errahani_igshop errahani_igshop

126 posts   558 followers   1,513 followings

Errahani Stokis Muar Melaka  Wechat:rara_nii πŸš—πŸ’¨Muar,tg agas,kesang,dataran tanjung emas,tf muar πŸš—πŸ’¨ Melaka,sg rambai,merlimau,serkam,tedong,pulai,umbai Direct ws 01126571298

Alhamdulillah..
Tq zati tiap2 minggu repeat order lagi dengan akk
Ramen cabonara dan chocoby

Tq enot dtg rumahhh beli ramen cabonara n lens

FUNGSI & MANFAAT SKKM PLATINUM / COKLAT :
Mencerahkan muka dan 1 badan secara sekata
Kulit semakin halus mulus seperti bayi
Membantu memulihkan sakit kulit
Menghindar & merawat daripada sakit gastrik
Membantu membentuk + menguatkan tulang dan gigi
Kaya dengan protein serta sumber yg sgt baik untuk kesihatan
Memulihkan tenaga sesuai utk seisi keluarga, ibu hamil & menyusu bayi

KEISTIMEWAAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) :
Rasa sedap sangat & tak hanyir langsung
Memutih dan mencerahkan kulit 1 badan
Kulit menjadi gebu, halus dan mulus
Menjadikan tidur lebih berkualiti dan nyenyak
Kesan pantas seawal 4 HARI

KELEBIHAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) :

Mencerahkan kulit satu badan.
Kulit menjadi halus
Membantu merawat penyakit kulit
Merawat penyakit gastrik
Membantu mencegah penyakit Alzheimer
Mencegah penyakit barah
Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
Meningkatkan kualiti tidur malam (nyenyak)
Kaya dengan protein
Memulihkan tenaga
Baik untuk kesihatan
Sesuai untuk ibu hamil (kandungan 5 bulan ke atas)
Sesuai untuk seisi keluarga seawal usia 3 tahun
20 sachet / kotak
#skkm #skkmmelaka #susukambingkurmamadu #skkmmelaka #skkmsungairambai #skkmmerlimau #skkmmuar

FUNGSI & MANFAAT SKKM PLATINUM / COKLAT :
Mencerahkan muka dan 1 badan secara sekata
Kulit semakin halus mulus seperti bayi
Membantu memulihkan sakit kulit
Menghindar & merawat daripada sakit gastrik
Membantu membentuk + menguatkan tulang dan gigi
Kaya dengan protein serta sumber yg sgt baik untuk kesihatan
Memulihkan tenaga sesuai utk seisi keluarga, ibu hamil & menyusu bayi

KEISTIMEWAAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) :
Rasa sedap sangat & tak hanyir langsung
Memutih dan mencerahkan kulit 1 badan
Kulit menjadi gebu, halus dan mulus
Menjadikan tidur lebih berkualiti dan nyenyak
Kesan pantas seawal 4 HARI

KELEBIHAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) :

Mencerahkan kulit satu badan.
Kulit menjadi halus
Membantu merawat penyakit kulit
Merawat penyakit gastrik
Membantu mencegah penyakit Alzheimer
Mencegah penyakit barah
Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
Meningkatkan kualiti tidur malam (nyenyak)
Kaya dengan protein
Memulihkan tenaga
Baik untuk kesihatan
Sesuai untuk ibu hamil (kandungan 5 bulan ke atas)
Sesuai untuk seisi keluarga seawal usia 3 tahun
20 sachet / kotak
#skkm #skkmmelaka #susukambingkurmamadu #skkmmelaka #skkmsungairambai #skkmmerlimau #skkmmuar

FUNGSI & MANFAAT SKKM PLATINUM / COKLAT :
Mencerahkan muka dan 1 badan secara sekata
Kulit semakin halus mulus seperti bayi
Membantu memulihkan sakit kulit
Menghindar & merawat daripada sakit gastrik
Membantu membentuk + menguatkan tulang dan gigi
Kaya dengan protein serta sumber yg sgt baik untuk kesihatan
Memulihkan tenaga sesuai utk seisi keluarga, ibu hamil & menyusu bayi

KEISTIMEWAAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) :
Rasa sedap sangat & tak hanyir langsung
Memutih dan mencerahkan kulit 1 badan
Kulit menjadi gebu, halus dan mulus
Menjadikan tidur lebih berkualiti dan nyenyak
Kesan pantas seawal 4 HARI

KELEBIHAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) :

Mencerahkan kulit satu badan.
Kulit menjadi halus
Membantu merawat penyakit kulit
Merawat penyakit gastrik
Membantu mencegah penyakit Alzheimer
Mencegah penyakit barah
Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
Meningkatkan kualiti tidur malam (nyenyak)
Kaya dengan protein
Memulihkan tenaga
Baik untuk kesihatan
Sesuai untuk ibu hamil (kandungan 5 bulan ke atas)
Sesuai untuk seisi keluarga seawal usia 3 tahun
20 sachet / kotak
#skkm #skkmmelaka #susukambingkurmamadu #skkmmelaka #skkmsungairambai #skkmmerlimau #skkmmuar

Alhamdulillah...
Tq khatie repeat order n beli skkm n lens lagi dengan Erra..
Cod area jalan salleh muar by errahani πŸš—πŸ’¨

Woww wowww... 😱😱 before dan after. Nampak kan berbeza dia?? Kulit makin putihh. Payudara pun makin besar 😝. Erra jual murahh je dengan rm320 korang boleh dapatkan body tiptop macam ni tauu. 1botol 60biji

Berminat direct chat saya 01126571298 #pinklady #pinkladymuar #pinkladymelaka #pinkladymerlimau #pinkladysungairambai #pinkladysungaiabong #pinkladydataranpahlawan #pinkladymahkotaprade #pinkladymurah #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection

Woww wowww... 😱😱 before dan after. Nampak kan berbeza dia?? Kulit makin putihh. Payudara pun makin besar 😝. Erra jual murahh je dengan rm320 korang boleh dapatkan body tiptop macam ni tauu. 1botol 60biji

Berminat direct chat saya 01126571298 #pinklady #pinkladymuar #pinkladymelaka #pinkladymerlimau #pinkladysungairambai #pinkladysungaiabong #pinkladydataranpahlawan #pinkladymahkotaprade #pinkladymurah #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection

Woww wowww... 😱😱 before dan after. Nampak kan berbeza dia?? Kulit makin putihh. Payudara pun makin besar 😝. Erra jual murahh je dengan rm320 korang boleh dapatkan body tiptop macam ni tauu. 1botol 60biji

Berminat direct chat saya 01126571298 #pinklady #pinkladymuar #pinkladymelaka #pinkladymerlimau #pinkladysungairambai #pinkladysungaiabong #pinkladydataranpahlawan #pinkladymahkotaprade #pinkladymurah #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection

Woww wowww... 😱😱 before dan after. Nampak kan berbeza dia?? Kulit makin putihh. Payudara pun makin besar 😝. Erra jual murahh je dengan rm320 korang boleh dapatkan body tiptop macam ni tauu. 1botol 60biji

Berminat direct chat saya 01126571298 #pinklady #pinkladymuar #pinkladymelaka #pinkladymerlimau #pinkladysungairambai #pinkladysungaiabong #pinkladydataranpahlawan #pinkladymahkotaprade #pinkladymurah #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection

Jum cantik dengan meeracle serum. Zahirah pun pakai meeracle tau. Meeracle tak menjanjikan pakai sekali dah cantik. Kena konsisten sebab kesan meeracle tak seperti produk lain. Pakai je terus putih. Tak okey. Yg cepat putih tu ada kandungan merkuri yg tinggi. Sayangi kulit anda..

Sebelum dan selepas pakai meeracle. Kulit lebih cerah dan sihat. Biji kolestrol tepi mata pun hilang tau. Jum cantik bersama meeracle serum 😍

Most Popular Instagram Hashtags