era_fm era_fm

20736 posts   1676034 followers   804 followings

ERA fm  ☎ 03-95433355 // Subscribe video best kami di Youtube era_fm

https://youtube.com/RadioERA

Siapa yg masa kecik dulu, susah betul nak potong rambut? Tengok @theyusufiskandar ni, duduk diam je tau! #instaseleb

Power gila @iamrosyam lawan Soal-Menyoal, sampai 3,4 kali dia tanya soalan, sampai @zizanrazak869 pun tak boleh nak jawab! Hahaha.

Nak dengar yg lagi best, dengar kat podcast kami di ERA fm!
#UlanganTerbaikERA #JoHaRa

Selalu selfie dalam lif sesorang, kali ni dah ada temannn. Boleh ajak teman join wrestling lawan Lipan dengan Tony Abel tak hari Ahad ni? #InstaERA IG @haniff_hamzah

Memang tak mustahil ego #DanialLee boleh dilembutkan dgn kecantikkan #Bella yang persis bidadari Korea ni. Sgt #KimchiImInLove ok dibuatnya. Filem #KimchiUntukAwak ESOK DI PAWAGAM! Apa macam?
#DaebakKUA tak? #KUA #TeamKimchiUntukAwak @emma_maembongofficial @michaelang38 @suriryana @astroshaw

Hi korang, nantikan #JuaraJoHaRa yang akan bermula minggu hadapan selama 5 hari di lokasi yang berbeza. Korang semua mungkin berpeluang untuk menang wang tunai dan hadiah yang menarik. Nak tahu tak lokasi #JuaraJohara ? Korang boleh check website era.fm . Tak sabar nak cabar 😀

@normanhakim_786 nak bagi kata-kata semangat kat #JoHaRa untuk hari Ahad ni menentang Tony Abel dan Lipan. Kalau tak, kita suruh @normanhakim_786 jelah tolong lawan kan, boleh tak? Haha #ERAxMyPw

Yeayy! Cayalah siapa yang teka betul tu. Buat sesiapa yg nak menang lagi RM 400. Tunggu esok okay ?#karokselebriti

Ucapan dari Sof Jikani untuk #JoHaRa berempena dengan perlawanan Wrestling di MyPW ahad ini . Tak Sabar dah ni nak tengok #JoHaRa , Semangat tu penting . Haha #EraXMyPW 😜

Dia ni seorang yang kuat dan gagah. Siapakah dia ? Korang kena tunggu isyarat memanggil dan call 0395433355 kalau nak menang RM 400! #karokselebriti

Ucapan dari @rozitachewan1 untuk #JoHaRa bersempena dengan perlawanan Wrestling di MyPW ahad ini . Tak Sabar dah ni nak tengok #JoHaRa ,  #EraXMyPW 😜

Pandailah korang teka Saharul Ridzuan! Hehe dah ada pemenang dan tunggu update seterusnya tau kalau nak menang RM 400 #karokselebriti

Saya nak satu boleh? Satu apa? Satukan hati kita. Ceceyhhhh! #InstaSeleb @azharosmaan

Most Popular Instagram Hashtags