era_fm era_fm

22846 posts   1798925 followers   827 followings

ERA fm  ☎ 03-95433355 // πŸ“±016-5127777 - Whatsapp kitaorang untuk terus berhubung!

https://youtube.com/RadioERA

Saya nak pesan satu cinta dari awak boleh ? Hehe πŸ˜ƒ πŸ“· : @nabila.razali #Instaseleb

@ray_johara siapa takleh move on dengan lagu #Despcito ? Hehe

Apa dialog yang sesuai untuk @haniff_hamzah ? πŸ˜‚ #JoHaRaPagiERA

Tak boleh nak bukak mata ke tu @ray_johara ? Baru pukul 9 pagi ni πŸ˜‚πŸ˜‚ #JoHaRaPagiERA

Tadi ada orang Whatsapp ke nombor ERA Digi 016-5127777 dan mintak @jozlynnhanania dan @ray_johara nyanyikan lagu. Haa, korang buat apa untuk hilangkan rasa lapar dan dahaga sementara tunggu berbuka? Whatsapp ke nombor ERA Digi 016-5127777 sekarang!

Selamat pagi korang! Sejak-sejak balik dari Jepun ni, lain macam betul dress up @haniff_hamzah sekarang ni kan? πŸ˜‚πŸ˜‚ #JoHaRaPagiERA

Selamat menjalani ibadah puasa buat semua. Moga puasa kita mendapat rahmat dan keredhaan dari-Nya. Selamat berpuasa :) #KosongKosong Β #DariHati

Bersama @ellyarifin di #Super40ERA malam ni kita ada @tyshatiar yang datang utk promosikan single terbaru iaitu #SekianCinta . Siapa dah dengar ? πŸ˜€#Super40ERA #HabisTerangDahFilter

Hehe . Tak lama Β dah tu Amar . Takpe training dulu yee . Hehe 😜 πŸ“· : @amyrarosli #InsataSeleb

Korang berbuka apa tadi? #InstaSeleb IG @aarondwiaziz

Tak larat nak jalan time puasa, boleh lah guna benda ni πŸ˜‚ #InstaSeleb @alifsatar

Sambil-sambil korang tengok Instagram tu, apa kata terus layari www.era.fm untuk dapatkan jadual waktu berbuka dan imsak setiap hari. #BukuPuasaMB

Most Popular Instagram Hashtags