[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

errafazira errafazira

2513 posts   2128577 followers   1362 followings

Eera Chek  SPAM dan pencetus baur2 kontroversi akan di block ya. Kita nak erat2 silaturahim saja disini. We spread loveee .. Muahhhh 😘

Assalammualaikum and good morning all.. sending my little girl to school.. acara wajib.. beriang ria dlm kereta. Stay positive and be happy uolz!! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Good night semua.. Sleep tight! Don't let the bed bugs bite.. from both of us, mom and aleesya πŸ’‹πŸ’‹ Assalammualaikum..

Semalam. Operasi membenteras penjenayah from morning til morning... kalau dah muka macam ni.. maknanya bateri tinggal bawah 5%.. tak dapat bantal.. dapat side mirror kereta pun jadiiii laaaaa.. 😩😩

Awal Muharram atau Maal Hijrah merupakan suatu hari yg penting bagi umat Islam bagi memperingati peristiwa penghijrahan Nabi Muhammad S.A.W dari kota Makkah ke kota Madinah pada tahun 622 masihi.. peristiwa bersejarah ini berlaku pada 1 Muharram tahun baru bagi Takwim Hijrah. Tanggal ini diambil sebagai permulaan kiraan bagi kalendar Hijrah..
.
Sempena tahun baru ini, semoga kita semua sama2 berhijrah kearah yg lebih baik disisi Allah.. berjaya dan bahagia di dunia dan di akhirat kelak. Aminnnn...

Selamat Pagi!! GK18 melaporkan diri.. Operasi akan bermula sebentar saja lagi.. di bawah panak terik lik lik likkkkk.. 😩😩Tapi senyum tetap senyum.. πŸ˜ŠπŸ˜‰ Have a great day uolz! Take care .. 😘

LETS RISE TOGETHER BY LIFTING OTHERS!! Assalammualaikum n Good morning.. salam sayang from both of us.. Have a beautiful day... πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Being happy doesn't mean everything's perfect... it means u'v decided to look beyond the imperfections.. Be Happy And Smile!!! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ˜ŠπŸ˜Š goodnight uolz.. tataaaa.. assalammualaikum..

Innalillahiwainnailaihirojiun.. moga tempat kalian bersama hambaNya yg beriman di syurga firdausi.. Amin.. AlFatihah. 😒😒

It was 1am ++ when i took this pic! Dah lama tak shoot sampai ke pagiiii.. capekkkkkk! Lembekkkk.. nantokkkk... mintak bantallll!!! Abg sado kat sebelah bole lak ajak posing... πŸ˜’πŸ˜’ haaaa hambek muka lemau ku!! πŸ˜‰πŸ˜ Anyway.. selamat malam uolz. Tatatititutuuuu...

Bertemu teman lama ku.. dia bukan bf "pasrah", dia bukan xbf psycho "Bidadariku".. dia Acp Harris, boss ku!

Alhamdulillahhhh dpt jumpa adik2 ku dr Melaka.. sambil merai belated birhday dak @anwararshad .. happy 32nd birthday nuar.. moga kehidupan Nuar akan lebih baik , jalani liku2 dugaan dunia dgn kesabaran dan kekuatan.. Moga Allah sentiasa melimpahkan rahmatNya kepada kita semua. Lov lov lov... πŸ˜™
Maafkan kakak mu yg kadangkala membebel dan dok sibuk kasi nasihat bagai.. segalanya tak ada niat lain HANYA sebab i care n luv all of u as my adik... @anwararshad @mreryazree @firdausisa1 @amirulsafwannordin @mreryazree

Innalillahiwainnailaihirojiun... AL-FATIHAH.

Most Popular Instagram Hashtags