esnfiz esnfiz

399 posts   1,605 followers   951 followings

EhSansio  24 |🇲🇾⁩⁦🇪🇬 Final year medical student, University of Mansoura, Egypt

Okay @syazwanbasil dah post dah ni. Harap tak touching dah pasni😂😂😂 Thanks jadi grab saya harini!
Moga lancar wawasan 2020 kita eh haha

Moga umur @aghfr terus menerus dibarakahi dan dirahmati senantiasa!

Bila mahu repeat ni??!!

Memang tak cukuplah kan jumpa sejam dua je.

Goodluck @imranomnomnom hbiskan CIMA! Moga lancar tanpa kantoi!

All the best final year @shahiskandarshafiee tho kau mmg the best dh pun.

And for @shxfaat dulu dia kecik kiut je now aku pulak jadi kecik diri sebelah dia. Nak peluk pun tk lepas😅.Jangan teruks sangat pegi gym😂😂😂

Hingga ketemu lagi.
Special thanks @farouqnukman @syazwanbasil tolong pickup bagai. Thanks jugak @fadhlirosmidi bawakkan tight eh silap pulak thanks @hafizamin69 .

Yang turun lepak semalam memang terbaik👍

Last seen 2006 @mahersafiain.
Moga terus maju membina ruh al quran dalam masyarakat dan ummah!

Est since 2001// Ex-SRIA

Susah bila semua dah besar dah kawin bagai,jadi bila dapat berkumpul semua sekali walaupun hanya selama 2jam setengah alhamdulillahhh cukup memadai dah untuk tahun ini!

Ini baru dua orang yang kahwin?!

Teka sape yang paling tua🤔

Full house!

Hok mano free tu kito ejah jupok di Malaysia. Roger tempat nga maso kito ejah bagi jaddi🤙

Photo by @ibrahim_idham 📸

Okayla enam tahun belajar sekali je raya tak raya dengan family.

Yeke okay?

Ye okay je. "Family" sini ada ;)

Most Popular Instagram Hashtags