esinsilia esinsilia

2,794 posts   127,379 followers   478 followings

Ellyse Sinsilia  I post anything that amused me ✨ 🔖@mirumjakarta ☕️ @maknacoffee 📮ellyse.sinsilia@gmail.com

Another level of happiness which i never thought existed. Meet Kai Saka Putra, our beloved first born. Thank you for choosing us as your parents, Saka ❤️

The Obliteration Room ⚡️ #kusamaxmacan

Oya, please jangan samakan dengan wisata selfie ya 😉 #kusamaxmacan

Yesterday at @museummacan for #kusamaxmacan 'LIFE IS THE HEART OF A RAINBOW' exhibition. This one is: I WANT TO LOVE ON THE FESTIVAL NIGHT (zoom in and you'll get to see my happy face 🤩). Happy campur bangga banget di Jakarta sekarang bisa menikmati juga art exhibition kelas dunia ❤️ Pameran seni ini akan dibuka untuk umum dari tanggal 12 Mei sampai 9 September 2018. Aku rekomen banget kesini karena banyak banget inspirasi yang bisa didapat, especially kalo kalian baca satu persatu keterangannya. All those details as well as the thinking behind it are amazing. Titip satu ya, kan banyak yang interaktif karyanya, yang berbudaya yuk! Ikuti petunjuk yang diberikan, jangan merusak, menyentuh karya (kecuali memang diperbolehkan). I know we are at that level already ❤️ enjoy and get inspired!

Exactly 2 years ago 💏

Another progress 🤰🏻#36weekspregnant day 5 🖤

Exactly 3 years ago 🎈 @ernandaputra

This man, the most annoying yet the sweetest. My rock, my person, my lobster, my anchor, the love of my life. Cant imagine my life without you ❤️ I wish you the best of everything but mostly wisdom, happiness and health 🤗 happiest birthday @ernandaputra

Black and white outfit never fails me and #alwaystrending! Btw, udah pada ikutan kompetisi dari @zilingoid? Ada 100 hadiah menarik termasuk spend time dengan @pevpearce loh! #siapasihlo #alwaystrending #zilingoid

Black and white is the new black and #alwaystrending 😬 Btw, ada yang tertarik dapet supply baju setahun, free makeover and spa day, jalan-jalan gratis, sampai bisa spend time sama @pevpearce? Yuk ikutan kompetisi dari @zilingoid! Caranya gampang! Follow @zilingoid, upload foto OOTD kamu dan deskripsiin gaya kamu sekreatif mungkin. Jangan lupa pake hashtag #siapasihlo #alwaystrending #zilingoid

Celebrating Sunday in this @atsthelabel dress ❤️ hope you've had a blissful weekend 🌹 #atsxlb

Celebrating Kartini’s Day with @oemahetnik this year and talked about my definition of happiness, and my long muddy road to become who I am today. Read the article on their blog: bit.ly/KartiniOE_Esinsilia. Hope to inspire you!
Also, join our #KARTINIOEGIVEAWAY to win a piece of #OExEsinsilia series. See how on @oemahetnik. Giveaway ends tonight! Goodluck!

Most Popular Instagram Hashtags