errafazira errafazira

2,897 posts   2,647,398 followers   1,103 followings

Erra Fazira  Actress / Singer / TV Host / Brand Ambassador Mr Manager: 012-2772636 inquiry@mindorder.com.my @errafazira #errafazira

" WOW!!! JOM!! ERRA FAZIRA NAK AJAK KORANG BERBUSINESS DENGAN PERCUMA ! " 30 ORANG JE NI !!
.
.
Jom menjadi sebahagian keluarga TripleWhite ! dan jual produk komfirm laku keras di FB and IG sekarang .inilah masanya Menjana Pendapatan Bersama Kami !!
.
Slot teramat terhad hanya 30 orang bertuah sahaja berpeluang untuk menjadi team Dropship kami !!! .
.
✔ Keuntungan yang tinggi
.
✔ Tak perlu keluar modal
.
✔ Group Whatapp disediakan
.
✔ Tak perlu simpan stok sebab kami yang akan pos barang
.
✔ Rewards yang sangat menarik
.
✔ Bahan Marketing HQ dah sediakan
.
.
.
Whatsapp sekarang 019 6418910 .
.
Follow @triplewhiteofficial @triplewhiteofficial
.
TAWARAN TERHAD. Bertindak Sekarang!!!
.
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #stokis #sengugut #triplewhiteHQ #errafazira #triplewhiteskincare #triplewhitesingapore #triplewhite #cod #triplewhitekualalumpureragat #pigmentasi #triplewhiteteamyazid

Alhamdulillah.. selesai suda pengambaran SANG HARIHARI sbg Rokiah. .
Terima kasih producer @adda_78 , director & AD, @iamothongfazli18 n crews dan rakan2 artis yg lain.. .
Team yg best n pantasssss! Zast zassst zaaaaastttt.. InsyaAllah ada rezeki kita jumpa lagi k.. 😘😘

Selamat Hari Malaysia to all Malaysians!! .
We are all Malaysians. This is the bond that unites us.Let us always remember that unity is our fundamental strength as a people and as a nation ~ Tunku Abdul Rahman. .
.
#akumalaysiaku

Geral khas 2018, Episode TOKAN bhg 2.
Malam ini.. 8.30pm di tv2.

" PRODUK INI TELAH MEMBANTU LEBIH 7,313 ORANG DALAM MASALAH KULIT ! MUNGKIN PRODUK INI DAPAT MEMBANTU ANDA JUGA ! "
.
.
Kesannya seawal 7 hari pengunaan TripleWhite Skincare ! Anda Pasti teruja Kesannya !! Mengandungi bahan-bahan yang selamat dan PREMIUM . Yang pasti tiada kesan sampingan
.
.
Adakah Anda mempunyai masalah . ✅ JERAGAT
.
✅ JERAWAT
.
✅ KULIT KERING
.
✅ PARUT
.
✅ LIANG PORI TERBUKA
.
✅ KULIT BERMINYAK
.
✅ KULIT BERKEDUT
.
✅ CERAH TIDAK SEKATA
.
✅ KULIT KUSAM
.
✅ KULIT GELAP
.
✅ GELAP BAWAH MATA
.
✅ BINTIK2 HITAM
.
.
.
Anda perlu mencuba Triplewhite ini sekarang ! kerana TripleWhite mampu mebantu masalah anda !
.
.
.
SAya pasti anda ingin tampak lebih cantik & Jelita di seharian hidup anda, jangan tunggu lagi terus buat tindakan !
.
.
Whatsapp TW ke 0196659100 @triplewhiteofficial
.
Whatsapp TW ke 0196659100 @triplewhiteofficial
.
Whatsapp TW ke 0196659100 @triplewhiteofficial
.
.
.
Berita Baik !! Orang “ SINGAPORE “ boleh Follow Ig
.
@triplewhite_singapore
.
@triplewhite_singapore
.
untuk dapatkan Produk TripleWhite dari Stokis dan Agent yang Sah .
.
.
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #pigmentasi #triplewhite #agent #stokis #vitaminc #tw #supersale #triplewhitesale #bazarpaknil #triplewhitesingapore #suplememnt #errafazira

Dalam lucu ada pengajaran.. .
.
#Repost @syedkadir (@get_repost)
・・・
Kita perlukan teman yang baik. Teman yang membantu. Teman yang bijak. Teman yang paling kekal tentulah yang bertaqwa. Menasihati kita dgn hikmah apabila kita tersilap. Menguatkan kita atas ketaatan dan kebenaran. Sedang Rasul yang paling hebat tidak berjuang sendirian, apatah lagi kita yang lemah kannn..

Throwback. .
Riadah sambil celebrate Hud’s birthday!! .
HAPPY 37th BIRTHDAY BRO HUD! A great guy deserves nothing but the best, today and always! May Allah bless you with endless happiness, joy n prosperity in life and hereafter .. . .

Salam Maal Hijrah 1440H .
.
Moga hari yg mendatang menjadikan kita insan yg lebih baik.. berjaya dan bahagia dunia akhirat.. Moga kita semua dikurnia RahmatNya serta di lindungi dari segala bentuk ujian duniawi yg bisa menarik kita dari masuk ke syurgaNya.. 😢 Amiiin.. .
Photo edited by adik @zieyannn .. tq dear.. 😘

Ramai yg tanya.. tudung favourite saya yg mana.. haaaa meh saya kongsi! Ini tudung RARA fav saya! Boleh di pakai hari2 esp yg suka gaya ringkas mcm saya! Sarung, pin dan SIAP!! .
Dari 4 warna.. kini hanya tinggal 2 warna! Sangat sangat terhad sbb material dah habissssss.. hitam dan lilac (almost pink) je tinggal!! .
Berminat, whatsapp kak intan payung kita k.. 0133301240 ...
.
.
. Abaikan muka yg tak bersiap ni yerr.. saya ni tak brp nak rajin melaram.. walau dah berpuluh kali berazam nak melaram .. harammmmm . Sekian!! 😜😁😁

Tema permainan.. GAYA MESTI POYO!! .
Yang penting.. poyo atau tidak.. team wanita telah mengalahkan team lelaki!! 💃🏻💃🏻 Maka tidur lena lah kami malam tadi dengan hidung kembang bangga!! 🤪🤣🤣 .
.
Sorry guyz.. u pick the wrong girls dude!! Try harder next time.. 😎😎🤪🤪🤪🤣🤣🤣

Semoga adikku @elizadsharifuddin segera sembuh.. selepas ini lebih sihat dan dpermudahkan segala urusan.. amiiinn... .
.
Adik yg gigih bkerja, semangatnya kuat utk memberi yang terbaik, sentiasa energetik dan kehadiran yg selalu membawa keceriaan utk insan sekelilingnya..~ kami nak adikku yg sorg ni.., rehat secukupnya dan segera kembali cergas bertenaga mcm selalu!! So rehat betul2 tauuuu...!! .
Love you so much my sweet n beautiful adik..😘❤💋💋 .
.
Kak @aina_itam selaku kak long kami, selalu menjaga dan melayani adik kesayangan kami dgn penuh kasih sayang.. U are so sweet n the best sis!! Love you very mucho!! 😘❤💋💋 .
Tak lupa juga @noor5114.. yg selalu disisi dan begitu prihatin menjaga adik kesayangan dgn tulus ikhlas .. awak mmg hebat dan loveeee sangattt!!!💋❤😘 .
.
Moga ukhwah terus terjalin dgn ikhlas dan penuh kasih sayang antara kita. Aminnnnn..

Malam iniii.. macam biasa.. tv2 jam 8.30pm .
GERAK KHAS 2018 episode TOKAN .. Tokan tu maksudnya drugs supplier kan?? Haaaa.. kali ni kita jejaki TOKAN!!

Most Popular Instagram Hashtags