[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ezreenaamirhamzah ezreenaamirhamzah

4043 posts   16362 followers   581 followings

.Mrs Pwincess.  TV3 Foreign News Journalist. TV3 News Anchor/Emcee/TV Host -----Tweet at @IntanEzreena----- ezreena.amirhamzah@yahoo.com

Hello Wednesday!
.
.
.
.
.
#throwback
#bruxelles

Dodot! Happy besdayyyyy!! Moga tahun akan dtg akan memberikan kau kebahagiaan, keseronokan & kegembiraaan tanpa henti! Moga kau dijauhi drpd golongan yg suka amik kesempatan di atas kebaikan kau. Moga bisnes @tahuberhantoo terus maju jaya sampai jd franchise! Lap u dot. Always! πŸ’–πŸ’–πŸ’– (Wish skrg sbb nk tido dh esok kerja pagi hahahaah)
.
.
.
.
.
.
#vscocam
#friendsforever
#birthdaywish
#decemberbaby
#kembarsherryalhadad

Kalau kawan jangan jadi lawan diam diam kat belakang.
Kawan biar elok, doa biar yang baik-baik.
InsyaAllah kebaikan tu datang balik kat kita.
Selamat berPublic Holiday gais! .
.
.
.
.
#vscocam
#newspresenter
#kawangaduh
#tv3malaysia

Sentuhan @ishamzul_muacleverboy728 & lighting persis studio, terus buat sis rasa flawless. πŸ˜„
.
.
.
.
.
#vscocam
#newspresenter

Ni la mekap artis i tadi. @ishamzul_muacleverboy728 namanya. Daripada muka pucat lesi jadi merah berapi tau. Lain mcm sentuhan dia. Sis in loveeeee πŸ’–
.
.
.
.
.
#vscocam
#buletinutama
#newspresenter
#tv3malaysia

It was definitely a movie night to remember.
Thanks @iamirruwati & Abg Mazlan @northwindintellec for trusting me to handle about one thousand bosses, clients & staff of Flex Plant 1 annual dinner.
Thank you jugak kat crew @northwindintellec sbb byk assist masa event. ☺️
And of course, thank you @cid0t sbb teman & tlg aku all the way smpai ke penghujungnya. Lap u bebeh πŸ’•
.
.
.
.
.
.
.
.
#vscocam
#emcee
#emceemalaysia
#siscuba
#maleficient
#corporateevent
#annualdinner
#flexp1movienight2017

Maleficient Emcee on board tonight. πŸ§Ÿβ€β™€οΈ
.
.
.
.
.
.
#emcee
#emceemalaysia
#flexp1movienight2017
#annualdinner
#penang

Kejap lagi nak pergi Baskin Robbins. Mintak icecream free. .
.
.
.
.
Harini reader studio hati banyak senang.
#vscocam
#buletinutama
#newspresenter
Mekap letops pom pom by @abb.ariffin

Sis nak upload gambar lagi sebab belum move on.
.
.
.
.
.
.
Mua @haizal6982
Outfit @doublewoot_fashion
Watch @icewatch_my
#vscocam
#newspresenter
#emcee
#emceemalaysia

Jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri. πŸ’€
.
.
.
.
.
#vscocam
#tv3malaysia
Kalau nak mekap jadi runcing boleh roger Mawar @haizal6982
Shading dia mmg letops!

Sentuhan & karya @haizal6982 yg buat sis nampak runcing malam ni. πŸ’–πŸ’–
.
.
.
.
.
#vscocam
#buletinutama
#tv3malaysia
#newspresenter

Mcmana tah nak rajin pergi gym. Sis taaa kwaaaaaddd.
.
.
.
.
.
@celebrityfitnessmalaysia
#livetoplay
#everydayigetbetter
#siscuba
#gym
#workout
#gambarsemalam

Most Popular Instagram Hashtags