ephyra2u ephyra2u

3761 posts   45312 followers   851 followings

EPHYRA™ OFFICIAL HQ  🔹HALAL•KKM•GMP•SUPER HEALTH BRAND•BRAND NO 1 🔹HOTLINE:•0341417889•0193999238 •0193800779 🔹HEALTH & BEAUTY SUPPLEMENTS • SKIN CARE SERIES • COSMETICS

http://www.facebook.com/ephyraoceanlife2u

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK
.
Kami ingin mohon kemaafan segala kesalahan zahir & batin.
Dan bersyukur kepada Allah kerana dipertemukan lg bulan penuh rahmat, berkat & keampunan.
.
Semoga Ramadhan kali ini lebih membawa rahmat & berkat utk kita semua. .
Sinarilah hati kami dgn kemuliaan dari Mu. Teguhkan lah hati kami utk terus beramal & merebut rahmat Mu .
Amin.
.
Selamat Menunaikan Ibadah Puasa kepada seluruh #ephyralovers yg beragama Islam. .
.
#ephyra

MACAMANA NK AMALKAN EPHYRA MASA BULAN RAMADHAN?? .
.
Setiap kali dapat tempahan dari customer, soalan yang selalunya dorang tanya 'waktu bila sesuai untuk minum ephyra di bulan puasa'. Soalan lazim dari pengamal ephyra atau mereka yang baru menjinakkan diri dengan ephyra. Tak terlepas juga pengakuan dari ramai customer yang memaklumkan bahawa mereka lebih bertenaga di bulan Ramadhan dengan Ephyra.
.

Ok, untuk mereka yang sedang mengamalkan ephyra sepanjang bulan ramadhan. Waktu yang sesuai bergantung kepada kehendak masing-masing sebenarnya. Kalau korang baca dibelakang kotak ephyra ada menyatakan, ambil 1 sachet sebelum tidur atau 1 sachet sebelum makan pagi. .
Bila masuk bulan puasa pun sama jer cara minum ephyra. Kalau korang suka minum sebelum tidur, teruskan. Andai kata nak ambil ephyra waktu pagi, sebelum sahur tu minum la yea. Bangun tidur tu terus bancuh ephyra. Sementara nak panaskan lauk, nak panaskan nasi dan nak bancuh air panas, ephyra dah mula bertindak balas dalam badan. .
SO, JANGAN LUPA ISTIQAMAH AMALKAN EPHYRA DLM BULAN RAMADHAN.
.
.

Selamat Menyambut Ramadhan dari kami #ephyra team. .
#ephyra #ephyrapremium #tipsbulanramadhan

SALAM RAMADHAN EPHYRALOVERS! .
.
Insya Allah kita bakal berpuasa esok hari. Ramadhan tiba lagi, dengan penuh keberkatan dan penuh kesyukuran. .
.
Sambutlah dengan penuh rendah hati & nikmat tawadhuk pada yang Maha Esa. .
.
Untuk yang pulang ke kampung hari ni, berhati-hati di jalan raya. Utamakan keselamatan. .
.
#ephyra5years #ephyra #ephyradealers #ephyralovers #ephyra2u

[ REDHA JE MUKA PENUH JERAWAT!!! ] .
.
"Muka saya ni penuh jerawat, siap ada nanah semua tu. Parut jangan cakaplah. Macam dah redha je sy. Give up cuba itu salah, ini tak kena. Last-last malas nak cuba. Lps, mak sedara kenalkan EPHYRA. Dia start minum dari sebelum kahwin. Patut kulit dia licin. Try lah jugak walaupun tak sungguh kan. Perghhh sekali. Tak sampai seminggu tu dah nampak jerawat kecut. Tang parut yg dah berkurun tu pun mcm slowly hilang. Hebat? Apa lagi, berdesup beli 2 kotak lagi!" - testimoni EPHYRA
.
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian : .
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
.
#ephyra2u #ephyralovers #ephyradealers #ephyra #ephyra5years

SEMPAT X RAYA NI NK KULIT CANTIK BEBAS DARI JERAWAT? .
Masih sempat lagi!! Insyallah proses pemulihan kulit akan amik masa dlm tempoh 1-3 minggu - bergantung pada tindakbalas masing2.
.
Ephyra Skin Care - mmg terbukti berkesan & selamat. Sebab ianya menggunakan bhn yg natural, mmg ia akan amik sedikit masa - bukan hari ni pakai ; esok terus clear ya sayang2 semua.
.
Satu lg soalan - ramai yg tanya... Kenapa EPHYRA SKIN CARE tiada krim siang malam atau krim kunyit? Dan kenapa krim ephyra skin snow - warna dia putih? Bukan kuning / oren mcm sesetengah produk skincare local?

Meh admin terangkan.. Produk ephyra skin care ni bukan produk peeling ya. So mmg tiada penggelupasan.

Ianya natural based, hanya gunakan bahan2 semulajadi yg terbukti selamat. Dan Ephyra Skin Care Series ni semua ada clinical test dari lab. Proven berkesan & clinically tested. Bukan takat main krim kilo2 tu ya syg2 semua.
So if korang pernah pakai produk yang mengelupas, produk putih dua tiga hari, produk yang janji kulit jadi flawless putih gebu macam artis korea tu mmg sgt2 kami x galakkan campur dengan ephyra skin care...memang x bagus sbb nnt bila dia bercampur, produk yg kuat chemical & produk natural - tu sebab kengkadang kulit muka akan naik jerawat lg teruk.. Tambah2 kalau korang penah guna product yang ada paraben pon tak boleh , apatah lagi mercury dan hydrokuinone

Sebab, kesannya - bila bercampur > akan berlalu detox , so muka akan naik jerawat jeragat dan sebagainya... sebab kulit dah tercemar dgn bahan kimia yg kuat. Jadi mmg akan amik masa utk keluarkan / detox bahan2 kimia merbahaya dari krim2 yg korang guna sebelum ni ( yg mana ada bahan2 bahaya )
.
So, tu sebab - kesan & hasil penggunaan Ephyra Skin Care ni - bergantung pada keadaan n tindakbalas kulit masing2.
Kalau kulit xde pernah pakai produk2 yg bahaya ni - insyallah pemulihan dia lebih pantas.

Ephyra Skin Care - mmg terbukti selamat.
Tiada bahan2 chemical berbahaya spt paraben, mercury & hydroquinone.
Whatsapp 019 737 3770 utk info & order .
#ephyra #ephyraskincareseries #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow

TERKEJUT AKAK SBB SERUM NI BERJAYA KECIKKAN PORI MUKA & HLGKAN BINTIK HITAM
. " puas try mcm2 produk.. Tp lepas try Ephyra Skin Nano - serum terbaru, masa tu try dlm 2 minggu, pori muka makin kecik. Dan bintik2 hitam n jrgt makin PUDAR. Yg degil2 tu, semua makin HILANG! Dah x segan kuar umah x makeup lg!! 😅👌😍" Kak WAWA . >> Whatsapp " NANO" ke 019 737 3770 <<
. ====
.

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum ~>>
Bagus & berkesan untuk
✅KECILKAN PORI2 YG TERBUKA BESAR
✅KECUTKN JRWT
✅HILANGKN PARUT ✅ ANJALKAN & TEGANGKAN KULIT WAJAH KENDUR
✅ HILANGKAN BINTIK HITAM
✅ CERAHKAN KULIT KUSAM
✅ BAIKI TONA TAK SEKATA
✅ KEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
.
==== ~~> Hanya sekali sapuan ke wajah ~> akan nampak terus kesan kulit jadi tegang & tona kata lebih BERSERI & GLOWING
~~> CEPAT MERESAP & TIDAK BERMINYAK dgn teknologi Nano yg dipatenkan di SWISS
~~> DAH ADA UJIAN KLINIKAL & PROVEN RESULT ~~> DISAHKAN SELAMAT OLEH KKM & TIADA MERCURY, PARABEN & HYDROQUINONE . =====
EPHYRA SKIN NANO
Harga asal :
RM 88(SM) / RM92(SS)

Harga PROMO: ❤️❤️RM68(SM) / RM72(SS)❤️❤️
.
Cepat tauuu....#sellingfast ni.... Whatsapp kami segera!

Whatsapp " NANO" ke 019 737 3770
Whatsapp " NANO" ke 019 737 3770
Whatsapp " NANO" ke 019 737 3770
.

#ephyra #ephyraskinnano #advancedrepairserum #serummagic

[ JERAGAT BOLEH RENDAHKAN KEYAKINAN DIRI? ] .
.
Masalah jeragat mula menyerang wanita seawal usia 30-an. Jeragat yang dibiarkan boleh membawa kepada bahagian dalam kulit dan seterusnya menebal sehingg sukar hendak dihapuskan. .
.
Sebab tu, EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM diformulasi untuk tolong wanita! Dengan teknologi nano dari Swiss, serum ni tak melekit, tak berminyak dan sangat cepat meresap! .
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian : .
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
.
#ephyralovers #ephyra2u #ephyradealers #ephyraskincareseries #ephyraskinnano

[ PENGAKUAN SEBENAR PENGGUNA EPHYRA SKIN BAR YANG MENGEJUTKAN SEMUA ORANG!! ] .
.
Dulu kami pernah share video pengakuan ini. Masa mula-mula kami dengar cerita Pn. Ciwa, rasa macam nak menangis mengenangkan azab seksa nya bila muka berjerawat teruk sehingga nanah & berdarah. Dahlah malu nak jumpa orang lain, stress lagi dengan diri sendiri. .
. .
Lepas gunakan EPHYRA SKIN BAR, memang nampak perubahannya. Walaupun ambil masa, tapi sekurang-kurangnya ia memberi hasil. Dari beli seketul sabun, terus Pn.Ciwa gunakan serum & moisturizer untuk pulihkan dan lindungi kulitnya. .
.
Hari ni, kulit Pn.Ciwa berubah habis. Memang nampak glowing, dah tak ada jerawat mahupun parut... paling best semakin sihat & nampak bersih je! .
.
Syukur bila #ephyralovers sendiri dapat kesan mengagumkan macam ni! .
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian : .
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
.
#ephyra #ephyra5years #ephyra2u #ephyradealers #ephyralovers #ephyraskincareseries #ephyraskinbar

RAMAI TANYA BILA EPHYRA NK TURUN BOOTH LG?
.
SAVE THE DATE 👉🏼 16 June - 18 June .
YESS!! Ephyra akan berada di KL RAYA FEST MOOD REPUBLIK @ PWTC bulan puasa nanti.
.
72 JAM okayyyy... so make sure korang save the date - bleh dtg bila2 masa sepanjang 3 hari tu sbb kita xkan tutup booth.
.
Cer komen - siapa yg akan dtg ke booth nanti? .
Komen > " SAYA DTG!! " .
.
#ephyra

[ NAK TENGOK TAK SKINCARE ROUTINE MEMEY UNTUK MAINTAIN KULIT CANTIK? ] .
.
Ramai sangat tau yang tanya dengan Duta Ephyra, apa rahsia kulit dia maintain cantik, bersih dan flawless? .
.
Haaa ni meh tengok video skincare routine @memeysuhaiza . Dari cuci muka sampai kepada protection semua! Memang lengkap. Tak payah risau lagi. Mencuci, merawat & melindungi dengan EPHYRA SKINCARE SERIES. Ada sabun, ada serum & ada pelembap untuk kegunaan setiap hari. .
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian :
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #ephyra5years #ephyra2u #ephyra #ephyraskincareseries #ephyrabeautybag

"MULA2 JELES TGK MUKA KAWAN MAKIN BERSIH & BERSERI. TANYA PAKAI APA - RUPANYA PAKAI EPHYRA SKINCARE SERIES!"
.
Lepas tu terus gi beli! Hasilnya sgt2 wow!!
.
CONFIRM XKAN BERALIH KE PRODUCT LAIN!
.
Korang bila lagi? Dah byk testimoni bagus2 dari #ephyralovers - kulit makin BERSIH, CANTIK & LICIN.
.
Sempat lg ni utk CANTIK GOJES DI PAGI RAYA.
.
Dapatkan #ephyraskincareseries dari pengedar sah hari ni.
.
SKARANG ADA PROMO BEAUTY BAG SET - JGN NYESAL X GRAB NI.
.
Mmg LIMITED EDITION.
Harga : RM160 jer.
.
#ephyra #ephyraskincareseries #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow

Most Popular Instagram Hashtags