[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

eypahana eypahana

2351 posts   17223 followers   362 followings

Makeup By Eypa Hana  🌹Freelance Makeup Artist Johor Bahru πŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ“²Whatsapp +6011 1165 1156 for booking or inquiries πŸ‘°πŸ»πŸ’„πŸ’Fb : Eypa Hana πŸ’ƒπŸΎ

Nk tgk cm mne eypa buat look ni korang boleh tgk kt fb eypa hana ok 😘

Product used:

Magical makeup remover dr Fatimah Mohamed
Soft contact lens dr Rizna Ridzuan
Refreshing rosemist dr nadine hq
Argan oil premium dr Ziana Argan Hq
Shalw dr Sheilla Othman
Fondation dr skinbucks my
Lipstick dr hessa beauty

Nk tgk cm mne eypa buat look ni korang boleh tgk kt fb eypa hana ok 😘

Product used:

Magical makeup remover dr Fatimah Mohamed
Soft contact lens dr Rizna Ridzuan
Refreshing rosemist dr nadine hq
Argan oil premium dr Ziana Argan Hq
Shalw dr Sheilla Othman
Fondation dr skinbucks my
Lipstick dr hessa beauty

Makeup by me
#beforeandafter
Lens n eyeshadow tu korang kalo berminat boleh beli dgn @khairah_ira ok ☺️

Lawanyaa lahaiiii @khairah_ira
Pening kepala nk pilih gmbr πŸ˜‚πŸ˜‚ cm nk masuk semua je πŸ€£πŸ™ˆ Makeup by me maceh ira layan kn eypa πŸ˜‚πŸ˜‚

Happy birthday my fav girlπŸ˜˜πŸŽ‰

Simple makeup utk cik pajirah 😘 happy birthday πŸŽ‰

#throwback makeup class hari tu
Abai kn muke kite yg mls nk makeup tp nk upload jugak πŸ˜‚

Personal advance makeup class
Student hari ni dr pahang 😱 tq akk sudi dtg jb blja makeup dgn eypa 😘😘insyaallah murah rezeki akk lepas ni dlm bidang ni aminnn 😘😘 Half by me half by student πŸ‘°πŸ»

Adik eypa ade jual power bank dll lg lah yg nk beli boleh wasap no kt bawah or korang follow @syazwan.ent ok !! πŸ˜„ yg penting original 😎 nk murah skit sebut nama eypa hana hahhahahahhahah πŸ˜‚πŸ˜‚ (ok gurau) πŸ™ˆπŸ˜† STOCK CLEARANCE!!!
* *WD MY Passport 1TB RM239 ONLY!* Up to 6 Colours (Normal Price RM290)
* *Seagate Maxtor M3 1TB RM219 ONLY!* (Normal Price RM245)
* *Pineng PN-951 10,000mAh RM35 ONLY!* (Normal Price RM49) - *BUY 3 @ RM100* ~FOC DELIVERY UTM/TAMAN UNIVERSITI AREA
~NEGOTIABLE IF BUY MORE THAN 1

For any inquries can contact:-
+601161219521 (Syazwan)
https://www.wasap.my/601161219521

Makeup nikah πŸ‘°πŸ»β€οΈ Tq dear for having me 😘

Makeup sanding tq iqa ❀️😍 ika request xnk blusher pekat2 πŸ˜†
Tq for having me dear 😘

Most Popular Instagram Hashtags