esnfiz esnfiz

387 posts   1,557 followers   917 followings

EhEhsan  24 |🇲🇾⁩⁦🇪🇬 Final year medical student, University of Mansoura, Egypt

Geng "Terawih" Masjid Azhar

Bersama imam masjid salab. One of the best in mansoura(might be the best so far)

Belum cuba belum tahu, sudah cuba hari hari mahu!

Moreh bersama batch 56 Alkis @fizetto @firdausjaharisaid . Tiba tiba dah Ramadhan terakhir kat Mesir :( Thanks pidot payung! Moga dimudahkan semua urusan👀

"Let them grow, help them grow"

اصلح نفسك وادع غيرك
Ramadhan mode on!

Nak kongsi sikit prinsip ummi @marlinimohddaud sempena hari ibu hari ni; "Hidup biar buleh tupae"

Falsafahnya is, hidup biar orang boleh tumpang biar kita boleh bantu orang biar kita bermanfaat kepada orang biar orang selesa nak berkawan dengan kita biar kita tak menyusahkan orang tapi sentiasa bermanfaat kepada orang.
Kalau nak kaya, sebab nak banyakkan lagi sedekah dan bantu orang susah.
Kalau dah berjaya, sentiasa mudah untuk orang minta bantuan dari kita.

Hence, hidup biar boleh tupae!

Sorry salah silap, terkasar bahasa tergurau tak kena cara. Maafkan hamba. Kalau tak puas hati ni boleh DM haha.
Chill, kita ready nak sambut Ramadhan pulok okay?! .📸 By @aghfr .Rambut By @frhnmrray

Perkemaskan asas dan teori,perbanyakkan praktis skill dan amali.
Supaya kita dapat tukarkan segala macam pengetahuan jadi pengalaman dan kemahiran yang mapan!

Jom ubah diri jom ubah kerajaan haha kbye

Done balling for this year. What's next?

No one looks for the stars when the sun is out

One with brothers!

Sanah helwah Dr. @nunieyjay!

Throwback gamba time beliau masih single,tidak bekerja dan belum berbadan dua! How time flies huhu The saddest part of this pic is no more bread pudding or lauk pauk free from her huhu sobs :(

One with A&E Department team,
One with 'Gynecologic' case lol

Most Popular Instagram Hashtags