[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

eyna_latiff eyna_latiff

20 posts   93 followers   100 followings

Mama Twins Officialy  To be turn 22 πŸ˜‰ My souls : πŸ’•allif qusyairie πŸ’• nur azmina πŸ’• ammar daniyal πŸ’• ammar danish

Wah glowingnya muka bila apply DD Moist Cake nie 😁😁 Glowing DD Moist Cake nie ada SPF 50, jadinya dapat melindungi kulit dari panas matahari taw πŸ˜‰

Bila berpeluh lagi la nampak glowing muka tue.. juga dapat menutup semua cela dan merawat wajah kita taw
Memang best sangat, yang penting ianya mesra solat dan mudah untuk dicuciπŸ’ž

Terdapat dalam 3 code warna, light, medium & dark

maklumat lanjut klik πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/01117635159

#DDMCNurraysa #ddmoistcake #ddmoistcakenurraysa #apasaa #teamnurraysa #nurraysasale

Tu dia CHINESE NEW YEAR SALE dah kembali, sentiasa ada Nurraysa buat promosi khas buat pengguna semuaπŸ˜‰

Apa lagi, jom shopping mata dulu. Usha2, Risik2 tanya boleh wasap Eyna www.whatsapp.my/01117635159

#ChineseNewYearPromotions
#ApaSaa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia

Abang with doraemon πŸ’‹πŸ’‹

Andai kateee πŸ˜‚πŸ˜‚ .... Ammar Daniyal & Ammar Danish Versi Perempuan 😻😻 .

#Gula_Gula_Hati πŸ’•
#Permata_Hati πŸ’ŽπŸ’Ž

🌸JAMU V HERB🌸

KELEBIHAN : βœ” Digunakan secara tradisional untuk melancarkan peredaran haid.
βœ” Membantu mengurangkan sengugut.
βœ” Membantu memelihara kesihatan wanita selepas bersalin.
βœ” 1 botol ada 60 kapsul.

CARA PENGAMBILAN :

Dewasa : 2 kapsul selepas makan pagi & malam.
KANDUNGAN BAHAN :
πŸ‘‰ Rhizome Circuma Domestica, Radix Labisia Pumila, Fructus Croton Caudatum & Radix Hippocratea Indica.
πŸ‘‰ Boleh tahan untuk 1 bulan.

NO KKM : MAL14085027T

Berminat boleh laa risik2 ye .. whatsapp sis whatsapp.com/01117635159

3 item penting bila masuk bilik mandi! (1) - MAKE UP REMOVER

Awak tak perlu nak lap pakai tisu, tisu basah, or kapas. Bawak je masuk toilet, spray kat seluruh muka, gosok rata dengan tapak tangan, bilas dengan air. Siap! Hilang dah semua kesan make up, confirm bersih tau! πŸ˜‰ (2) - ORGANIC BODY WASH

Tuang sikit body wash atas span mandi, dan terus gosok seluruh badan. Mandian yang wangi, fresh dan yang penting bebas paraben & SLES ( sodium lauryl ether sulfate). Dapat kekalkan kelembutan, kelembapan & menjadikan kulit lebih licin tanpa tinggalkan kesan melekit pada kulit. 😍 (3) - HABBATUSSAUDA HAIR TREATMENT

Dapat mencegah kelemumur, gatal kulit kepala, rambut gugur, rambut rosak bercabang, rambut kusam, busuk, bau kepam. Juga bebas SLE & PARABEN. 😘

Awak dah ada ke?
Dapatkan sekarang, Klik sini
www.wasap.my/01117635159

#BeautyConsultantNurraysa
#ProdukMesraWuduk

NAK CANTIK TANPA CELA?😘 KUSAM JE MUKA?..😭 tak perlu mekap tebal-tebal..pakai DD Moist Cake je tau..Dap dap baru ratakan.. Haa,dah cantik..😍 Cepat,pantas..Tak ambik masa lama pun.. Gabungan hebat Foundation + Powder + Concealear..3 in 1😍 Yang terBesttt bedak ni tanpa silikon tau..Merawat dan mencantikkanπŸ˜‹

jom kita layan tutorial make up, camna nak apply DD Moist Cake.. #MesraWudhuk
#MakeUpHalal
#freeparaben #freesilicone

Berminat boleh direct whatsapp sis ye whatsapp.com/01117635159

BEST sangatt pakai bedak ddmc nie 😍😍..calit sikit je dah nampak glowing, Kawan2 pun tegur nampak Glowing gitu 😘
Bedak 3 in 1
Powder + Concealer + Foundation 😊 βœ… Menutup cela βœ… Melincinkan wajah βœ… Merawat wajah βœ… Mesra wuduk βœ… Tanpa silicon
Berminat nak pinang boleh wasap Eyna di www.wasap.my/01117635159

SHAMPOO HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT .
Jom ketahui kelebihan shampoo Nurraysa Habbatussauda' treatment ni :
.
πŸ„2in1
πŸ„shampoo plus conditioner
πŸ„melebatkan rambut πŸ„ada campuran mint (rasa segar/berangin)
πŸ„untuk merawat rambut
πŸ„bebas paraben
πŸ„bebas sles
πŸ„organik
πŸ„sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi.

Cara Penggunaan:

Basahkan rambut dahulu, kemudian tuangkan syampu di telapak tangan dan ratakan pada kepala. Kemudian bilas hingga bersih.

Apa lagi jom whatsapp sekarang whatsapp.com/01117635159😊😊
.
#habbatussaudahairtreatment
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

Kesayangan Beta πŸ™ŠπŸ™‰πŸ™ˆ .. Harta Dunia akhirat πŸ’•πŸ’• .. #bedaksejuk πŸ˜‚
#mamaDengkiKembar 😚
#abamg_adek πŸ’‹

You must tell yourself , ' No matter how hard it is , or how hard it gets . I'm going to make it till perfect ' . 😌😌

Exclusive Limited Edition By nurraysa πŸ’•πŸ’• .. β†ͺ For Women : 🌷pearl magic lipstick 🌷shining mineral blusher 🌷glowing dd moist cake 🌷flawless mineral loose powder β†ͺ For Men : πŸ’Žcollagen soap πŸ’Žnurraysa vitamin c πŸ’Žtreatment serum πŸ’Žinstant pearl glow body lotion
#nurraysabeautyskincare
#produksemulajadi

Berminat boleh pm or direct whatsapp.com/01117635159

Most Popular Instagram Hashtags