errafazira errafazira

2,781 posts   2,529,584 followers   1,132 followings

Erra Fazira  Actress / Singer / TV Host / Brand Ambassador Mr Manager: 012-2772636 inquiry@mindorder.com.my @errafazira #errafazira

Gila kreatif...! πŸ€£πŸ€£πŸ‘πŸ‘ .
Syabas kpd yg empunya idea!! πŸ‘πŸ‘ .
.
Regrann from @yasinsulaiman - yang sangat panjang. mahal.
#silk #road #transportation
#Repost @peeksby.min
・・・
iklan kain panjang dan mahal. πŸ˜‚
.
. " kalau tak beli menyesal.. wooo "
.
sumpah kelaka!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
@ctdk @faizal_tahir .
credit : faradyable - #regrann

Selamat ulangtahun adikku yg comel, manis dan happy go lucky @elizadsharifuddin .
.
Ramai org sayang awak, dan mendoakan segala yg terbaik buat mu adikku.. berjaya dan bahgia hendaknya zahir batin dunia akhirat.. amin.. .
Love you always adikku.. πŸ’‹πŸŽ‚πŸ˜˜πŸ˜˜

Ni dah kenaps abg oi??? Muka ganas, bersubang dan bertattoo bagai.. sekaliii kena wax menggelupor daaaa . πŸ˜… . .
.
Ada tak yg beran buat mcm ni?? Korang rasa, ni kategori bijak atau telebih bijak??!πŸ€ͺ🀣🀣

Pic 1 ~ Wearing gorges top from @sharifahkiranaofficial for new movie.. .
.
Pic 2 ~ dgn adik manis lagi comel berbakat besar.. @sherry_alhadad .. luv u gurl 😘😍 .
.
Pic 3 ~ with our beautiful producer @adda_78 .. good luck dear with ur new venture.. 😘😘

Askm dan Salam ramadhan Buat Semua Penguna #TripleWhite . Sempena Bulan yang penuh keberkatan ini marilah bersama2 kita membeli sambil beramal .
.
Saya dan TRIPLE WHITE Akan Mengadakan Kempen " SEMURNI KASIH RAMADHAN " sepanjang bulan Puasa ini .
.
Dengan Setiap Pembelian Produk Kami RM 1 ringgit akan di dermakan kepada Rumah Kebajikan Yang Terpilih.
.
Selamat Berpuasa .
.

Whatsapp " TW " ke 0133968910 .
@triplewhiteofficial
.
Whatsapp " TW " ke 0133968910 .
@triplewhiteofficial
.
Whatsapp " TW " ke 0133968910 .
@triplewhiteofficial
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #pigmentasi #triplewhite #Johor #agenttriplewhite #agentkelantan #kelantan #trialpack #raya #ramadhan

Kembali masuk kandang #DIAN.. πŸ˜‰πŸ˜…. .
Konsep nya.. bersenang senang dahulu.. bersusah susah kemudian.. Depa dah berdendang dlm set dekat dua bulan.. kita baru nak masuk set.. apa lagiiii... konsert "back to back" la jawabnya... Sekian!! πŸ˜–

Salam Ramadhan yg penuh dengan Keberkatan dan kemuliaan.. Dengan rendah diri saya mohon ampun maaf andai ada salah dan khilaf saya di mana2 samada dalam sedar mahupun di luar sedar saya.. tiada niat utk menyakiti atau melukai sesiapa namun sebagai manusia , pasti saya ada melakukan kesilapan dan kesalahan serta terlepas pandang disini sana.. maafkan saya ya.. moga ibadah kita lebih baik dari sebelumnya.. semoga kita semua menjadi hamba yg lebih baik disisiNya.. aminnnn..

LIFE WITHOUT FRIENDSHIP IS LIKE THE SKY WITHOUT SUN.. AND FRIENDSHIP ISN'T ABOUT WHOM YOU HAVE KNOWN THE LONGEST. ITS ABOUT WHO CAME AND NEVER LEFT YOUR SIDE.. .
.
Alhamdulillah.. feel very blessed surrounding with positivel people inside out.. .
To all my lalings, thank you for this beautiful friendship . .
~ Laling @mimifariz , remember.. GOOD FRIENDS NEVER SAY GOODBYE.. THEY SIMPLE SAY "SEE YOU SOON".. 😘 .. so see you soon in Lonton! πŸ˜‰πŸ˜Š
.
~ Happy Birthday to si comey lotey forever macam dak dak sekolah @nurulwaniewie May all ur dreams n wishes cme true laling.. πŸ˜‰πŸ˜˜ .
.
~ to my laling @tashaharis im so proud of you laling. Hope Allah will forever guide us to be a better person.. semoga kita sama2 dilindungi dan dipelihara hati utk terus istiqomah .. u know i luv u ❀ . .
.
Love you all laling laling kuuuu.... πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹

New style of wishing HAPPY MOTHER’s DAY katanyaaa.. 😍🀣 . .
Alahaiii.. Gigih shayang mom buat presentation.. n cipta lirik .. Thank you so much my little bunny!! You know how much mom love you right sayang.. No one else will ever know the strength of my love for you.. after all, you’re the only one who knows what my heart sounds like from the inside.. πŸ’‹β€οΈβ€οΈ .
.
Happy mother’s day to all mothers out there.. it’s definitely not always the easiest job but it is the most rewarding! πŸ˜β€οΈπŸ’‹πŸ’‹

Haaaaaaaa... ni dia!! Petua org lama . Pesanan bunda sampai skrg #CheDet amalkan.. .
.
So amacam semua??? Boleh tak kita try?? Mohhh lerrr kita cuba diet ni. STOP bila tgh sedap makan.. laling2 semua.. apa lagi?? Letssss.... #boleke #mampukeidok

Uol tongah layan #makcun4 tak? Jom la haaa.. tokan tv3 tu skrg.. maghrib dulu pas tu tokan yo.. kito dating.. πŸ˜‰πŸ˜˜

.#PERCUMA! #PERCUMA! #PERCUMA! TRIPLE WHITE NK BAGI UOLLS #FREE VITAMIN C 30 TABLET. SIAPA NAKK?
.
.
.
Sempena ramadan bakal tiba, tambah pula raya pulak nk dekat. Erra Fazira eksited nk tengok uolls makin flawless tau. .
Wahhh!!! Pening2 sebab lepas ni makin ramai yang makin flawless dengan kombinasi #TWGLUTATHIONE & #CHEWABLE. .
Nak tahu mcm mana dapatkan #FREE VITAMIN C #CHEWABLE? Senang je uolls hanya dapatkan #TWGLUTATHIONE sebotol je dan kami akan bagi 30 Tablet Vitamin C #CHEWABLE.
.
Memang rugi lah kalau siapa tak grab. Ini hanya untuk Limited offer sahaja.
.
Ayuhh!! Bertindak sekarang untuk dapat #FREE 30 Tablet Vitamin C #CHEWABLE
.
Follow
@triplewhiteofficial
.
@triplewhiteofficial
.
@triplewhiteofficial
.
WHATSAPP πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡ πŸ‘‡
.
0 1 3 3 9 6 8 9 1 0
.
0 1 3 3 9 6 8 9 1 0
.

#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #triplewhiteskincare #errafazira

Most Popular Instagram Hashtags