eykaev eykaev

275 posts   1,782 followers   821 followings

Zulaikha Yusof πŸ‘«  Johor Bharu Living life with rainbows in my heart πŸ’“πŸ’ #vibe

Setahun dah habes belajar baru nak convo gaiss. Takpe syukur Alhamdulillah . Tahniah untuk geng DTKC and kawan2 yg lain πŸ˜†. Semoga terus terus terus menerus berjaya dalam hidup uolss gais. #memori

Alhamdulillah , segulung diploma untuk ibu ayah . Tq for everything ibu and ayah πŸ’•. Tq jugak untuk org yg jauh di sana yg always support bg semangat jiwa paling jiwa tiap2 hari kat sis tanpa jemu. Syukur untuk semua " life goals " yg sis and kawan2 sis dapat untuk hari ni 😚. TAHNIAH!! #PUO #POLITEKNIK #MALAYSIA #konvo

Brother hood forever! πŸ‘­

" make urself proud " #goodvibes
Tq ❀

Jalan time National Day Singapore . Lit lit wohhh πŸ˜₯ . Tq ❀. #roadtoconvo πŸ™‡

Thanks ain jemput 😘 .

Masih tak terlambat lagi kami ( cucu cicit Hajah Siti Esah ) nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin . 😍
Crazy csn πŸ™πŸ™ŽπŸ™‹πŸ™ŒπŸ™πŸ™…πŸ™†πŸ™‡

Tiap tahun tempat yg sama cuma size yang berbeza tapi dengan orang yg sama πŸ˜† . Selamat hari raya maaf zahir batin
#raya #raya2018

Dut dut gendut dut dutgenduk gendut πŸ‘«

Just proud to myself 😍 .

Be yourself . 😊 . #vibe

Most Popular Instagram Hashtags