eykafarhana eykafarhana

1,521 posts   1,046,589 followers   761 followings

Eyka Farhana 💫 

Hari raya pun sempat shopping dekat @sobylegacy . Thank you beeja @jaasuzuran temankan! Yay dpt handbag and kasut raya! @mindorder jaa ni tak habis buat perangai

Paloma is back! #airmatadibumimatador , now now @mytv2

My queen & my king ❤️

Last balik takbai rasanya masa umur 4tahun, Alhamdulillah this year dapat balik and dapat jumpa mok (moyang) ❤️

Cousins ❤️ semua muda dari ai tapi dah sama and lagi besar and kita nampak paling muda kan 😅

Raya ke 5 raya dengan abe @jaasuzuran 😜 this year dua dua raya dekat tempat yang sama so boleh jumpa #bakalmenantumakawak ni . Nampak tak dalam gambar ni pun dah tahu yang abejaa ni memang suka kenakan orang 😪 good to see you tonight abe @jaasuzuran 🌸

Macam biasa petang - petang jalan naik motor dalam kampung. Nak join? #thailand

Raya ke 5 - Kelantan

baba try nak jadi cute ke ni? Happy Father’s Day ba ❤️ i love you 😘 @wansarmizi

Safely arrived ✔️ wearing @quftanempire again and again sebab very comfortable and tak perlu susah2 nak iron baju kalau dah lambat and sejenis yang malas nak iron baju 💁‍♀️

KUL - MALACCA- KUL . Soooo next destination? Nak Raya mana pulak ni?

Raya 3 - background belakang tu dah macam sama je dengan @dyba.farhana 😂 kembar ke?

Most Popular Instagram Hashtags