era_fm era_fm

22684 posts   1787881 followers   825 followings

ERA fm  ☎ 03-95433355 // πŸ“±016-5127777 - Whatsapp kitaorang untuk terus berhubung!

https://youtube.com/RadioERA

Alif pakai apa pun handsome kan ? Hehe Siapa tak fikir lagi warna baju raya kita geng πŸ˜œπŸ“· : @alifsatar #InstaSeleb

Jap nak fikir , Hurmmmm nak lunch kat mana eh ? Dekat mana mana pun boleh asalkan lunch dengan awak . Kan El ? πŸ˜ƒπŸ“· : @elfiraloy #InstaSeleb

Cantik nya awak ni , Ingat kan bidadari mana lah tadi duk senyum senyum kat saya. Malu nalu pulak saya . Hehe 😜 πŸ“· : @mfmirafilzah #InstaSeleb

Tak pernah tak ceria Nana ni . Hehe 😜 πŸ“· : @sitinordiana #InstaSeleb

@radin_era dengan fans fans Kedah di Turkey . Fuh happening nyaa . Pulun kedah pulun πŸ˜€

Siapa ada buat custom headphone ? Nak tolong custom untuk @ray_johara ni πŸ˜‚ #SelamatPagiERA

Kalau awak jadi pokok , @fadbocey jadi bunga . So jadi lah pokok bunga Hahaha #SelamatPagiERA πŸ˜€

Muka @ray_johara sebelum jumpa makanan VS Selepas jumpa makanan . Hahaaha slide tau πŸ˜‚ #SelamatPagiERA

@fadbocey dan gitar dah tak boleh berpisah dah sekarang . Nak Fad jamming lagu apa ni ? πŸ˜€ #SelamatPagiERA

Comel lah pulak Mickey ni . Hehe 😝 πŸ“· : @nelydiasenrose #Instaseleb

Si handsome @theyusufiskandar . Awak bila kita boleh dating dengan awak ni ? 😜  #Yusufhandsome #Instaseleb

Cer teka Siapa ? 😝 πŸ“· : @sufiansuhaimi_ #InstaSeleb

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags