errafazira errafazira

2,983 posts   2,780,039 followers   1,108 followings

Erra Fazira  Actress / Singer / TV Host / Brand Ambassador Mr Manager: 012-2772636 inquiry@mindorder.com.my @errafazira #errafazira

Yesterday.. with kakakku.. @aina_itam and team #dibalikidola .. see you guys very soon.. insyaAllah 😘😁.
.
Jumpa kak Aina mesti teringat kat adik ijjat.. Missing adik kami yg super sibuk.. @elizadsharifuddin .. winduuu kat diaaa 😘❀️

Okeyyyy sambil layan bola.. jeling2 kami kat ARENA PANGGANG jam 10pm ni k.. Astro Warna dan Warna HD!! Siapa kena panggang?!!

Now now now.. ! .
Dewi Remaja setiap Ahad 1030 pm on Astro RIA 104 and RIA HD 123.

Hey, show you guys how much I love and excited about my year 2018!! 😍😍
.
.
TikTok is doing the recap of this year. Use the hottest TikTok music and sticker to create your video of the year. We will choose the best 10 video and TikTok creators to join our Year End Party on December 29. Come and join us!! #tiktoktrends2018 #tiktoktrends2018bestofme #tiktokxmalaysia @tiktok.malaysia

Throwback. .
.
Once upon a time.. .
.
I just love performing on stage.. it gv me different thrills, different satisfactions.. ..
Thank you all for ur support throughout the amazing years.. πŸŽΆπŸŽ€πŸŽ΅πŸ˜β€πŸ’‹πŸ’–.
.
@bersamaerra @mediahiburan

Alhamdulillahhhh.. all went well.. selesai suda tele PAPA SEGERA. terima kasih kpd semua tenaga produksi SUHAN MOVIES PRODUCTION dan mereka dsebalik tabir.. kerja yg seronok dan pengalaman baru beraksi bersama artis2 baru dan crew2 baru.. it was a great experienced working with all of you!! Til we meet again.. take care and all the best!! Tataaaa..

.
.
CCTV - checked!. .
HLive - checked! .
.
Bersama Dt ACMizan @emyliadac ~ promo ARENA PANGGANG setiap selasa jam 10pm dlm RiaWarna WarnaHD

Alhamdulillah.. urusan semalam bjalan baik dan lancar.. Terima Kasih Allah dan semua yg memudahkn kelancaran tugas.. .
Photoshoot poster filem 2019! Tunggu kami..! .
πŸ’„ ~ @makeupbydeqsha .
πŸ‘— ~ @abushaefhamza .

Kita nak ingatkan anda semua, MALAM INI Arena Panggang musim yang ke-2 kembali. Extra Panggang, Lebih Hangus daripada biasa. Menampilkan Yang Dipertikai Baharu, serta barisan YB lama dan baru seperti, Dato AC Mizal, Dato Afdlin Shauki, Erra Fazira, Didie Alias, Jihan Muse dan ramai lagi. Arena Panggang Extra Hangus, Setiap Selasa, jam 10 Malam di Astro Warna & Warna HD

Wowwww.. so proud of you Dt @iamrosyam .. aatu satu kejayaan beliau. Antara anak seni yg sangat banyak jasa bakti dalam industri dan idola kejayaan buat semua.. .
semoga terus mengharumkan nama serta berjaya dunia akhirat...
.
Saya dah cuba product @adraabyrosyam mmg mantap dan sedap.. pati buah juga ekstrak daun durian belanda .. antara yg terbaik dari product2 keluaran @iamrosyam πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Yesterday was my mother’s birthday.. tapi tak dpt nak ambik gambar semalam sbb my bonda cakap dia tak bersiap.. to me, siap tak siap.. u r still beautiful my mother 😍😍 .
.
Selamat ulangtahun mak yang ke .. teeettt.. 🀫 (nanti mak bising canang usia dia) πŸ˜‰πŸ˜† .
.
Mak, Ya sayang mak dunio akhirat. Ya akan jage mak sapai akhir nafas Ya.. Walau Ya selalu sibok dgn pelan .. Ya die pena lupe nyebut name mak dalam doa Ya.. Ya harap Ya dapat jadi anak yg bejaso dan dapat membahagia kea mak selalu.. doa kea Ya jugek yo mak.. terime kasey sbb mak melaher kea Ya dan mak byk bkorban utk Ya dan adik bradik mak yg lain.. Ya doakea Allah balas segale kebaikkan mak dan kasih sayang mak dgn kebahagiaan dan ketenangan zahir batin, dunio dan akhirat. Moga syurgo tempat mak disitu nati.. love you very much mother!!! 😘😘❀️🌹😒

Alhamdulillahhhh.. selesai sudah penggambaran tele β€œSempurnakah Aku” . Kembali dibawah pengarahan Abang Long kami, @azizmosman dalam produksi sifu saya, Skop Production.. .
Terima kasih kepada semua tenaga crew yg gila giloz .. korang mmg happening, Otai Skop la pulokk kannn! OTAI masih berbisa!! 🀣🀣 .
.
Nantikan Tele SEMPURNAKAH AKU - bersama barisan pelakun yg mantap! πŸ‘πŸΌ

Most Popular Instagram Hashtags