fabulousheejab fabulousheejab

10,974 posts   157,206 followers   77 followings

#FABULOUSHEEJABOOTD ๐Ÿ“ธ๐Ÿ’‹  | STYLISH | MODEST | AFFORDABLE | ๐ŸŒŸSINCE 2012 ๐ŸŒŸ Whatsapp Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿป +60132271168 SHIPPING WORLDWIDE ๐ŸŒ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Our forever young & fabulous lady boss Kak Farah looking so gorgeous in her Aร›RORA PREMIUM BROCADE !ย ๐Ÿ˜ย why so lawaaa ni kak faghahhh ! Tak pernah failed and always slayyyy in every ootd . Bertambah tambah cantik bila pakai Aร›RORA BROCADE PREMIUM warna down to earth nude niย ! โค๏ธ๐Ÿ’„๐Ÿ‘ 
.
Fabulousisters , jangan lupa SHARE & TAG us your fabulous ootd with hashtag #fabulousheejabootd . Mana tau lady bos baik hati nak bagi sepasang Aร›RORA FREE dekat insan bertuah yang gambar ootd dia paling cantik menarik & daboomย ๐Ÿ’ฅโœจ๐Ÿ’ซ๐ŸŒŸ๐Ÿ˜˜
.
Jemput ramai-ramai shopping baju ghayaaa di butik atau order secara online di website WWW.FABULOUSHEEJAB.COM ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐ŸŽ
.
#FABULOUSHEEJABOOTD
#FABULOUSHEEJABRAYAOOTD2018
#FABULOUSHEEJABRAYA2018

My eyes on you Aร›RORAย ๐Ÿคฉ Any of you yang team gold tahun ni ? Atau teringin nak pakai baju warna gold , nak nampak lebih exclusive & more glam? Aร›RORA is the best choice for you fabulousisters ! Sesuai sangat kalau grab Aร›RORA ni tau . So lurveeee !ย โค๏ธ
.
Datang dalam 4 pilihan warna yang exclusive , potongan peplum + kurung modern yang buatkan pemakai tampak lebih kurus & tinggi , sememangnya pilihan paling tepatย ๐Ÿ˜˜ย  Yang dah grab aurora sebelum raya haritu , jangan lupa tag / share gambar ootd with hashtag #fabulousheejabootd ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Kalau nak bagi Aร›RORA FREE ada yang nak tak ? #giveawaymalaysia #freebajuraya
Cuba like & komen sikit dekat bawah laju - laju !๐Ÿ‘‡ Kalau ramai yang nak cikmin ONZZZZ jerrrย ๐Ÿ˜˜
.
.

Loving how KHAYLA KURUNG KEDAH looks good on everyone โœจ ย just look at fabulousister @athirahmazhan, she's looking so effortlessly fabulous & comfortable in her khayla as it goes with everything! Thank you dear Athirah for sharing with us your raya ootd with one of our collectionsย ๐Ÿ˜˜โค๏ธ
.
Fabulousisters , raya kan sebulan boleh lah grab khayla sepasang dua . Sebab sekarang harga khayla cuma RM109 je dari RM199 . Grab cepat-cepat sebab saiz dah limited . Boleh tengok di website untuk saiz yang masih availableย ๐Ÿ˜‰
.
Jemput ramai-ramai shopping baju ghayaaa di butik atau order secara online di website WWW.FABULOUSHEEJAB.COM ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐ŸŽ
.
#FABULOUSHEEJABOOTD
#FABULOUSHEEJABRAYAOOTD2018
#FABULOUSHEEJABRAYA2018

Assalamualaikum fabulousisters, salam jumaat penuh barokah . Alhamdulillah , setelah hampir seminggu bercuti panjang , harini kami sudah beroperasi seperti biasa. Semua delay order by whatsapp & website akan di pos out harini . Terima kasih diatas kesabaran fabulousisters semuaย โค๏ธ๐ŸŒน๐Ÿ˜˜
.
Bagi yang nak selit postage untuk harini , boleh whatsapp team kami di nombor +60132271168 atau terus buat pembelian dekat website www.fabulousheejab.com . Payment sebelum pukul 3 petang akan proceed postage untuk hariniย ๐Ÿ“ฎ
.

Our darling loyal fabulousister @myramuhd in our best-selling DARLรˆร‰NA Premium Brocade ๐Ÿ˜˜๐ŸŒผ๐ŸŒŸ Thank you so much dear for your never-fail- #FABULOUSHEEJABOOTD ๐Ÿ˜๐Ÿ“ธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Haritu Cikmin da upload her fabulous OOTD NARรŒSSA in Maroon Tango , sekarang DARLรˆร‰NA in Vanilla Cream , Ma shaa Allah thank you so much sayang for your support ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ’‹
.
Fabulousister kita ni super-smart sebab grab awal ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป Both pun da SOLD OUT in ALL SIZES Alhamdulillah ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜
.
Fabulousisters yang lain please gigit jari ๐Ÿ˜œ Ok joking ; warna lain ada lagi in limited sizes , go grab now before its gone at
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM ๐ŸŽ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Ma shaa Allah gumbira tak terkira Cik Min & team terima gambar sedondon ramai-ramai pakai NARรŒSSA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Terharu sangat lahhh ๐Ÿ˜ญ Pregnant pun fabulous acaner niii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Tengok la anak dara omeyyy tuuu , kecik-kecik dah fabulous chuolsss , tergugat tak ๐Ÿคช
.
Terima kasih banyak-banyak darling fabulousister @azwa.abdulhalim for this super-lovely #FABULOUSHEEJABOOTD , love berjuta-juta lemon ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Fabulous mummy yang tercari-cari baju kurung untuk anak-anak jemput ramai-ramai shopping OPEN HOUSE SALE esok di butik @ohmybaby_malaysia , baju mini NARรŒSSA available dari saiz XS sampai XXL , pi beraya rumah orang , molek sopan sangat pakai baju kurung aihhhh ๐Ÿ˜๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“
.

Salam Maghrib fabulousisters ๐Ÿ’“
Esok kami mula beroperasi & post semua items OPEN HOUSE SALE fabulousisters semua ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Baju KHAYLA matchy-matchy Mummy Daughter ni tengah ON SALE ๐ŸŽ‰ Bagus kita terapkan pakai baju kurung sopan bila beraya ke rumah sanak saudara โ˜บ๏ธ
.
Masih sempat lagi nak order di
WWW.FABULOUSHEEJAB.COM ๐ŸŽ

Siapa tengok SAYANG SAYA TAK RAYA di ASTRO RIA HD 123 mesti perasan beautiful @ellyarifin pakai DARLรˆร‰NA Premium Brocade Kurung ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ Thank you so much Elly & husband ๐Ÿ˜„ Mat Ri Ye from us ~!!! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
Siapa nak DARLรˆร‰NA ni pakai time open house weekends ni jemput shopping esok di butik @ohmybaby_malaysia , tinggal saiz XS je ๐Ÿ˜‰ Kita ada Aร›RORA Premium Brocade jugak , semua saiz ada ๐Ÿ˜˜ Jumpa esok fabulousisters ๐Ÿค—๐ŸŽˆ๐Ÿ›
.

Bersemut henpon Cikmin ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ Ingatkan ada kueh raya lekat lekit ke ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜†Rupa-rupanya ada gambar paling suweetttt wifey-hubby ๐Ÿ˜โค๏ธโค๏ธโค๏ธ Thank you so much darling @ohshesdiana for lovey-dovey of #FABULOUSHEEJABOOTD ๐Ÿ“ธ Letops sangat pakai NARรŒSSA ๐Ÿคฉ
.
Warna Maroon Tango ni Alhamdulillah dah licin habis semua saiz ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Fabulousisters kalau nak laram NARรŒSSA super-stuning ni grab lelaju tinggal warna SILVER PINK ( XS & L ) & FORGET-ME-NOT BLUE ( XS ) ๐Ÿ™Œ๐Ÿป
.
Esok dah boleh start serbu butik @ohmybaby_malaysia untuk shopping baju raya open house fabulousisters, mummies & daughters ๐Ÿ˜˜๐Ÿ›๐Ÿ›’ OPEN HOUSE SALE ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ

DARLรˆร‰NA Premium Brocade always be perfect for family raya potrait ๐Ÿ˜ Thank you so much fabulous mummy @hywawa & cutie baby for donning DARLรˆร‰NA in Rose Quartz ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž Salam Aidilfitri from us ~! ๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ
.
Fabulousisters, we will back on this Friday ๐Ÿ˜˜ Jemput ramai-ramai shopping DARLรˆร‰NA for kids/baby , available size from XS - XXL for OPEN HOUSE SALE ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
#FABULOUSHEEJABOOTD

OMGGGG kecik-kecik da fabuloussss insecure kakak haha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜Love your #FABULOUSHEEJABOOTD sayangggg ๐Ÿ“ธ๐Ÿ˜˜ Thank you so fabulous mummy @iyma_ms for tagging us , much love ~!!! ๐Ÿ˜„๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
.
Fabulous mummies out there, bukan mummy je tau kena ada baju open house , anak dara chuols pun nak melawa melaram gak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜† Jumaat ni dah boleh serbu butik @ohmybaby_malaysia atau beli di WWW.FABULOUSHEEJAB.COM sekarang & online team kami akan pos Jumaat ini jugak ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐ŸŽ RM 99 only OPEN HOUSE SALE ~!!! ๐ŸŽ‰

Kak Ecah bukan setakat swafoto pun on point sebab pakai @mimpimika.byaisya ๐Ÿ˜; #FABULOUSHEEJABOOTD pun wajiblah on point chuolsss pakai KHAYLA Kurung Kedah ๐Ÿ“ธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Sape nak pegi open house da kehabisan baju raya ? OPEN HOUSE SALE is still on fabulousisterssss ๐ŸŽ‰ RM 109 apo niii helppp terlajak murah ๐Ÿ˜‚
.
MAJESTIC MAROON tinggal sikit je lagi , lai lai licinkan semuaaa ๐Ÿค— Corak very-the-bangsawan ni memang eksklusif tau ๐ŸŒŸ Selesa gils pakai potongan polos , nampak tinggi lak tu ๐Ÿ˜
.
JUMAAT ini jemput ramai-ramai shopping baju ghayaaa di butik atau shop now at WWW.FABULOUSHEEJAB.COM ( postage on this Friday ) ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐ŸŽ
.

Most Popular Instagram Hashtags