erinmalekofficial erinmalekofficial

1,348 posts   1,362,098 followers   966 followings

  β™₯️ Wifey | Mommy to Faliq πŸ‘¦πŸ» and Aisha πŸ‘§πŸ» πŸ“¬ work@erinmalek.com

πŸ’‹KENAPA PERLU AMBIL SET COMPLETE DYXY πŸ’‹
.
WhatsApp : 01127126108
@dyxycosmeticscollection
@fftyaa

Set Complete dyxy ni ada 5 item dimana akan jimatkan masa awak awak untuk mekap tau! . .
.
πŸ’–Lipstik DYXY 3 dalam 1
.
blushers
lipstick
eyeshadow .
.
❀Mascara DYXY .
.
melentikkan dan memanjangkan bulu mata .
.
πŸ’–Bc cream DYXY 4 dalam 1
.
. ❀ Facemist DYXY .
.
sebagai pelembab dan toner .
.
πŸ’– Berus Gemuk DYXY .
.
Menjimatkan Bc cream DYXY .
.
Sangat jimat dan tampil cantik dan peloles gituuu 😍😍😍😍😍
.
.
Dan free gift banyak gila menanti awak semua! Kena cepat tau sebelum habis πŸ™πŸ˜…
.
WhatsApp : 01127126108
@dyxycosmeticscollection
@fftyaa

WhatsApp : 01127126108
@dyxycosmeticscollection
@fftyaa . #Dyxybccream #dyxycosmetic #facemistgreentea #dyxyborong #dyxybrunei #dyxysingapore #dyxykualalumpur #dyxybccreamfoundationmalaysia #neelofa #fattzura #mekapmurahmalaysia #mekapborongmurah #mekap #doorgiftcomel#ainaserum #bougasbeautyserum #fattzura #neelofa #sipipimerahcomel #maskulin #nona #dimatamu #awekcendol #tingtingtangting #majalahnona

Fall In love dengan @scillaperfume ❀❀
.
Desire Box yang sangat cantik dan menarik 😍... Haruman scilla perfume ni jgn cakap la sangat wangi and I'm truly in love.. One more thing apa yg iolls suka sgt scilla perfume ni tahan lama and botol dia x mudah pecah..😊
.
So korang2 semua jom grab @scillaperfume sekarang sempena RAMADHAN ni Scilla Perfume adakan πŸŽ‰PROMOTION AND FREE GIFTπŸŽ‰ RM60.00 dapat 3 bottle Perfume dalam 1 box😊
.
So apa tunggu lagi korang? Grab now @scillaperfume sementara stock masih ada!
.
#scillaperfume

Ramai target boleh kurus bulan puasa ni, tapi dah seminggu puasa, baju tak longgar2 jugak. πŸ˜…πŸ˜… Makin ketat.. Yang nak slim kurus pagi raya, cepat2 follow ig @syuhada.amran dia ada share tips dan info diet secara sihat. Meal plan ramadhan ada kat sini @syuhadaamran_

Contest: like this photo and tag 2 friends. @cozy_lady will select 1 lucky winner to receive a pair of baju kurung as a gift. Contest ends 28th May. .
I really love this gorgeous baju kurung by @cozy_lady, it comes with easy to access opening for breastfeeding. .
Breastfeeding mothers will surely love this. However, the design is also suitable to be worn by all ladies out there. .
If i knew there was nursing attire like this before, breastfeeding journey will be much easier.

πŸ‘―β€β™€οΈπŸ‘―β€β™€οΈ #goodvibesonly

Thank you @pesonaclinic_aesthetic for offering me the perfect treatment for my skin probs. I did glam whitening for my sunburnt skin. And yes! I get instant whitening & no more sunburn ☺ @pesonaclinic_aesthetic is having their Hari Raya promotion now. If you wanna look flawless on Hari Raya, you can call them & make an appt now. Thank me later ladies! #pesonahavocraya

Wearing #bawalmirabelle in Lacey Macy from @mirabellebawal πŸ’—

πŸ’…πŸ» while the kids are at school πŸ’ƒπŸ»πŸ˜

Last getaway before puasa 🏝 #siblinglove

Brave boy! πŸ˜¨πŸ‘πŸ»πŸŠ

Happy 1st Birthday Razeen!! πŸŽ‚πŸŽ‰πŸŽπŸŽˆWe really had so much fun today. Thank you for having us @shairahrahim 😘 #razeenisone

Most Popular Instagram Hashtags