ephyra2u ephyra2u

3667 posts   43739 followers   850 followings

EPHYRA™ OFFICIAL HQ  🔹HALAL•KKM•GMP•SUPER HEALTH BRAND 🔹HOTLINE: 0193999238 / 0341417889 🔹EPHYRA• EPHYRA SKIN CARE SERIES• M2FLEX• INTEEMOR

http://www.facebook.com/ephyraoceanlife2u

"It's so tempting to have just one..."
.
.
Seriously, tak kuat tengok warna-warna Ephyra Lips Cream-to-Matte Lip Color. 5 warna yang mengghairahkan. Yang memberi aura cantik serta merta! .
.
💋 Affordable Lip Matte -Dijamin harga mampu milik!.
.
💋 Smooth & Velvety Finish -mudah dioles & beri efek menawan!.
.
💋 Wudhu' Friendly ( easy to remove ) -Senang dibersihkan! .
.
💋 5 Stunning Color for All Skin Tones - Warna cantik tiada tandingan.
.
💋 Long Lasting & Light Weight - Rasa selesa dipakai & tahan lama.
.
💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - melembap & merawat bibir! .
.
Warna pilihan untuk anda jadi cantik & yakin : .
.
1️⃣ Whisper Nude.
2️⃣ Amber Rose. .
3️⃣ Pink Peony. .
4️⃣ Scarlett Plum.
5️⃣ Red Kiss. .
.
Geram kan geram kan??? Btw, ada contest, Repost & Win... dah join belum? Boleh dapat Ephyra Lips percuma kalau bertuah! Cepatlah join... mana tahu anda yang kami cari. Boleh jadi orang pertama yang melaram dengan Ephyra Lips! 💋
.
=============================
🔹FOLLOW IG UTK UPDATE TERKINI🔹
@ephyracosmetics.
@ephyracosmetics.
@ephyracosmetics.
=============================
.
.

#ephyralips #creamtomattelipcolor #lipmatte #ephyralovers #muajb #muakl #mua #beautiful #colours #makeup #lips #beautiful #makeuptutorial #makeupartist

[ TIPS SUAMI, ISTERI &.....] .
.
♥️Sayang anak, tangan-tangankan...
Sayang isteri.... No...no... bukan tinggal-tinggalkan... Sayang Isteri, jaga luar dan dalaman! .
.
♥️Haaa macam tulah resipi keluarga bahagia buat pasangan #DutaEphyra kita @normanhakim_786 & @memeysuhaiza. Kecantikan itu perlu lahir dari dalaman juga. Supaya kecantikan yg hakiki dapat dirasai pasangan. .
.
♥️Minggu depan kami bawakan sesi LIVE FB bersama Duta. Korang kena join tau! .
.
🔹 Tarikh : 25 April 2017 ( Selasa ).
🔹 Masa : 12.30 tengahari .
🔹 Follow FB : EphyraOceanlife2u .
.
♥️Masa LIVE ni kami nak cari pemenang untuk 10 botol INTEEMOR (worth RM49/botol) dan 10 botol M2Flex (worth RM 180/botol) untuk mereka yang SHARE VIDEO LIVE tu. .
.
♥️Ingat tau untuk join Sesi LIVE FB bersama duta. Boleh tanya soalan & interact langsung dengan mereka. Tanya apa sahaja mengenai INTEEMOR & M2Flex. Nak mintak TIPS RUMAH TANGGA pun boleh ok. 😍
.
.
Jumpa LIVE di FB Selasa ini ok! .
.
#Ephyra #ephyrasuperhealthbrand #ephyralovers #ephyra5years #ephyra2u

#Repost @munirah_izzan👉🏼Yeay!! Ephyra dah sampai. Ni kotak kedua sy bersama ephyra. Alhamdulillah kesan yang amat memuaskan. Thanks ephyra. #oceanlife2u #ephyra .
.
Whatsapp 019 6938500 utk info + order sementara HARGA PROMO RM150 masih ada!

[ #KenapaEphyraBagus ]
.
.
Selamat pagi #ephyralovers! Eh eh makin cantik berseri✨ lah semuanya. Mesti sebab minum #ephyra kan. Samalah kita! High-5 sikit 👋
.
#KenapaEphyraBagus kali ni nak cerita tentang khasiat serbuk tomato. Khasiat ikan ada, sayur ada, buah ada, semua cukuplah! 👍
.
.
FAQ 🎯: Tomato tu bukan untuk masak je ke? Apa hebatnya tomato kecik ni? .
.
.
🍅Haaa masak-masak juga. Kena baca ni... 5 Khasiat Serbuk Tomato yang mungkin anda tak tahu!! .
.
▶️UNTUK KAWAL BERAT BADAN.
Tomato mengandungi lemak rendah dan tiada kolestrol. Mempunyai banyak air dan serat yang membuatkan perut cepat kenyang.
.
▶️ATASI INSOMNIA / SUSAH TIDUR.
Sumber nutrisi lycopene dalam tomato membantu hormon badan kita utk mudah tidur dan merangsang otak utk berehat
.
▶️PERBAIKI STRUKTUR SEL KULIT.
Satu kajian membuktikan makan tomato secara 3 bulan berterusan dapat kurangkan kerosakan kulit dari radiasi matahari sebanyak 30%
. .
▶️ELOK UNTUK MATA.
Kandungan vitamin A&C merangsang otot mata utk peka pada cahaya malahan ia mengurangkan terjadinya rabun malam. .
. .
▶️MERAWAT PELAWASAN KENCING.
Vitamin dan mineral dalam tomato memberi kelegaan kepada pundi kencing untuk mengeluarkan air kencing. Ada juga kajian yang buktikan serbuk tomato kurangkan risiko kanser prostat dan sakit jantung. .
.
.
Hasil macam ni lah yang #Ephyra mahu berikan pada semua pengguna dan #ephyralovers. Tak kisah lah lelaki, perempuan, kanak-kanak mahupun warga emas. #Ephyra sayang anda semua! .
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian : .
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
.
#Ephyra #ephyra2u #ephyra5years #ephyradealers #ephyralovers #ephyrasuperhealthbrand

[ TERBARU - EPHYRA BEAUTY BAG SET. UNTUNG! LENGKAP - SEMUA DAPAT! ] .
.
Kali ni #Ephyra keluarkan LIMITED EDITION BEAUTY BAG SET yang memang gojes, easy-to-bring anywhere & tahan lasak! .
.
Sempena #ephyra5years - kami keluarkan BEAUTY BAG SET lengkap dengan Ephyra Skin Care Series - yang mana dalamnya semua FULL SIZE PRODUCT. .
.
Tak ada travel size ke apa ye... nak lagi best? Tudiaaaa kita bagi sekali Ephyra Soap Case yang memang comel & praktikal. Tak ada di tempat lain. Only with EPHYRA! .
.
#ephyralovers memang WAJIB dapatkan set ni. Set Limited Edition gitu! .
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian :
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
.
Atau boleh juga beli dengan #ephyradealers yang berada di seluruh Malaysia. Untuk contact Ephyra Dealers boleh tengok di komen bawah 👇🏻
.
.
#ephyrasuperhealthbrand #ephyra5years #ephyralovers #ephyra2u #ephyra #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyraskincareseries #skincare #ephyrabeautybag

[ #KenapaEphyraBagus?]
.
.
👉🏼Selamat pagi #ephyralovers? Dah minum #Ephyra? Kalau belum baik cepat minum, sementara perut kosong tu. Nak dapat kesan maksimum, kena minum #Ephyra sebelum breakfast tau! 😉
. .
👉🏼Hari ni jom baca #KenapaEphyraBagus dengan bahan Salmon Ovari Peptide. Yes, masih lagi sumber ikan salmon yang memang kaya dgn pelbagai khasiat. Salmon Ovari Peptide ni diambil daripada telur ikan salmon & dah lama terkenal dalam bidang supplement kecantikan dan kesihatan di Jepun. Malahan dah semakin famous di negara-negara Barat. .
.
👉🏼FAQ 🎯: Khasiatnya apa & bagaimana boleh buatkan #ephyralovers jadi makin cantik? .
.
👉🏼Salmon Ovari Peptide dikenalpasti kaya & tinggi dengan mineral serta zat untuk mencantikkan dan menyihatkan kulit secara dalaman. .
.
.
👉🏼Kajian dari Kyowa Pharma Ltd. Jepun mendapati khasiat Salmon Ovari Peptide ini boleh dikesan seawal 1 minggu penggunaan. Bahan ini membuatkan kulit jadi semakin lembut, licin malahan hampir keseluruhan masalah kulit muka dapat diatasi. .
.
👉🏼Bagi wanita pula, Salmon Ovari Peptide boleh berikan anda keseimbangan hormon. Maka ia berikan keselesaan pada badan untuk kekal bertenaga dan sihat. Bukan tu je, ia boleh juga menurunkan kadar kolestrol dalam darah dan melancarkan sistem imunisasi badan kita. .
.
👍🏻#Ephyra memang menggabungkan sumber bahan semulajadi yang first class. Dari pelbagai kajian dan teknologi, khasiat alam semulajadi.
.
Jom cepat! Dapatkan #Ephyra hari ni. #Ephyra terbukti berkesan dalam 7 hari! 👍✨✨
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian : .
.
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
.
#ephyra5years #ephyradealers #ephyralovers #ephyra2u #Ephyra

[ #KenapaEphyraBagus? ]
.
.
🔹Sebelum kita yakin untuk beli satu produk kesihatan, kita kena ambil tahu bahan-bahan yang digunakan. Barulah namanya pengguna bijak! .
.
🔹 #Ephyra mengandungi Kolagen Ikan Laut Dalam Terhidrolisis dari Perancis. .
.
🎯 FAQ : Kenapa Perancis? kenapa ikan laut dalam? Dan apa itu kolagen terhidrolisis?
.
.
🐟Lautan dalam di Perancis dikenalpasti sbg lautan yang sangat bersih & bebas pencemaran. Air yang bersih akan jadikan ikan sihat, segar & berkualiti. Maka ikan putih disitu semuanya terbaik dan menghasilkan kandungan kolagen tulen gred AAA. .
.
🐟Kolagen Ikan Laut Dalam ini mempunyai kandungan protein yang tinggi serta mengandungi agen antioksida semulajadi yang bagus dalam melindungi sel kita. .
.
🐟Kolagen terhidrolisis pula bagus untuk buah pinggang kita. Sekiranya kita minum kolagen yang tidak terhidrolisis, maka kita akan mengalami kesan mendap collagen pada buah pinggang. .
.
🐟Apabila kolagen terhidrolisis ini digunakan dalam #Ephyra, ia akan memberikan kesan positif kepada lapisan kolagen kulit kita dengan menjadikan ia tegang, sihat dan gebu. Bukan itu aje, kolagen ini turut mengurangkan kedutan, garis halus malahan meremajakan kulit dan melambatkan proses penuaan. .
.
👍🏻Hasilnya? Ramai pengguna #ephyra yang perasan, kulit mereka semakin lembap, semakin cantik, semakin gebu dan semakin bersih selepas minum #ephyra. Mereka tambah berseri, glowing serta flawless! Wah!!!
.

Jadi bagaimana? Yakinlah dengan #ephyra! #Ephyra tiap-tiap hari ada testimoni baru. Kesan #epyra tidak perlu diragui lagi. Bahan berkualiti, hasilnya juga macam ni 👍! .
.
.
#Ephyra #ephyra2u #ephyralovers #ephyradealers #ephyra5years

[ NI LAH VIDEO TUTORIAL CUCI MUKA YANG VIRAL TU!] .
.
Yes betul sis! Nilah dia video tutorial cuci muka yang meletop viral satu Malaya tu! Sebab apa? .
.
👉🏼Sebab dalam ni - nak cuci muka senang sangat!!! Tak ada remeh temeh punya step. 1,2,3 senang je kacang goreng! 3 langkah mudah untuk mencuci-merawat- melindungi! Guna sabun, pakai serum & apply moisturizer terus dapat kulit glowing, cerah sempurna! .
👉🏼Sekarang ni pulak- dengan set Ephyra Skin Care Series dapat Beauty Bag & Soap Case! Lagi lah lengkap... senang nak angkut kemana je pergi. .
.
👉🏼Tak payah lah tertinggal time nak balik kampung raya ke, nak pergi office ke, nak jalan dengan mak mertua ke... semua satu beg je! .
.
👉🏼Beauty Bag tu - cantik, high-quality & paling best sebab dia Limited Edition sempena #ephyra5years! Sapa ada beg tu memang power. Memang #ephyralovers yang sayang ketat-ketat lah! .
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian :
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
.
#ephyra2u #ephyra #ephyrasuperhealthbrand #ephyra5years #ephyradealers #ephyrabeautybag #ephyrabrandingcampaign2017 #ephyrabeautybagset #DutaEphyra #skincare #skincareroutine #tutorial #viral

Salam Jumaat buat semua Ephyralovers! .
.
Jumaat merupakan penghulu segala hari. Perbanyakkan amalan, perbanyakkan doa mudah-mudahan Allah memberikan rezeki, rahmat dan kebahagiaan buat kita semua. Insya Allah. .
.
#ephyradealers #ephyra5years #ephyrasuperhealthbrand #ephyra #ephyra2u

KENAPA RAMAI YANG PILIH EPHYRA? .
.
Alhamdulillah Ephyra memang menjadi PILIHAN NO.1 EPHYRALOVERS! .
.
✅ Kualitinya terjamin - dirumus khas dari bahan semulajadi & sah HALAL dari JAKIM. .
.
✅ Keselamatan Terbukti - Ada kelulusan dari KKM sebagai makanan tambahan & supplement kesihatan. .
.
✅ Testimoni Puas Hati - semua ephyralovers confirm akan bagi feedback positive pada kami. Puas hati katanya! .
.
✅ Mudah Didapati - pengedar & dealer kami ada di seluruh Malaysia. Termasuk Brunei & Singapura. .
.
✅ Konsultasi Percuma - beli Ephyra, Beauty Advisor kami akan guide anda & berikan pelbagai tips menarik. .
.
✅ Duta Best & Mesra - duta kami pun rajin tau layan komen & DM anda semua. Tak caya cuba say HAI! Insya Allah dia reply. Kan kak @memeysuhaiza & abang @normanhakim_786 .
.
.
Jadi, TERBUKTI!!! Ephyra pilihan terbaik untuk semua kerana ia lengkap dengan 1001 manfaat untuk pengguna! Badan sihat, cantik, bertenaga, hati gembira dengan layanan mesra! .
.
Whatsapp #0193999238 untuk info dan pembelian. .
.
#ephyra #ephyralovers #ehyra2u #ephyraskincareseries #cantiksihatbertenaga #ephyra5years #ephyrasuperhealthbrand #ephyradealers

[ SAMA-SAMA SAYANG, SAMA-SAMA JAGA KESIHATAN! ] .
.
Ephyra dengan gabungan bahan semulajadi seperti Gam Akasia (Al-Manna), Kolagen Ikan Laut Dalam, Astaxanthin, Serbuk Tomato, Superberi dan Acai Beri memberikan supplement berterusan pd badan. .
.
Bukan sahaja memberikan tenaga berpanjangan, malahan memberikan vitamin dan mineral yang mencukupi untuk tubuh badan. Dengan khasiat ini, antibodi tubuh badan juga menjadi semakin kuat, badan semakin aktif dan memberi kecerdasan pd minda. Insya Allah. .
.
Terima kasih Duta Ephyra @normanhakim_786 berkongsi khasiat Ephyra dengan ibu dan ayah tercinta. .
.
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian : .
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
.
#ephyra #ephyralovers #ephyradealers #ephyra5years #ephyrasuperhealthbrand

Ramai dikalangan wanita terlupa betapa pentingnya penjagaan bibir. Terlalu taksub tentang penjagaan wajah, bibir diabaikan. Sebenarnya bibir juga merupakan aset yang paling berharga dimuka seseorang , kerana bibir yang sihat akan sentiasa lembab dan tidak kering. Jom kita baca tips bibir sentiasa merah dan kekal lembab.
.
. * Mesti rajin guna pelembab bibir agar bibir anda tidak kering dan merekah. Selalunya bibir akan cepat kering bila anda kekurangan minum air & ditempat yang berpenghawa dingin , so pastikan anda slalu bawa pelembab bibir sentiasa & kerap minum air. .
.
* Ramai dikalangan anda kerap basahkan bibir (mungkin untuk menampakkan bibir itu lembab ) tapi perbuatan begitu adalah salah. Anda akan membuatkan bibir anda lebih kering dan menggelupas. Cepat-cepat sapu pelembab bibir jika anda terasa bibir anda kering.
. . * Sebelum tidur , wajib buang gincu yg ada dibibir sebersih-bersihnya. Ambil kain lembut atau facial cotton yang basah dan sapu lembut bibir anda. Ini dapat menanggalkan sel mati yang ada dibibir anda. ( jgn gosok kuat-kuat nnt luka pulak )
. . * Selepas itu anda bolehlah sapu bibir anda dengan pelembab atau serum untuk bibir.
. . * Boleh amalkan petua orang dulu2 dgn sapukan bibir anda dgn madu lebah utk bibir yg lembab & pinkish.
. . * Uncang teh yg telah digunakan pun bagus utk digunakan (dengan merendam uncang teh tersebut dalam air panas kemudian uncang tersebut dilekapkan pada bibir anda dan biarkan selama 3 minit.) . .
.

Semoga Tips ini dpt membantu anda semua untuk meningkatkan kelembapan kulit bibir. .
====
.
[AKAN DATANG ] Ephyra Lips - Cream to Matte Lip Color merupakan lip matte yg mengandungi Vitamin E & Jojoba Oil yg mengekalkan kelembapan bibir anda selama 8 jam. Mudah utk dicuci - menjadikannya mesra wuduk. Sebab ianya senang utk dicuci, sekaligus tidak akan melukakan bibir bila nk tanggalkan nya. .
.
FOLLOW :
@ephyracosmetics
@ephyracosmetics
@ephyracosmetics
.

Nantikannya..... Semestinya yg terbaik dari #EPHYRA .
.
#ephyra #ephyralips #creamtomattelipcolor

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags