ephyra2u ephyra2u

4031 posts   46927 followers   849 followings

EPHYRA™ OFFICIAL HQ  🔹HALAL•KKM•GMP•SUPER HEALTH BRAND•BRAND NO 1 🔹HOTLINE:•0341417889•0193999238 •0193800779 🔹HEALTH & BEAUTY SUPPLEMENTS • SKIN CARE SERIES • COSMETICS

http://www.facebook.com/ephyraoceanlife2u

BERAPA RAMAI KAT LUAR SANA YANG CONFUSE NAK PILIH SKINCARE MANA SATU? .
.
Serius, memang berlambak-lambak skincare yg dijual kat luar tu ha... kadang sampai xtahu mana satu yg ok, mana satu yg tak! .
.
Ni ha, beberapa tips yg nak kongsi supaya senang kita cari skincare. .
.
1️⃣ KENAL PASTI JENIS KULIT. Ramai org salah beli / guna skincare sebab dia xpasti kulit jenis apa. Korang kena make sure & tgk ciri-ciri kulit. Kalau salah pilih, takut nanti xsesuai. Tapi utk #ephyraskincareseries - Insya Allah mmg semua jenis kulit blh guna. .
.
2️⃣ PASTIKAN SELAMAT & TIADA BAHAN TERLARANG - yang ini perlukan masa & research. Bukan senang nak pastikan produk bebas kimia. Produk cam ni lah lagi buatkan kulit rosak luar dalam. Tapi #ephyraskincareseries memang dijamin 100% SELAMAT dgn pendaftaran bersama KKM. Kami gunakan sumber-sumber semulajadi & berkualiti tinggi. .
.
3️⃣ LIHAT TESTIMONI & FEEDBACK PELANGGAN - testimoni juga penting dlm menentukan pemilihan skincare. Just pastikan testimoni adalah real & lihat feedback dan masalah pengguna semasa dan selepas penggunaan produk. Utk #ephyraskincareseries, Alhamdulillah memang beribu-ribu lemon pelanggan kita yang bagi feedback positif & jatuh cinta terus dengan EPHYRA. Sampai ada yang jatuh cinta forever! .
.
Kalau tips kat atas ni diamalkan, Insya Allah anda akan dapat skincare yg terbaik & terbukti berkesan.
.
.
WHATSAPP #0193800779 utk info lanjut & pembelian. .
.
#ephyra2u #ephyra #ephyra5years
#ephyraskincareseries #ephyralovers #ephyradealers

SIAPA MCM NI? SUMBAT SEMUA PRODUK EPHYRA DLM BAG TRAVEL NI?🙋🏻
.
Bestkan bila ada beauty bag ni... dah lah besar, transparent & bleh muat semua benda.
.
Korang belum grab lg beauty bag set ni?
.
BEAUTY BAG SET NI LIMITED EDITION TAU?!!
.
Dalam dia ada :
1) ephyra skin bar
2) ephyra skin nano
3) ephyra skin snow
4) foc soap case
.
Semua dlm full size tau!
.
Harga RM160 Je uolsss!!
.
Cepat grab dari pengedar sah kami #ephyradealers
.
#ephyra #ephyraskincareseries #ephyrabeautybag

Lagi testimoni #Ephyra supplement drink yg terbaru!!
. ✔️tiada lg masalah sembelit
✔️jeragat berkurang
✔️bonus sbb dpt kurangkan berat badan --
Makin ramai jatuh cinta dgn hasil KEBABOM Ephyra..
Uolss .. Bila lagi?
Jom grab #Ephyra sebelum harga promo RM150 tamat!!

"OMG LAWA2 COLOR DIA!! TEXTURE RINGAN SGT MCM X PAKAI LIPSTICK! TAK MCM LIPMATTE LAIN YG MELEKIT2. NI MMG BEST, SMOOTH JE RASA..."
.
FOLLOW IG OFFICIAL @ephyracosmetics @ephyracosmetics @ephyracosmetics . .
Ramai yg try 1, pastu repeat beli semua color dia. Dah lah tahan lama - pastu x keringkan bibir langsung!!
Mmg terbaik lah!! X yah beli lipmatte branded2 mahal2 lagi dah!!
. .

EPHYRA LIPS CREAM-TO-MATTE LIP COLOR
💋cream to matte texture
💋longlasting up to 6 hours
💋enriched with Vitamin E & Jojoba Oil
💋texture ringan & x keringkan bibir
💋mudah dicuci utk berwudhuk
.
.
Feel the beauty with 8 stunning colours! 😍 💄Whisper Nude 💄Amber Rose 💄Red Kiss
💄Scarlett Plum 💄Pink Peony 💄Madly Brown 💄Summer Blaze 💄Cranberyy Quinn .
.

RM 30 setiap satu.
.
Dapatkan semua color tau?!😉😘👍
. 👉🏼Whatsapp 019-7373770 (Amie) utk info

PENCARIAN PENGEDAR UTK EPHYRA LIPS - pm kami utk pakej superb utk dealer 😘👍 #ephyralips #ephyralovers #ephyra #creamtomattelipcolor #lipmattemalaysia #longlastinglipmatte

[ KENAPA TEKNOLOGI NANO MENJADI PILIHAN EPHYRA UTK ATASI MASALAH KULIT? ] .
.
. ✳️ Serum lain hanya bertindak di permukaan. Sedangkan, EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM bertindak bermula dari dalam kulit! .
.
✳️ Melalui teknologi Nano, partikel serum menjadi sangat kecil... supaya mudah masuk dan menyerap jauh ke dalam kulit. So, dari dalam - partikel ini akan mengembalikan keanjalan kulit wajah, memperbaiki struktur sel kulit yang telah rosak, dan membuatkan kulit tampak muda & anjal! .
.
✳️ Ia juga tidak berminyak, tidak melekit & mudah untuk meresap serta sesuai digunakan sebagai base makeup seharian! .
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian : .
.
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
.
#ephyradealers #ephyrasuperhealthbrand #ephyra2u #ephyralovers #ephyra

Jgn lupa grab promosi #inteemor selagi stock masih ada je tau....jgn melepas 😬rugi..dah lah sedap berkhasiat plk tu 👍🏻 @ephyra2u .
=====================
KHASIAT #INTEEMOR UNTUK WANITA : =====================
💠Merawat keputih4n dan lendiran yang banyak
💠Menyempitkan rahim dan ketat seperti perawan
💠Merawat dan menyembuh luka2 dalaman semasa dlm pantang &selepas bersalin
💠Mengecutkan peranakan
💠Menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
💠Melancarkan peredaran haid
💠Cik V akan berbau harum semulajadi
💠Memberi tenaga sepanjang hari
💠Membuang angin dalam badan
💠Membetulkan kitaran haid yang tak teratur
💠Menghilangkan sengugut 💠Melangsingkan badan dan menjadikan bentuk badan lebih menawan
. ~~~~~~~~~~
.

Rahsia Jamu Moden Jus Premium Inteemor - gabungan 16 herba terhebat + makanan sunnah :-
✔️kacip fatimah
✔️manjakani ✔️pueraria mirifica
✔️kunyit
✔️kolagen
✔️dong qui
✔️serapat
✔️habbatusauda
✔️buah tin ✔️aprikot seed
✔️acai berry ✔️delima
✔️aloevera ✔️durian belanda
✔️sireh
✔️madu
. Anak Dara, Wanita yang dah Berkahwin dan Ibu berpantang boleh minum Inteemor.
.
DAPATKAN SKANG RM50 ( BUY 1 free 1 ) sementara stock masih ada!!
.
Whatsapp 019 3999 238 utk order + info .
.
.
#ephyra #inteemor #ephyrasuperhealthbrand #jamumoden #ephyralovers #ephyradealers .

[ #KenapaEphyraBagus?]
.
.
👉🏼Selamat pagi #ephyralovers? Dah minum #Ephyra? Kalau belum baik cepat minum, sementara perut kosong tu. Nak dapat kesan maksimum, kena minum #Ephyra sebelum breakfast tau! 😉
. .
👉🏼Hari ni jom baca #KenapaEphyraBagus dengan bahan Salmon Ovari Peptide. Yes, masih lagi sumber ikan salmon yang memang kaya dgn pelbagai khasiat. Salmon Ovari Peptide ni diambil daripada telur ikan salmon & dah lama terkenal dalam bidang supplement kecantikan dan kesihatan di Jepun. Malahan dah semakin famous di negara-negara Barat. .
.
👉🏼FAQ 🎯: Khasiatnya apa & bagaimana boleh buatkan #ephyralovers jadi makin cantik? .
.
👉🏼Salmon Ovari Peptide dikenalpasti kaya & tinggi dengan mineral serta zat untuk mencantikkan dan menyihatkan kulit secara dalaman. .
.
.
👉🏼Kajian dari Kyowa Pharma Ltd. Jepun mendapati khasiat Salmon Ovari Peptide ini boleh dikesan seawal 1 minggu penggunaan. Bahan ini membuatkan kulit jadi semakin lembut, licin malahan hampir keseluruhan masalah kulit muka dapat diatasi. .
.
👉🏼Bagi wanita pula, Salmon Ovari Peptide boleh berikan anda keseimbangan hormon. Maka ia berikan keselesaan pada badan untuk kekal bertenaga dan sihat. Bukan tu je, ia boleh juga menurunkan kadar kolestrol dalam darah dan melancarkan sistem imunisasi badan kita. .
.
👍🏻#Ephyra memang menggabungkan sumber bahan semulajadi yang first class. Dari pelbagai kajian dan teknologi, khasiat alam semulajadi.
.
Jom cepat! Dapatkan #Ephyra hari ni. #Ephyra terbukti berkesan dalam 7 hari! 👍✨✨
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian : .
.
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
.
#ephyra5years #ephyradealers #ephyralovers #ephyra2u #Ephyra

EPHYRA UNTUK ANAK-ANAK? .
.
Boleh. Takde masalah! Insya Allah bagus utk antibodi dan imunisasi badan mereka. .
.
Melalui bahan berkhasiat seperti serbuk tomato, gam akasia, astaxanthin & super beri - anak- anak semakin kuat, sihat & bertenaga utk hari mereka! .
.
#ephyra2u #ephyralovers #ephyra5years #ephyradealers #ephyrasuperhealthbrand

[ RM30 each ] OMG CANTIKNYA SEMUA COLOR!! Wajib ada semua koleksi #ephyralips ni tau😘👍
. .
Repost @syafiqahaina👉🏼Love all the colors!! @ephyracosmetics @ephyracosmetics @ephyracosmetics 👄
.
It's creamy texture tak buat lips jadi kering and senang nak apply tau. Even after makan tak hilang pun color just perlu touch up sikit je and paling best bila nak bersihkan just guna wet tissue je so tkpayah risau kalau dekat luar nak solat ke apa
.
Follow @ephyracosmetics for this beautiful LipMatter! 👄

Hai 😊 #ephyralovers! Nak share lagi #KenapaEphyraBagus dengan bahan Gam Akasia @ Al-Manna. .

Gam Akasia adalah damar/getah dari batang & dahan pokok akasia yang banyak terdapat di Sudan. Gam akasia adalah salah satu makanan sunnah dan telah diamalkan oleh penduduk Arab sejak beribu tahun lalu. .

FAQ 🎯 : Apa khasiat gam akasia ini sehingga dilabel sebagai makanan sunnah? .

Bila dilabel makanan Sunnah, ini bermakna memang banyak khasiatnya. Penghuni padang pasir mengambil Gam Akasia ini untuk memberi tenaga serta sebagai sumber prebiotik kepada badan. Pengambilan 170gm gam akasia boleh memberi tenaga sehingga 24 jam! .

Kajian dari Jour Nutrition pada 2008 mendapati Gam Akasia memberi kesan penurunan tekanan darah pada pesakit darah tinggi. Malahan ia turut memperbaiki tindakbalas sistem imun tubuh melalui rangsangan positif pada otak. Tak kurang juga, gam akasia ini memberi manfaat buat pesakit buah pinggang dengan mengurangkan paras urea dan menambah nitrogen pada najis menyebabkan kesan penyembuham kepasa pesakit buah pinggang ini.
.

Kerana itu #Ephyra menggabungkan khasiat pemakanan sunnah dan pemakanan alam semulajadi agar pengguna #Ephyra semakin sihat, cantik dan bertenaga. Malahan dengan bahan ni, pesakit darah tinggi, buah pinggang, orang tua semua pun boleh minum #Ephyra! .

Setiap hari, #Ephyra menerima beribu-ribu feedback positif dan kegembiraan dari #ephyralovers. Bila anda puas hati dan sihat gembira, kami juga tumpang happy sama! 👍😄
.

Dapatkan #Ephyra anda hari ni. Call/Whatsapp : 019 3999 238 sekarang!!! #Ephyra #ephyralovers #ephyradealers #ephyratrivia

[ #KenapaEphyraBagus ] .

Seterusnya bahan yang tak ada di produk lain tapi ada dalam #Ephyra adalah Astaxanthin. .
. ✔️Astaxanthin telah terkenal lama dalam bidang perubatan & kecantikan sebagai agen antioksida terbaik di alam semulajadi. Astaxanthin merupakan sejenis alga merah yang biasanya hidup di Lautan Pasifik dengan kedalaman laut lebih 5000 kaki. .
.
🎯 FAQ: Apa kebaikannya? Dan alga selalukan warna hijau, Kenapa ia alga bewarna merah pula? .
.
🤔Good question! Pernah terfikir kenapa lobster bewarna merah dan hidup di dasar laut yang tinggi tekanannya? Kenapa flamingo bewarna merah jambu dan kadang-kadang putih di sesetengah tempat? Juga kenapa ikan salmon mampu merentas arus deras sungai selama 7 hari tanpa henti? Dan kenapa isi ikan salmon bewarna merah-oren serta dijual mahal? .
.
.
✔️Jawapannya : kerana ada ASTAXANTHIN. Astaxanthin sangat hebat dalam ketahanan dan melindungi sel hidupan untuk menangkis serangan radikal bebas. Astaxanthin mampu melindungi lapisan atas kulit sehingga lapisan bawah kulit.
.
.
✔️Astaxanthin merah ini juga berfungsi untuk melindungi sel hidupan laut tersebut dari sinaran UV dan sebagai anti-keradangan terunggul. .
Kerana itu, #Ephyra yakin dengan kehebatan Astaxanthin. kami mahu para pengguna #Ephyra mempunyai daya tahan perlindungan daripada sebarang radikal bebas. .
.
.
✔️Ditambah pula, Astaxanthin melindungi kulit dari sel UV dan mampu mengembalikan keanjalan kulit. Malahan tambah menarik, Astaxanthin meningkatkan imunisasi tubuh agar kebal dari penyakit seperti selesema,batuk dan pening kepala. .
.
.
Fuh! Kalau nak cerita pasal Astaxanthin ni... Tak cukup satu malam lah! Namun apa yang #Ephyra kagum, betapa hebat kuasa Allah. Pada makhluk sehalus alga ini mempunyai manfaat yang cukup besar pada seluruh alam semulajadi termasuklah manusia! .
.
.
✔️#Ephyra sememangnya menggabungkan yang terbaik dalam satu peket. Ribuan #ephyratestimoni dah rasa kesannya. Anda bila lagi? .

#Ephyra #ephyralovers #ephyradealers #ephyrasuperhealthbrand #ephyra5years #ephyra2u

#Repost @qaziela👉🏼Feedback (Ephyra SkinBar) from our lovely customer : kulit inda karing & terasa lembut walau tanpa pakai apa².. 😍💜 @ephyraskin #ephyrabrunei #ephyrabruneidealer #ephyraskincare ##ephyraskinbarbrunei

Most Popular Instagram Hashtags