evadaeleman evadaeleman

1,978 posts   80,997 followers   1,415 followings

eva daeleman  halftime hippie • changemaker • yogabear @Studio.Stil • OLAV • groen♡• schrijver. spreker. eter. lifelover. workshops. coaching. yoga+meditatie. reiki

hoe zot ik ook ben van de zomer. ik kijk er nu al naar uit om te wonen in wol. WINTERKIND. ♡ @lnknits #lnknits

geplukt.
klein geluk onderweg.
een plukweide. WAT EEN CONCEPT. ♡

met mij op reis. altijd een feest. 😂🤷🏼‍♀️ het leven is te kort om wekelijks af te tellen naar het weekend. drie dagen on the road met een busje uit de jaren ‘80. living the simple life - drie dagen dezelfde kleren - easypeasy eenpansgerechten in mini keukentje maken - voor het eerst gesurft (en zeewater gedronken) in Scheveningen - gelachen - gezongen - geknuffeld. het leven is zo heerlijk simpel af en toe en het hoeft niet altijd Bali te zijn 🙏🏼 dankjewel @camptoo om mij te leren wat een choke is en mijn schrik voor een gasvuur te doen verdwijnen. vrrrroooooeemmmm #camptoo

een maand geleden was ik op yogaretreat in Monchique, Portugal. een plek waar ik zoveel over mezelf leerde - mijn krachten, mijn valkuilen. een safe haven waar ik helemaal mezelf kon zijn. in elke vezel. waar yogis de kans kregen helemaal naar binnen te keren. @adyogini en ik noemden het ons yogakamp. het kamp is er niet meer, we kregen vandaag bericht dat #karunaretreatcenter in vlammen is opgegaan. de familie is alles kwijt. elk gebouw is tot as verpulverd. mijn gedachten zijn bij Ana en de rest van haar team. ik weet even niet wat te voelen of denken. totaal van de kaart, hartverscheurend. de natuur is onverbiddelijk. 💔 je kan de wederopbouw steunen via link in instastory.

op dagen dat het wat minder gaat - laat de zon in je hart. doe je mee? #superkunstigefoto

een foto die mijn hart verwarmt.
vriendschapstijd. water. nootjes. olav. liefde. knuffels. en vooral: tijd.
ik geloof dat elke dag kan voelen als vakantie.
en jij?

verbinden.
vertragen.
genieten.
peddelen.
chips eten.
#deleven
#2800love

TADAAAA. dit is de cover van #omdathetkanhetboek. vanaf 18 september in de winkels. je kan nu alvast je exemplaar reserveren via de webshop van bol.com, standaarboekhandel.be en bookspot.be.

alweer een boek gevuld. champagne en een ventilator om het te vieren 👐🏼


coverfoto: @elmolevan
ontwerp cover: Letterwerf.

na een dikke week op een berg midden in de natuur, nu weer in de bewoonde wereld.
bijzonder hoe snel een mensenhoofd went aan ontprikkelen. aan natuur. aan leven zonder spiegel en met yogabroek. aan 24/7 vuile voeten. wakker worden door de ochtendzon. constant buiten. views views views overal waar je kijkt. daar waar je geen auto’s hoort maar enkel vogels. waar het eten puur is. aan de simpele dingen. het inspireert me om nog meer terug te gaan naar de basis. de balans van een halftime hippie.
dankbaar dat ik hier mocht zijn. mocht werken met een bende yogi’s die me het volle vertrouwen gaven. die zichzelf overstegen, elke dag weer.
dit was een droom.
dit is een droom.
leef je droom.

in tussentijd wordt er hard gewerkt aan de vormgeving van #omdathetkanhetboek. kan al zeggen dat het prachtig wordt. en ik ongeduldig ben om het met je te delen. ~ vergeet vandaag niet even de tijd te nemen om te vertragen. te ademen. verwonderd rond te kijken. welke keuze maak jij vandaag voor jezelf?
namaste.

het leven is een hippiekamp.
altijd.
overal.

yoga can save the world.

10 dagen in het groen.
natuur + yoga + onvoorwaardelijke liefde.
gisteren stelde de liefste @adyogini me aan de groep yogi’s voor als iemand die houdt van energie. reiki - yoga - coaching - honden knuffelen - food! - reizen - mensen verbinden.
en yessss! hoe krachtig. hoe subtiel soms. hoe waar. daar waar we geen worden kunnen vinden spreekt energie.
dankbaar dat ik hier op de berg in Portugal - Monchique helemaal in die wereld mag duiken.
het gaat hier traag en tegelijk bruist het. die dualiteit is ontzettend bijzonder.
hou je voeten op de grond en je hart erbij🥒🥦🍐🍏🌱🌵🐲☘️🌿🍃🍀🐊🦖🦎🐍🐢🐸🧤🧚🏼‍♂️.

gisteren was zo'n dag waarop ik content was met kleine dingen. een mens heeft niet veel nodig om gelukkig te zijn.
dat vandaag minstens even mooi mag zijn. ☀️

Most Popular Instagram Hashtags