eriktaber eriktaber

1,190 posts   924 followers   424 followings

Erik Taber  Mat, träning, resor och lite annat. 🥑

Vårkänslans mamma
OBS! Ej sponsrat av @abouttoday_label, ännu.

För 25 år sedan vid den här tiden så låg jag och gjorde mig redo för entré till världen, and the rest is history. Skämt åsido, men hade livet stannat upp och blivit trist från och med idag så hade jag trots det haft oändligt med spännande berättelser att dela med mig av till mina barn och barnbarn, fastän de flesta kanske inte är lämpliga för barnöron.. ————————————————————————
“Age is just a number. It’s totally irrelevant unless, of course, you happen to be a bottle of wine.”

Jag och min vän Massimo efter målgång i årets upplaga av Maratona di Roma.
Wow, vilken dag det har varit! Såhär drygt en timme efteråt så vågar jag nästan säga att det är den bästa. Åtminstone de bästa 42195 meterna jag någonsin sprungit.
Jag sprang mitt 5:e maraton idag, och med tanke på ett par fadäser och olyckor under tidigare lopp så valde jag att gå in med en mer chill inställning inför dagens uppgift. Bara njuta och må bra och få en schysst bränna typ. Och som jag njöt!
Det är svårt att förklara ”runners high” för någon som inte har upplevt det, men när jag passerade 28 km och kände mig tung i kroppen idag och Massimo satte sin visselpipa i munnen och vevade igång publiken så var det som att någon lyfte upp mig från marken och började springa med mig i sin famn. Typ ”du har gjort ditt för idag Erik, jag tar över nu”. Äsch nu yrar jag och inlägget blir långt, men det har varit en magisk dag och jag önskar att alla får uppleva en liknande känsla som jag hade på upploppet idag.
Sluttid: 3:28:09 (4:48 min/km)
Edit: Tack för all support innan, under och efter loppet och ett extra stort tack till @p.karlsson1 med high fives á la Mario-svampar!
#Maratonadiroma
#Runnershigh
#Borntorun
#Marathon
#Paleo
#Run

Dålig fotboll, bra sällskap

En handske med bilder från dagens löptur längs Fiume Tevere och igenom Villa Borghese. Nu blir det vila och Peroni sista dagarna inför Maratona di Roma!

Alltid ett sant nöje! Dags att tacka favoritön för denna gång och åka vidare mot...

”Suns out bums out” eller vad det är ni skriver

120 km, 1135 höjdmeter och 4:45 h.
Dagens cykeltur gjorde mig inte direkt mindre förälskad i den här ön, trots att det slet hårt på kroppen att försöka ta rygg på @fredriksundhh 🤯
Nu har vi gjort oss förtjänta av ett par iskalla Estrella Galicia.
(Swipe för fin vy från toppen av dagens cykeltur samt snygg outfit i kombination av löp- och cykelkläder)

Mitt liv som caddie

I medvind och motvind genom den mallorkinska våren

Morgonens löptur under klarblå himmel, i Växjö! Jag har lagt upp en bild för varje gång det har varit klarblått i Växjö de senaste 8 åren, och ni kan bli tvungna att scrolla er ner till 2014 för att hitta den senaste.
Hur som helst, vilken dag! Njut av solen ni som kan. 🥑

Old town

Most Popular Instagram Hashtags