT 😱😫😡
.
Cepatttt fabulousisters , lagi-lagi yang tinggal jauh & tak dapat shopping di butik , shop online now at www.fabulousheejab.com πŸ›
.
Tengok saiz & katalog ADDIENA di @fabulousheejab.catalogue πŸ‘πŸ»
.
Mana nak cari baju pastel block macam ni yang sweet feminine girlish niii , kat Fabulous Heejab je tau πŸ’…πŸ» RM 169 + FREE POSTAGE , ishh ishhh rugi nye laaa tak grab πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ
.
Cepatttt grab now at
www.fabulousheejab.com πŸ›

Salam Maghrib fabulousisters πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ

Chup, tengah Lunch-Hour kan , jom online shopping zas2 cepat2 di www.fabulousheejab.com πŸ› FREE POSTAGE for all items termasuk ADDIENA πŸŽπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Hurry up fabulousisters, this Monday Deal will be end 12 AM tonight 🎊 FREE POSTAGE jarang sangat ni , rugiiii kalau terlepas πŸ˜«β˜πŸ»πŸ’†πŸ»
.
www.fabulousheejab.com πŸ›

Bukan selalu Fabulous Heejab buat FREE POSTAGE niii 😍 Dah buat tu grab la sepasang dua ADDIENA yang super-sweet ni πŸ˜‹πŸ€€πŸ˜˜ RM 169 + FREE POSTAGE 🎁
.
Kalau pergi kenduri kahwin ni , aduhhhh aduhhh all eyes on you lah !!! 😍 Manisss sangat awakkkk πŸ˜˜πŸ’“πŸ’“πŸ’“
.
Pukul 12.01 pagi ni cepat-cepat grab kat www.fabulousheejab.com tau , SEHARI je Monday Deal ni , da beli tu confirm esok semangat nak g keje πŸ˜œπŸ˜›πŸ˜†
.
Tengok siap-siap saiz & katalog ADDIENA di @fabulousheejab.catalogue πŸ‘πŸ»
.
FREE POSTAGE πŸŽ‰πŸŽ
www.fabulousheejab.com
www.fabulousheejab.com
www.fabulousheejab.com
.

GOOD NEWS TO ALL FABULOUSISTERSSSS πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ FREE POSTAGE starting 12 AM tonite 🎁
www.fabulousheejab.com πŸ’Œ
.
Untung kan sape TURN ON NOTIFICATION πŸ˜„πŸ˜†πŸ˜‰ Malam ni start gaissss jangan lupa , standby siap2 di laman web www.fabulousheejab.com πŸ’ͺ🏻
SAH UNTUK 24 JAM 12 MALAM ini ( 21 OGOS ) -12 MALAM esok ( 22 OGOS ) πŸŽ‰
.
FREE POSTAGE * ( dalam Semanjung Malaysia & Sabah Sarawak ) untuk semua items termasuk ADDIENA PEPLUM yang tengah intro sale RM 169 jugak whieee best gils ! Jom shopping di alam maya , esok butik tutup tau ( OFF-DAY ) πŸ˜‰
.
Jom shopping , next da school holiday & raya haji , kitorang cuti lama tauuu , so jangan tunggu2 , inilah masa yang terbaik untuk shoppingggg 😘πŸ’ͺ🏻

Salam maghrib 🌷

Yayy , admin ada GOOD NEWS nak share dengan fabulousisters harini tau. Tapi bukan sekarang , sekejap2 lagi admin share okeh. Stay tuned !Β πŸ˜‰Β Rasa-rasa ape ye berita penting yang admin nak umum jap lagi eh. Ada tak yang nak teka ? hihi 😜
.
HINT : Berbelanja lah dengan bijakΒ πŸ’ΈπŸ’°πŸŽ‰
.
✨ NEW RELEASE ✨
Nama : ADDÌENA PEPLUM
Harga promo : RM 169
Harga normal : RM 219

Awwww, skroll2 gambar terjumpa ootd cantik letops dari fabulousister @sofia_dekmeq pakai CASSIANA PEPLUM ni . Cantikknyaaa SubhanallahΒ πŸ˜πŸ’™Β Lagi-lagi pakai warna paling LARIS Midnight Blue pulak tu. Memang fabulous sangat2 tau. Thank you dear share gambar ootd dengan adminΒ πŸ˜βœ¨πŸ‘ πŸ’‹
.
Haa , ingat lagi tak dengan koleksi #premium kami ni? Walaupun ada AddΓ¬ena peplum , jangan dilupakan si cantik manis cassiana ni tauΒ πŸ™†Β Masih lagi available koleksi ni tapi stok sangat limited. Saiz & warna pun tak banyak yang available. RUJUK website kami untuk details . Harga RM 269 😊
.
#fabulousheejabootd
#fabulousisterootd

Your mind is a powerfull thing. When you fill it with positive thoughts, your life will start to changeΒ πŸ’«πŸŒΈπŸŽˆ
.
HAPPY SUNYAY fabulousisters ! Selamat menghabiskan sisa-sisa hujung minggu dengan yang tersayang. Jangan lupa datang ke butik harini tau sebab esok butik TUTUP ye. Rugi la kalau terlepas grab ADDÌENA PEPLUM yang sweet ni dengan harga promo RM 169 . Mana tau esok lusa harga kembali asal kan? 😘
.
HOW TO BUY ?
1️⃣ Walk - in : Sek 7, shah alam
2️⃣ Whatsapp : +60132271168
3️⃣ Website : www.fabulousheejab.com
.
FULL CATALOG & DETAILS : @fabulousheejab.catalogue

OPEN AS USUAL TODAY.
.
Operating hours : ⏰
TUESDAY - SUNDAY
Shah Alam : β€ͺ10am - 7pm
.
OFFICIAL WEBSITE
www.fabulousheejab.com
.
WHATSAPP : β€ͺ+60132271168
Reply within 10 AM - 7 PM‬
.
SHAH ALAM HQ OUTLET :
First Floor ( Atas butik MINAZ )
21A Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7, 40000 Shah Alam
Selangor
.
WAZE : Fabulous Heejab Boutique

ADDIENA RM 169 from RM 219 ( SAVE RM 50 ) πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“ For sizing details & catalogue @fabulousheejab.catalogue
.
It is fashionable to combine different colors in Kurung, so color blocking colors certainly fit this trend. Is that the color will be chosen more vivid and the border between them more visible. That's the beauty of color blocking trend-All the colors are combined with each other , as if 'On the verge'
.
HOW TO BUY ?
1️⃣ Walk - in : Sek 7, shah alam
2️⃣ Whatsapp : +60132271168
3️⃣ Website : www.fabulousheejab.com
.

TERNYATA takde masalah nak padankan Β 3 warna sekaligus dalam etika berpakaian asalkan masih di takuk yang sama iaitu PASTEL LOOK 😍 Awww sweetnye padanan warna peach blush + gorgeous grey & mauve pink ni ! Sama kaler cam dekat beads tu ha 🍑πŸ₯🍬🍭
.
Jadi apa yang fabulousisters tunggu lagi? STILL RAGU-RAGU lagi ke nak grab ADDÌENA PEPLUM ni uolls? 😚 Jangan lambat tau , harga promo RM 169 dari RM 219 sepasang ni hampir tamat. Jangan lepaskan peluang yang paling manis dari @fabulousheejabΒ πŸ’
.
HOW TO BUY ?
1️⃣ Walk - in : Sek 7, shah alam
2️⃣ Whatsapp : +60132271168
3️⃣ Website : www.fabulousheejab.com

Most Popular Instagram Hashtags