eyna_latiff eyna_latiff

44 posts   180 followers   249 followings

Mama Twins Officialy  To be turn 22 πŸ˜‰ My souls : πŸ’•allif qusyairie πŸ’• nur azmina πŸ’• ammar daniyal πŸ’• ammar danish

My baby shark do doo dooo πŸ’•πŸ’• .

#ammardaniyal
#ammardanish
#twins

Happy Wedding Day My Pretty Sister πŸ˜™πŸ˜š . I love youu 😍

Awak pakai light , medium atau dark?
Kalau kita keluarkan two way cake pulak nanti ramai ke nak cuba?
Bgtau awal-awal, harga promosi RM39.90 πŸ˜‚πŸ˜

Mana kakak mana adik πŸ€”πŸ€” . !

Siapa dah cuba Kurma Nurraysa?
Boleh bagi feedback?

Sekotak PROMOSI RM10.90
3 kotak RM29.90

Muka Mama Baba yang beriaa πŸ˜‚ . @zoojohor

Berita Gembira untuk Anda, Kini pre-order untuk Kurma Nurraysa sudah dibuka. Pre-order sekarang! Sebelum Stok habis uolss.

Harga Promosi Sekotak RM10.90 SM / RM12.90 SS

3 Kotak RM29.90 SM / RM36.90 SS

Komen NAK untuk pre-order sekarang :)
.
#NurraysaExecutivePartnerSemenyih
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#usahawanjutawan

Kulit kering dan berjerawat memang best pakai COLLAGEN SOAP ni. Ia bertindak lembut mematikan bakteria dan mengecutkan jerawat. .
Kalau kulit sensitif dan berminyak pun sangat digalakkan gunakan COLLAGEN SOAP sebab ia boleh membuang sel sel kulit mati dan melembapkan kulit muka anda. Ia juga boleh merawat masalah eczema, gatal, kurap dan panau. Sesuai untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak. 😍
.
Cara penggunaan: Cuci muka 3 kali sehari, sapukan buih buih sabun di wajah dan biarkan selama 1 - 2 minit kemudian bilas sehingga bersih. Nak risik boleh pm saya atau whatsapp.com/01117635159
.
#nurraysa
#produkmesrawuduk

Nak cantik ^ Nak kulit sihat ?

Zaman sekarang ni, bukan perempuan jer yang pandai jaga muka,lelaki pun sama taw. 😍

Nurraysa ada set skin & facial taw. Lelaki perempuan boleh guna. Selamat dan halal,tak perlu ragu2 lagi.
Jom tengok gambar dibawah πŸ‘‡
Nak risik boleh la pm atau direct whatsapp.com/01117635159

WAHHH KULIT JADI FLAWLESS GITU.
.
COLLAGEN SOAP NURRAYSA dapat mencerahkan kulit wajah dan memudarkan parut jerawat.
.
Selain itu ia dapat merawat kulit berminyak dan memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman.
.
Korang dah try Collagen Soap dari Nurraysa? Kalau belum jom whatsapp admin ke whatsapp.com/01117635159 untuk order.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

Korang dah cuba perfume ni yang botol besar sebelum ni?
Jom tengok feedback mereka yang dah terpikat ☺️ Kini ia kembali dengan harga RM10 je sebotol.. Jom grab perfume viral nii ❀ . Berminat boleh klik link whatsapp.com/01117635159

Perfume Japanese Sweet Cherry Nurraysa.
Wangi sangat3 saya dah guna 4 botol yang besar 20ml.
Satu keluarga guna tau. Yang bestnya bila stress baunya buat kita rasa tenang sangat3 bagai berada ditaman bunga.
RM10 sebotol.
3 Botol RM 30 PERCUMA Voucher Cabutan Bertuah Emas 916.
Booking segera,Stok TERHAD, lepas ni kita dah tak keluarkan lagi.
Komen disini berapa botol uolsss nak 😍

Boleh hubungi dengan klik Link http://www.wasap.my/601117635159

#NurraysaJunior
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDiTanggalkan
#UsahawanJutawan

Most Popular Instagram Hashtags