eppaaaaaaaa eppaaaaaaaa

115 posts   5,117 followers   1,237 followings

Z A H R U L ❤️  MY 🇲🇾 | learn to forgive and forget ✨ @zahrulhaqim_ 💫♥️

FRIENDSHIP 💖
.
Since 2013 💗
.
Dah nama pun Sahabat . Gaduh teruk macam mana pun masih together . Buang sikap "Jangan kawan dia" . Gaduh discuss baik baik . Susah senang alhmdulillah ada dengan each others . Tak pernah merungut . Kawan dari hodoh sampai shantek da 🙈 Moga persahabatan kekal sampai bila bila . aamin inshaallah 😻

Raya Kan sebulan 💖
#rayasayang
#rayaberduatahunni

Dunia akan lebih indah kalau manusia berhenti compare life diaa dengan orang lain . Everyone has different struggles . 😊
#rayasakan2018
#ootdraya2018

Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin daripada eppa 💖💘✌
.
Baju Dari @yasminazhartw

Having someone who can handle all your moods is such a blessing 💕 .
Handbag from @seiraempire2 💖

leb leb 💞❤

Kalaulah boleh ulangi masa.
-
Banyak benda yg nk diperbetulkan😌

Setiap yang kita lakukan biarlah jujur kerana kejujuran itu telalu penting dalam sebuah kehidupan . Tanpa kejujuran hidup sentiasa menjadi mainan orang ☺

Terima kasih kerana masih stay together even ujian dugaan kita sekarang ni macam macam allah turun kan kat relay kita . Masalah besar sebesar nya . Tapi kau tetap stay . Kau tetap bagi aku semangat , kekuatan . Terima kasih 💖 .
Inshaallah apa yang dirancang . will be reality . 😚 .
Iloveyou 💝
#countingdays💍

Airmata mengalir tu bukan tanda kau lemah . Air mata ituu sedang mengungkap segala rasa yang kau pendamkan selama ini :) .
Sabar itu indah eppa 😊

Most Popular Instagram Hashtags