[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

eufrelle eufrelle

628 posts   22096 followers   2869 followings

Eufrasia Eliza  Beauty | Fashion | Lifestyle πŸ“Jakarta, Indonesia βœ’Wa : +6287884324730 (for work only) Have no destination , but a destiny

Details :
-
-
-
@muji_global brow pencil
@maybelline eyeliner
@maccosmetics foundation
@lagirlindonesia concealer
@rcmamakeup powder
@thebalmid blush on
@benefitindonesia hoola bronzer
@rollover.reaction LUCY sueded
@thebalmid highlighter
@thewlashesofficial eyelashes
@acuvueid acuvue define

#CNY2018 soft makeup look πŸ’•
-
-
-
@etudehouseofficial brow pencil
@maybelline eyeliner
@shuuemura foundation
@lagirlindonesia concealer
@rcmamakeup powder
@chanelofficial blush on
@benefitindonesia hoola bronzer
@thebalmid palette eyeshadow
@sleekmakeup lip matte
@thebalmid highlighter
@thewlashesofficial eyelashes
@acuvueid acuvue define

The shorter the better πŸ’‡

Bright, radiant eyes all day because i wear Acuvue Define ❀️ @acuvueid #acuvuedefine

New hair ❀
-
-
-
-
Thankyou @aptownhairfrontier @toyahairclub ❀

Eyelash extension : @sophistica.id ❀
-
-
-
Kemaren aku akhirnya cobain eyelash extension di @sophistica.id karna kebetulan eyelash extension aku udah pada rontok, dan penasaran banget pengen cobain treatment di tempat lain. Nah karna dapet rekomendasi temen aku akhirnya aku putusin buat cobain di sini. Dan aku bener bener suka sama hasilnya yang natural plus enteng banget dimata dan yang penting ga ganjel di mata ya! Gak nyesel cobain treatment disini. Sekarang gausa repot repot lagi buat eye makeup, cukup eyelash extension aja mata udh cetar! So buat kalian wajib banget cobain treatment treatment disini yah!! @sophistica.id ❀

Wearing gavin houndstooth set from @popolucathelabel #popolucabuddies βšͺ⚫βšͺ⚫

Polar bear case : @casetory.id πŸ’™

Top : @lolalo.apparel πŸ’™

Breakfast! πŸ‘…#traveldiaryofrelle

My not so little boy 🐝 #family #siblings #TheSSunartos #traveldiaryofrelle

Don't allow anyone to kill your vibe.When you're in a good place,protect it ❀ #traveldiaryofrelle

Popo ❀ #TheSSunartos #Grandma

Good day ❀ #traveldiaryofrelle

New display pict ❀ #traveldiaryofrelle #exploresydney

Candid by : @santosafernanda πŸ‘€

Most Popular Instagram Hashtags