era_fm era_fm

19853 posts   1622897 followers   796 followings

ERA fm  Subsribe video best kami di youtube era_fm

https://youtu.be/qgAltsXSB2c

Korang dah layan ke belum lagu @tajulariff_ dan @sitinordiana, Sedalam-dalam Rindu dan Memori Berkasih versi SuperERAkustik? 😍😍 Memang layan weyh! Jom dengar versi full kat Youtube ERA fm, atau klik je link Youtube dkt bio kitaorang!

#MestiDengar #LaguBest #Tajul #Nana #MemoriBerkasih #SedalamDalamRindu

Pernah tak, bila orang lain ada masalah, cepat je orang cari kita. Tapi bila kita ada masalah, susah betul nak cari orang yang sanggup dengan kita.

#ERAkongsi

Muka papa bila mama kata tunggu kejap sebab nak beli barang sikit, tapi dekat 3 jam lah tunggu.... :p #InstaSeleb IG @shukriyahaya

@ohzooey bersama @tomokofficial dan @black.hanifah malam ini di #Super40ERA πŸ˜€

That face bila kita pandang crush dari jauh, dan crush kita senyum balik ... #instaseleb IG @amiraaothman

Korang dh dengar ke belum single terbaru @black.hanifah dan @tomokofficial bertajuk Rempuh? Jom layan kat #super40era sekarang! πŸ“Έ: @the8monkeys

Haha banyak lah Carta 30 ERA, ni kan #super40era πŸ˜‚πŸ˜‚. Jom dengar Black dan Tomok sekarang!

#super40era @ohzooey @tomokofficial @black.hanifah

Dua penyampai daripada ERA fm tercalon dalam Kategori Hos MeleTOP di #AME2017 , iaitu Johan dan Nabil Ahmad! Jom undi dorang kat website era.fm sekarang sebelum 19 Mac ni.

Korang ada tak kawan yang ada perangai suka nak loyar buruk dengan korang? Asal tanya sikit, jawapan dia semua nak loyar buruk.

Tag kawan korang yg ada perangai mcm ni.

#ERAvengers
@haniff_hamzah @ray_johara @hahanybunch @dinanadzir @fadbocey @radin_era @danialzaini101

Selamat hari lahir @khaibahar94 ! #InstaSeleb

17 kategori bakal dipertandingkan dalam Anugerah MeleTOP ERA 2017. Jom cepat undi artis pilihan korang di era.fm serta cara lain seperti kat dalam gambar ni. #AME2017

4 perlawanan #ligasuper2017 malam ni, Selangor akan menentang Kedah, Perak vs Kelantan, TTeam vs Felda dan Pulau Pinang vs Melaka Utd.
Team mana pilihan korang dan berapa agaknya skor malam ni? Share kat komen jom!