[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

eyes_of_history eyes_of_history

95 posts   341 followers   298 followings

🇸🇪🇦🇱 

När du börjar göra dig fin inför kvällens festligheter, står vi och knyter på våra kängor och tar på oss uniformen. När du packar ned flaskorna som du ska poppa vid tolvslaget, testar vi så att vår utrustning fungerar som den ska. När du beger dig ut på natten, intet ont anande, har vi full uppsikt över dig och ditt sällskap.
Ni tänker inte på det, men vår uppsyn och vår synlighet är det som stoppar ficktjuven från att försöka råna er, han har faktiskt iakttagit dig och ditt sällskap ett bra tag nu. Men ni ser inte detta, ni är alldeles för ivriga inför ett trevligt nyårsfirande, vilket vi förstår.

När ni vid tolvslaget skålar, sjunger och får kyssa den ni håller kär så sitter vi möjligtvis i ett rum med en alldeles för berusad kille eller en tjej som blivit utsatt för sexuella trakasserier, eller till och med människan som begått brottet. Vi firar inte det nya året. Men det är just detta vi strävar efter, att ni ska få ett underbart nyårsfirande utan att något händer er under natten. Och om något skulle hända, så finns vi där!

Men vilka är vi? Vi är dem som offrar vårt nyårsfirande, tid med nära och kära... för att just du ska känna dig trygg! Det är vi som sätter din säkerhet framför vår egna.

Med det sagt önskar jag er alla ett gott nytt år ❤

Påbörjar denna passvända med en selfie🤙

#ordningsvakt #tunnelbanan #vaktjävel #thinblueline

Jag tillsammans med mina kollegor vill önska er alla en god jul och god fortsättning. Ta hand om varandra❤
#thinblueline#ordningsvakt#tunnelbanan

Årets julbord, vilken kväll👌

Då närmar sig passet sitt slut.
Jag tillsammans med kollegan vill tacka samtliga patruller/resurser i kollektivtrafiken för denna vända och önskar er alla en trevlig ledighet.
@matte.jb #thinblueline #tunnelbanan #stockholm

Lunch time😁 @matte.jb

Ett roligt pass med tunnelbane tina😁
@theonecalledtina

Sista passet av denna vända.
Nu dags för några dagars ledighet 😁
#ordningsvakt #tunnelbanan

Stort tack till proffs fotografen Dorinee sondell för dem fina bilderna🙏
#ordningsvakt #tunnelbanan #thinblueline

Most Popular Instagram Hashtags