ephyra2u ephyra2u

3593 posts   42899 followers   819 followings

EPHYRA™ OFFICIAL HQ  🔹HALAL•KKM•GMP•SUPER HEALTH BRAND 🔹HOTLINE: 0193999238 / 0341417889 🔹EPHYRA• EPHYRA SKIN CARE SERIES• M2FLEX• INTEEMOR

http://www.facebook.com/ephyraoceanlife2u

[ KULIT SELALU KERING - MENGGELUPAS & NAMPAK KUSAM! TOLOOOOONGGGG SAYA SIS!!! 😰] .
.
Apabila cuaca panas, duduk bekerja dalam aircond, kulit wajah memang mudah jadi kering. .
.
Kulit kering tu pulak tak elok untuk keserian wajah. Sbb dia boleh jadi menggelupas, rasa kasar dan kadang jadi kusam tak bermaya. .
.
Gunakan EPHYRA SKIN SNOW MOISTURIZER - Dengan teknologi Geno White yang melembapkan kulit dengan baik, ia turut mengandungi Arbutin Semulajadi sebagai UV protection dari terik matahari. .
.
Bila apply pda muka, memang sejuk, nyaman dan rasa selesa sangat. Tak berminyak & cepat meresap menjadikan EPHYRA SKIN SNOW - sesuai digunakan sebagai alas makeup juga! .
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian : .
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
.
#ephyra #ephyradealers #ephyrasuperhealthbrand #ephyra5years #ephyralovers

[ UNTUK SIS YANG ADA 5 MASALAH KULIT INI - MARI SINI SAYA TOLONG!!! ] .
.
Tahukah sis, masalah kulit wajah seperti jeragat, kulit kusam, tona tak sekata dan bintik hitam adalah antara masalah biasa bagi wanita bermula 30-an ke atas? .
.
Puncanya adalah terdedah pada sinaran cahaya matahari terik yang menyebabkan melasma kulit menghasilkan terlalu banyak melanin dan menjadikan ia bertompok dan hilang seri. .
.
Malahan, jika tidak dirawat - ia boleh mengakibatkan kanser kulit. Selain itu, puncanya juga adalah penjagaan muka yang tidak berterusan atau tidak sesuai dengan jenis kulit kita. .
.
Sebab itu EPHYRA menghasilkan EPHYRA SKIN NANO - serum TIDAK BERMINYAK, TIDAK MELEKIT & TIDAK BERBAHAYA PADA KULIT WAJAH! .
.
Serum dengan teknologi Nano akan masuk jauh ke dalam kulit wajah & memperbaiki struktur sel kulit serta memberikan perlindungan kepada kulit kita. Produk yang tidak sesuai merosakkan sel kulit wajah dan membuatkan ia menjadi merah, gatal dan menggelupas. .
.
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian : .
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
#ephyra #ephyralovers #ephyradealers #ephyra2u

[ DISKAUN 50% UTK SOAP CASE EDISI TERHAD - senang utk bawak ephyra skin bar kemana2 dgn bekas comel ni!! ] .
Ramai yg tanya camana nk dptkan soap case biru turqoise yg comel ni kan?
Boleh je beli dari HQ @ dealer2 sah yg turut serta.
.
Harga biasa RM10 ; tp kalau beli ngan apa2 produk ephyra akan dpt diskaun separuh harga!! .
➡️ HANYA RM5 sahaja!!
. ♥️WAJAH CERAH BERSERI TANPA CELA, EPHYRA SKIN BAR >> sabun ajaib untuk kecantikan kulit dan wajah anda. ♥️
.
. =====
Formulasi Terhebat + Kesan Menakjubkan!!
=====
. ✔️Menggebu dan mencerahkan kulit ✔️Menghilangkan jerawat pasir & jerawat batu di wajah & badan ✔️Menghaluskan kulit dan menghilangkan jeragat ✔️Menghilangkan parut dan kedutan ✔️Membantu menghilangkan bintik- bintik hitam ✔️Melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah
.
.
#ephyra #ephyraskinbar

[ SAPA KULIT DIA SUNBURN LEPAS CUTI NI? ] .
.
Kalau sis kena sunburn, boleh juga amalkan minum EPHYRA. Kulit yg rosak & merah akan diperbaiki dari dalaman. Ia akan membentuk sel kulit baru dengan baik dan pantas seterusnya mengurangkan kekeringan kulit yang boleh jadi luka. .
.
EPHYRA yang kaya dengan astaxanthin, superberi dan serbuk tomato sangat berkhasiat untuk membantu memberikan kulit cantik, gebu dan sihat. .
.
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian : .
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
.
#ephyra5years #ephyrasuperhealthbrand #ephyra2u #ephyra #ephyradealer

[ BANGUN TIDUR, RASA CANTIK JE! ] .
.
Penangan EPHYRA yang bertindak membuang toksik badan terutama melalui pelawasan di waktu bangun tidur. Bila kita dah detoks badan, memang rasa ringan. Memang kulit wajah pun nampak kesannya. .
.
Badan terasa sihat, segar dan cantik! Rasa fresh dan bolehlah teruskan rutin harian seperti biasa! .
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian : .
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
.
#ephyradealer #ephyra #ephyra2u #ephyrasuperhealthbrand #ephyra5years

[ ANAK & MAK PEMINAT EPHYRA! ] .
.
Kalau kami di event, sis ni mesti borong EPHYRA dengan ibunya. Jadi kami tertanya- tanya kenapa agaknya dia suka EPHYRA? .
.
Dengarkan jawapan #ephyralovers ini. Memang best! Yelah, bukan dia yang perasan perubahannya.. kawan-kawan pun nampak juga!
.
.
Ni nak tanya #ephyralovers lah. Kenapa ye agaknya korang suka & setia pada EPHYRA? Sebab rasanya ke? Sebab kualitinya ke? Sebab khasiatnya ke? .
.
Sharekan cerita korang sebagai #ephyralovers . Mana tahu sharing terbaik kita bagi hadiah? .
.
Jom cepat! Share cerita EPHYRA ANDA & GUNAKAN #ephyra5years ! .
.
#ephyra5years #ephyrasuperhealthbrand #ephyra2u #ephyra #ephyradealer

[ HAPPY BIRTHDAY MEMEY SUHAIZA! ] .
.
Surprise Birthday Party untuk Memey Suhaiza 29th Birthday! .
.
Sweet tau abang @normanhakim_786 buat surprise untuk cinta hati @memeysuhaiza. Bukan ni je tau surprisenyaaaaa ada lagi!!! .
.
#DutaEphyra #ephyra #ephyra2u #ephyrasuperhealthbrand #ephyra5years

[ HAPPY BIRTHDAY MEMEY SUHAIZA! ] .
.
Surprise Birthday Party untuk Memey Suhaiza 29th Birthday! .
.
Sweet tau abang @normanhakim_786 buat surprise untuk cinta hati @memeysuhaiza. Bukan ni je tau surprisenyaaaaa ada lagi!!! .
.
#DutaEphyra #ephyra #ephyra2u #ephyrasuperhealthbrand #ephyra5years

[ HAPPY BIRTHDAY MEMEY SUHAIZA! ] .
.
Surprise Birthday Party untuk Memey Suhaiza 29th Birthday! .
.
Sweet tau abang @normanhakim_786 buat surprise untuk cinta hati @memeysuhaiza. Bukan ni je tau surprisenyaaaaa ada lagi!!! .
.
#DutaEphyra #ephyra #ephyra2u #ephyrasuperhealthbrand #ephyra5years

[ HAPPY BIRTHDAY MEMEY SUHAIZA! ] .
.
♥️Selamat Ulang Tahun Kelahiran buat Duta Kesayangan ramai, @memeysuhaiza. .
.
♥️Semoga dengan bertambahnya usia, maka bertambah taqwa, iman dan sabar dalam diri. Moga diberikan kesihatan yang baik, dipanjangkan usia dan dilimpahkan rezeki serta barakah.
.
.
♥️Dari Keluarga EPHYRA & seluruh #ephyralovers & #ephyradealer mengucapkan SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN MEMEY SUHAIZA! .
.
#ephyralovers #ephyra5years #ephyrasuperhealthbrand #ephyra2u #ephyra #DutaEphyra

[ SAPA TAK SUKA BILA ABG GEMBIRA! ] .
.
Tugas perempuan ni banyaaaakkkk sgt! Kena urus anak, kena uruskan kerja, kena masak, kena basuh kain & juga uruskan suami! Kalau tak berjaga, mahunya tak terlepek kat dapur penat sorang-sorang! .
.
Buat wanita yang cepat penat, cepat letih - cubalah amalkan INTEEMOR. Rahsia untuk suami bahagia! Ehhh bukan suami je rasa "penangan& #34;nya ... isteri pun boleh rasa tau! Badan ringan, tak letih, makin firm & makin ligat uruskan semua! .
.
Whatsapp BEAUTY ADVISOR EPHYRA untuk info lanjut & pembelian : .
☎️ #0193999238 - YANA ☎️
.
☎️ #0193800779 - JIHA ☎️
.
☎️ #0196938500 - JIJI ☎️
.
☎️ #0197373770 - AMIE ☎️
.
.
#inteemor #ephyra2u #ephyrasuperhealthbrand #ephyra5years #ephyralovers

[ SUPPLEMENT WANITA WORKHOLIC & BERKELUARGA! ] .
.
Menurut kajian pakar, lebih dari 90% wanita tidak mendapat "Me Time" selepas berkahwin dan mempunyai anak. Sedangkan "Me Time" sangat penting untuknya. .
.
"Me Time" diperlukan agar wanita dapat memanjakan dirinya dan merehatkan tubuh badannya. Sebab itu INTEEMOR diperkaya dengan pelbagai bahan semulajadi yang berfungsi untuk membelai tubuh wanita dari dalaman. .
.
Amalkan INTEEMOR setiap hari untuk merasai kesan dan khasiatnya terutama untuk kemesraan rumah tangga dan tenaga dalam menguruskan suami dan anak-anak. .
.
#inteemor #ephyra2u #ephyrasuperhealthbrand #ephyra5years #ephyralovers

Most Popular Instagram Hashtags