eykafarhana eykafarhana

1,555 posts   1,117,054 followers   822 followings

Eyka Farhana πŸ’« 

Selfie Friday πŸ’ Good morning and happy working guys !

Feel much more better after doing apple stem cells treatment at @chezhairstudio_pro_hair_team . Now dah boleh flip hair je memanjang sebab rambut dah sihat and cantik πŸ’β€β™€οΈ

Blue kinda day πŸ’™ #EFatWork
.
.
.
.
Baseball jersey @susano.apparel

Before korang comment biar i mengaku dulu yes memang muka i dah bulat sebab kat set pun kena complain makin membulat dengan pesat ! but it’s ok! i just love being me 🎈 .
Handbag @pedroshoes_official #pedroshoes_official | instant shawl @haydascarf

Pose cover double chin πŸ™…πŸ»β€β™€οΈ

Oh hi there 🧐 #selamatharimalaysia .
.
🍍 sling bag @uwu.uwu.uwu.co

Wooooooow !!!! I am joining TikTok #1millionauditionmy #1millionperformance contest from Sep 15 to Sep 24. There is a chance to win as high as RM5,000 cash awards and the opportunity to go to Korea carnival. Can't wait the final results!!! #tiktokxmalaysia @tiktok.malaysia

Yay now dah tak risau muka breakout sebab dah buat silk peel and yellow laser dekat @my__clinic . @rossievelt thank you darling for save my skin! Definitely my favourite and trusted place to pamper my skinπŸ’™

Korang nak tahu apa rahsia kecantikan Eyka? Eyka selalu guna Truly Nude Eye Shadow Palette @silkygirlcosmetics ni. Nampak natural je kan😘😘😘. Kalau korang nak nampak natural mcm Eyka jangan lupa dapatkan tau. Let’s get it! ❀❀❀ #TrulyNudeEyeShadow #SilkyGirlCosmetics #ILoveSilkyGirl

I just can't walk away from something I've done all my life. it's part of me. .
.

@pedroshoes_official
#pedroshoes_official

Qeena Nak tanya sikit ni, lunch apa hari ni? .
.

Blouse @glamorousetc

Heyyy after so long tak buat makeup tutorial 😍 rindu tak rindu tak? This time I’m using one of my favourite product, all from @silkygirlcosmetics , so YAY or NAY ?

Most Popular Instagram Hashtags