[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

eoonshuhaini eoonshuhaini

2432 posts   28990 followers   1105 followings

Eoon Shuhaini  Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.

Di mulai dgn Bismillah... Day1 #andainyatakdir2 moga dipermudahkan #aaidaproduction #alhamdulillah #syukurselalu

Salam Jumaat

Alhamdulillah... selesai sudah shooting drama #tiadaarahjodohkita sya happy sgt dpt berkerja sama dgn team ni,tampa u all tidak akan terhasilnya naskah yg baik.semua artis,production crew & techcrew mmg terbaik..๐Ÿ‘ sekiranya ada salah dan silap atau terkasar bahasa sepjg kita bersama harap maafkan ๐Ÿ™๐Ÿ™maklumlah sya manusia biasa tidak lari dari kesilapan, in sha Allah diizikan olehNya kita dpt kerja sama lagi...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ pasti rindu dgn korg... love u all ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– #director #artismalaysia #asstdir #contyman #artdirector #propmaster #propman #makeupartist #productionmanager #cameraman #soundman #lightman #asstcam #scripwriter #editor #online #offline #dramamalaysia #primeworksstudios
Production: @primeworks.studios
Penerbit : #zafran
LP: @super_76
Director : @eoonshuhaini
Asst Dir : @queariazhari
P.Mgr : @tamtinted
Asst PM: @rian_shain
D.O.P : @mhreeza : @skullspeed
Crew: @sham.dragon @eis_kanda @saiqa.askari @_nazirulmubin @miyo_skywalker @zulkarnaenzahary #chamaudio @razirasid
M.U.A : @farrafarhana09 @zurin_malek
W.D : @ayujentayu
Conty: @muhammaddharizz
Art: @rembau_rmw #am #pocek
Runner: #azmi
Handy: #sham
@aimidiyanaahaddin
Skrip : @anakdarapaksyed
editor: @hermanshahabdhamid
@karyaseni #penulisan2u
novelis: @ezzamysara
Cast : @shukriyahaya : @erwin_dawson : @hafeezmikail : @aprenamanrose : @aleza_shadan : @dianpramlee : @elfaezaulhaq : @farishairwayuofficial : @azhar_amir : @alismariya : @livoniarickyguing : @airizyasmin : @azzamzamani : @nadanursyuhada : @mustaqimbahadon @azarazmi @nakhaiehafizi

Da knp tu..! @azarazmi @mustaqimbahadon @shukriyahaya petang ni #tiadaarahjodohkita eps 3 jam 7pm

Jom..! Eps 2 #tiadaarahjodohkita jam 7 pm @tv3malaysia #akasia

Assalamualaikum,
Saya ada berita baik yg nak diumumkan ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Undian Anugerah DFKL akan dilanjutkan lagi ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Tarikh Undian:

1 Feb - 1 April 2018

Undi jangan tak undi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Lagi satuโ€ผ๏ธBerita penting โ€ผ๏ธ Anugerah DFKL 2018 akan diadakan pada 13 May 2018, jam 9 malam di PICC, TV3. www.dfkl.com.my

Innalillahi wainna ilaihi rojiun
Allahumma firlahum warhamhum wa'afihi wa'fuanhum.

Tqvm @tiadarah_jodohkitatv3 #noralianabaharom dari Sg.Petani Kedah kasi kami tshirt yg comel #tiadaarahjodohkita esok kami lastday shooting pasti kami pakai tshirt ni.... #alhamdulillah #syukurselalu sesiapa yg mahu tshirt #tiadaarahjodohkita boleh pm @tiadarah_jodohkitatv3

Hari ini... #tiadaarahjodohkita

Otwy to Melaka... @rian_shain @tamtinted @iamsyeera lagi 2 hari lagi #tiadaarahjodohkita doakan kami...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ™

Dinner dgn sahabat lama Akram Alhaj owner #wadihadramawt #restaurant dari Yemen,Makanan terbaik,layanan 1st class ๐Ÿ‘Jom ramai2 makan disini... #cengginii๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #nasiarab #lambhaneeth #yemencuisine

Lama x jumpa ngan dak cik ni.. @naimdanielx skrg da dewasa da... #kaknora & #abgujang moga terus berjaya dan terus berjaya...

RepostBy @tuanasmawi: "ู…ุน ุณูŠุฏ ุงู„ุฅู†ุชุงุฌ ู„ู„ุฏุฑุงู…ุง ุงู„ู…ุณู„ุณู„ ู„ู…ุญุทุฉ ู„ู„ู‚ู†ุงุฉ ุงู„ุซุงู„ุซุฉ ุชุญุช ู…ูˆุถูˆุน " ุนุฏู… ุงู„ุฅุชุฌุงู‡ ุจูƒ " ููŠ ู…ูƒุงู† ุงู„ุชุณุฌูŠู„ ุจุฃู…ูุบ ..
@eoonshuhaini" (via #InstaRepost @AppsKottage) @rawatanislam2u @voiceovertalent.my

Nilah harta dunia akhirat... #sayanganakayah

Alhamdulillah... jom undi #dfkl #nahurindu

Masa umur 19 tahun dulu penah nak ๐Ÿ„โ€โ™‚๏ธ ๐ŸŒŠ Kat Teluk Batik,tapi laut kat Teluk Batik ombaknye kecik.. tunggu punya tunggu sampai skrg x dpt2 nak surfing ๐Ÿ„โ€โ™‚๏ธ last2 dpt tengok filem #surfthislove pun jadi lah... mcm best je,mcm best je..๐Ÿง x sabor nak tengok ni weiii..๐Ÿคช 22 Feb 2018 jom kita...#sempoii #cenggini๐Ÿ‘

Most Popular Instagram Hashtags