[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

eykaev eykaev

284 posts   1751 followers   766 followings

ZULAIKHA YUSOF πŸ‘«  πŸ’•πŸ‘«πŸ’ Lover . Adrenaline junkie under construction .

https://youtu.be/a9ITIaKzG3A

Takde gucci ade @kankenkulture πŸ˜‚ ...

Call of duty WWii . Krik krik #cod #wwii. On tak on 😫 yg sebelum2 ni tah dah legend ke belum tah . Lol

Disebabkan dia king hari ni. Kite tuko gamba. Hahah. #22 . Atas permintaan sendiri . Lol .. good luck for your future ❀ .. lastgirlstanding πŸ˜‚ . Haha sedar la diri tu pakcik .. dah tua dah hang ..

Alhamdulillah . #21 . #28november . Thank you to my family and friends yg wish semalam tuh . Ceyh .πŸ˜‚ .. yang tak lupa siapa diri kite ni . Haha. Yang penting still young okay . #livinglife #prayeatworkenjoy.rev
Thank you orang tu yang sentiasa bagi support kiri kanan depan belakang . Today is ur first day work here . Enjoy ... 😊 .
#21 #stillyoung

Saya rindu seketul @faraiority .

Merenung ke luar jendela . #photo

Tak pernah tak kena maki dengan dorang 😌 . Just be a true friend . #soul #friendship #friendshipgoal #buddyz .

And op cos lah si soulmate forever after ni ❀ . Crime partner 😈 . Life partner 😚 . Can can can πŸ˜ƒ . #hujan kot tadi .

All my baby . Bila nak repeat? . 😠

Bila lagi nak main2 kat #ipoh eh . Hahaha .

Masuk ni dah kali 3 naik . Lepas tengok2 banyak kes mcm final destination , aku insaf 😌 . Dah rasa kan? Cukup la .. #buddyz #extreme #funpark #advanture #vortex

Thank you ❀ . Good luck future .

Most Popular Instagram Hashtags