[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

eolia_esad eolia_esad

232 posts   989 followers   140 followings

Eòlia Escola d'Art Dramàtic  Formació en arts escèniques.

http://www.eolia.cat/

Continuem amb més propostes...Quin mes de novembre!!!
* Avui estrena de 90MINUTOS amb Cristina Vallribera, direcció: Pablo Ley Fancelli i Andrea Monje Garcia a les 19h al Teatre Eòlia
* Avui a les 20.30h BELLESA, BELLESA un cabaret deformat al Centre Cívic Parc-Sandaru amb la Cia. fac-òf
* Dissabtes a les 17h i diumenges a les 12h LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT al Teatre del Raval amb Elena Santiago Garcia i Marc Arias Garcia
*Divendres 24 i dissabte 25 a les 21h i Diumenge 26 a les 18h la MercanCía presenta BENVINGUTS A PINEAPPLE STORE a PORTA 4

ATENCIÓ! Avui s'inicia la 3a convocatòria de residència pels espais de creació Espai+D, Teatre Eòlia i Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic volen seguir recolzant les joves companyies de dins i de fora de l’escola. T'animes? En aquest enllaç trobaràs tota la informació i les bases de participació: http://www.teatreolia.cat/espais-de-creacio/

Des d' Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic us proposem per AVUI DIJOUS 16: * L'ESFONDRAMENT DE LA CASA USHER de Pablo Ley Fancelli a les 21.30h al Teatre Eòlia
* 5 TEMES, 5 VINS I 5 EMPANADES amb Gustavo Llull a les 21.30h al Centre Cultural del Vi Miravins
* MAMA a La Seca Espai Brossa de Sarah Lena Martinez De Botton a les 20h + col·loqui per alumnes
* EL PRIMERO amb Pol Forment i Alberto G. Trejo a la sessió golfa al Microteatre Barcelona

📢EP Alumnes! Demà a les 20h a La Seca Espai Brossa us ESPEREN les vostres excompanyes d'Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic amb l’obra MAMA 🌸, teniu preu especial a 7€ i despès de la funció podreu intercanviar comentaris i experiències amb Sarah Lena Martinez De Botton, Laura Rossich, Aina Balasch Fusté, Ariadna De Vilar i Nuria Mercader Camps!
Com m'apunto? molt fàcil envia mail a sergi@eolia.cat, truca a l'escola al 933 192 397 o apunta't en aquest enllaç:
https://us6.campaign-archive.com/?e=&u=fdaaa8c7d992a4182d6e80c32&id=77f0466d6a%20

Un altre espectacle que no us podeu perdre "90 minutos" obra que s'estrena el divendres 17 de novembre a les 19h al Teatre Eòlia! Un text d' Andrea Monje Garcia, Direcció de Pablo Ley Fancelli i Andrea Monje Garcia, Interpretació de Cristina Vallribera Canelles, Composició Musical de Javier Gamazo i Disseny d’il·luminació de Conchita Pons.
Preu especial per alumnes i exalumnes, informa't a la recepció d'Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic o compra l'entrada a:
http://tincticket.com/90-minutos
Sinopsi:
Ella, com un llampec de bronze ferit, viatja a través de la tempesta en el seu propi Deméter *. Mentrestant, dibuixa dràstics comiats amb els seus pensaments. Les flamarades de vida que es poden veure a través de l’escotilla, la fan sentir minúscula, gairebé una mota de pols o un cap d’agulla, o potser res; o sigui, tot, com diria amb total soltesa qualsevol personatge, enganyosament il·lògic, d’Alícia al país de les meravelles. La lenta i perversa curvatura de la vida, definitivament, va fent-se menys flexible i més perpètua. Comprèn que només el que s’amaga és profund i veritable. D’aquí la força dels sentiments vils. Arribarà l’estiu i aconseguirà arribar al seu destí sana i estàlvia, deixant enrere aquest toc de novembre en els seus ossos o, per contra, ha de comprovar el terror del seu propi cadàver sobre el lavabo infecte del tren?
* Deméter és el nom de la goleta en què viatja Dràcula fins a Anglaterra

@pablo.ley estrena aquest dijous 16 un text d'Edgar Allan Poe, "L'esfondrament de la casa Usher" a les 21.30h al Teatre Eòlia, amb la interpretació de Núria Montes, espai sonor de Javier Gamazo i il·luminació de Conchita Pons.
Reserva la teva entrada a http://tincticket.com/lesfondrament-de-la-casa-usher
Informa't del preu especial per alumnes i exalumnes a la recepció d'Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic

Noves tecnologies, teatre, comèdia i improvisació TOT JUNT! T'apuntes a T.I.C.S de Discret Impro? Amb Rai Borrell, Héctor Joan i Ionai Ramírez el 11 i 12 de novembre al Teatre Eòlia!
http://tincticket.com/ticssecret-technology-improvisation-company

Avui a les 20.30h comença el cicle d'#ÒperaGlam amb l'estrena de "Tres dames i un senyor enamorat" amb ENTRADES EXHAURIDES al Teatre Eòlia amb els Joves Talents d’Eòlia lírics i el Liceu:
Alba Martínez Nieto i Laura Gibert (sopranos)
Àngel Baile (tenor)
Laura Pérez (piano)
Jesús Fernández (direcció i dramatúrgia) amb la col·laboració de Griselda Ramón

ATENCIÓ! Per avui i fins diumenge: PREU D'ENTRADES per alumnes i exalumnes d' Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic per l'obra Invasió subtil i altres contes de Pere Calders de la Companyia Eòlia a 7€! I si veniu amb un amic, també a 7€! Podeu comprar l'entrada a Casp 82 o a taquilla!

El 1 de novembre es va estrenar EL PRIMERO, amb Pol Forment i Alberto G. Trejo (Covers: Miriam Garcia i Hector Vidondo) a Microteatre Barcelona, Text de Bárbara Becker i Direcció de Dani Amor, estaran fins el 26 de novembre!
Horaris:
Dijous: 21:25 - 21:50 - 22:15 - 22:40 - 23:05
Divendres i dissabtes: 22:25 - 22:50 - 23:15 - 23:40 - 00:05
Diumenges: 20:40 - 21:05 - 21:30 - 21:55 - 22:20
https://www.microteatrebarcelona.cat/el-primero

El pròxim dimarts 31, a les 17.30h, us convidem a assistir a la jornada de portes obertes del grup de Teatre Sense Límits® amb Rai Borrell i Ester Nadal, us esperem!

ANNIE el musical!
Vols conèixer i participar en un dels musicals més representat i premiat de Broadway?
Vols cantar “Tomorrow” i ballar “It's the Hard-Knock Life “?
Apuntat al nostre taller i ficat a la pell d’un dels personatges d’Annie!

Dissabtes de 12h a 14h
Del 18 de Novembre al 17 de Març de 2018
Funció final dilluns 19 de març de 2018

Most Popular Instagram Hashtags