era_fm era_fm

22826 posts   1797293 followers   825 followings

ERA fm  ☎ 03-95433355 // πŸ“±016-5127777 - Whatsapp kitaorang untuk terus berhubung!

https://youtube.com/RadioERA

Selamat berpuasa! Episod 15 Unplugged kami bawakan penyanyi bersuara emas, @lah_ahmad ! Eyh kejap. Abang troll la la @hqldin dan pasangan dia @benjalil pun ada jugak? Apa kes? Tapi zaman bila ni? Haaaaa nak tahu lanjut kena la tengok Unplugged MALAM INI pukul 11 di saluran Astro Ria dan Ria HD bersama @hafizsuip dan @ellyarifin .Β 
#unpluggedria

Siapa lagi yg tahun ni first time berpuasa sebagai suami dan isteri? πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ #InstaSeleb @noradanish - Our first Ramadhan as husband & wife.

Abang yang baik ialah abang yang tolong pilihkan baju mana satu nak pakai untuk adiknya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #InstaSeleb @theyusufiskandar @bujibuchempel

Thank you @si_rhys datang lepak di #JoHaRa tadi . Goodluck untuk cubaan nak berpuasa tu tau πŸ˜€

Eh eh sama lah muka @ray_johara dengan @si_rhys ni πŸ˜‚ #JoHaRaPagiERA

Harini @jozlynnhanania ajar @si_rhys ni sebut " Semalam " . Haha kelakar lah Rhys ni πŸ˜‚ #JoHaRaPagiERA

Selamat pagi korang . Masih okay ke ? Hehe #JoHaRaPagiERA

Okay di #JoHaRaPagiERA sekarang ni kita ada @si_rhys yang datang bersempena dengan dia first time berpuasa . Dengarkan di #JoHaRaPagiERA sekarang πŸ˜€

@ray_johara ni tak pernah tak ceria . Dekat dekat nak berbuka petang nanti makin lah ceria si Ray ni . Hehe 🀣 #JoHaRaPagiERA

Semenjak balik dari Japan ni memang tuck in je memanjang si @haniff_hamzah πŸ˜‚ #JoHaRaPagiERA

Selamat menjalani ibadah puasa buat semua. Moga puasa kita mendapat rahmat dan keredhaan dari-Nya. Selamat berpuasa :) #KosongKosong Β #DariHati

Siapa yg atas katil dia penuh dengan teddy bear je? Nak tidur pun dapat ruang kecik je. πŸ˜…πŸ˜… #InstaSeleb @izreen.azminda

Most Popular Instagram Hashtags