ernienators_official ernienators_official

692 posts   10,974 followers   90 followings

Ernienators Official  ERNIE ZAKRI OFFICIAL FAN CLUB || Vokal Terbaik AJL32 || Juara DuoStar 2017 || Juara Bintang RTM 2009 |MV Misteri πŸ‘‡

Jom undi Ernie Zakri!!! www.tv3.com.my/muzikmuzik πŸ™πŸ™πŸ™

Apa cita2 Ernie kalau jadi pedana menteri? πŸ˜‹
#Laindariyanglain
#jujur

#Repost @ehmalaysia (@get_repost)
・・・
Siapa wanita idola @azirashafinaz dan apa pula cita-cita @kakaazraff @erniezakri kalau mereka jadi Perdana Menteri?
Video penuh di eh.com.my
#ehmalaysia
Makeup using #udmalaysia

12 August 2018
Aeon Mall Seremban 2
Republik Aidiladha
Feeling good by Michael Bublè
Ernie buat mcm lagu sendiriπŸ€—πŸ€—
@erniezakri

As salam dan selamat pagi Ernienators!
Selamat Hari Isnin. Sesambil tu jom view youtube #misteri.

Ok, sis nak terangkan disini bahawasanya IG ernienators ini dibawah kawalan sis... iaitu Admin a.k.a Sis B... bukan Ernie Zakri ya. Ramai yg confuse dan salah sangka mereka ingat yang reply ni Ernie Zakri.. no! No! No!
Tapi..... masih dipantau oleh Ernie's manager dan Ernie sendiri.
Kepada yg ingin sertai Ernienators boleh dm sis utk join whatsapp grp.
Ernienators Official tiada apa2 bayaran. F.O.C cuma kalau nak beli shirt kena bayar πŸ˜‹ *malam ni jom tgk muzik2 33 untuk result carta minggu ini*
#Ernienators #ernienyanyi
#erniezakri #sayangs

Terima kasih "sayangs" Ernie Zakri meriahkan Aeon Mall Seremban 2 tadi. Tak puaskan!!!! Yang tak dpt dtg boleh tgk live story kakak share... Nanti kakak share lagu kat sini later. *thank you newbies yg hadir today... insyallah kita jumpa lagi nanti*
Jangan lupa minggu depan undi ernie kat muzik2 πŸ˜‹

Jon!!! Kakak dan Ernienators dah ada kat sini .
Sket je lagi.. kalau line cantik kita buat live ya...see you

#Repost @erniezakri (@get_repost)
・・・
Jumpa pukul 2 pm kejap lagi! β™₯️

Siapa free Ahad ni? 12hb Aug 2018 jam 2pm di Aeon Mall Seremban 2. Jom!!! Kita ramai2 ke sana.
#serembanrepublikaidiladha
#aeonmallseremban2
#ErnieZakri
@erniezakri
#ernienators

Pada Ernienators yang sudah ada Tshirt rasmi ernienators, sila la pakai yer. Supaya kami boleh berkenalan disana nanti. See you guys!!

Guys!!! Jgn lupa tgk malam ni... Team Ernie vs Ernienators

Cer teka siapa menang? 😝

#Repost @erniezakri (@get_repost)
・・・
Family Showdown , Khamis 9 Ogos , 10 malam ini! Jangan lupa tengok kat @ntv7malaysia ok! @ernienators_official

Holla The Natorz!!! Jom undi Misteri kat www.tv3.com.my/muzikmuzik
Click undi Ernie Zakri #Misteri
Kalau nak tgk Ernie berada di pentas AJL33 ayoh!!!! Kita serang......... jgn lupa undi sebanyak yg mungkin.... hari2 tau!
#ernienators
#ernienyanyi

Kemon the natorz!!! Gerak gempur utk undi #Misteri di www.tv3.com.my/muzikmuzik
Jika anda inginkan Ernie ke pentas AJL33!! πŸ™πŸ™

Paradigm Mall Fashion Week For All 2018 in JB
Lagu kedua: Misteri ..wow!! Meremang bulu roma... tak pernah tak sedap.... β€β€πŸ‘πŸ‘
@erniezakri
πŸ“½: credit to @mkhambali_

Paradigm Mall Fashion Week For All 2018 in JB
Ernie mempersembahkan lagu dari Michael buble- feeling good
β€β€πŸ‘πŸ‘
πŸ“½: credit to @mkhambali_

Most Popular Instagram Hashtags