emmeliejoh emmeliejoh

854 posts   1111 followers   434 followings

Emmelie Johansson  Stockholm, Sweden • Interior • Lifestyle • Blogger • Marketing manager • Mum •

http://designtjejen.blogg.se/

Good morning world and good morning Amsterdam! Early morning and I am already in Amsterdam!
Yeah, lets go Wednesday!
#amsterdam #holland #klm travel #work

Man kan verkligen snacka om #mixat väder. I helgen hittade jag krokusar i trädgården och idag vräker snön ner. Minichefen började dansa redan 5.40 idag så man kan säga att vi har hunnit med en hel del den här morgonen. Snart avfärd mot dagis och jobb! #fotoutmaningmars2017 #vår #blommor

2 dagars konferens. En sen kväll. Lite dans. Lite vin. = jag är helt slut!
Efter att sedan dragit nitlotten och fått traska iväg på vägföreningens årsmöte har jag nu totaldäckat i soffan!
Tog så många fina havsbilder ute på Djurönäset men bjuder ändå på den här från det fina köket!
#kök #djurönäset #kitchen #inspo #interiordesign #scandinaviandesign

Tulips all over! Can you tell that I am longing for spring?! Underbar helg och underbart väder! Hittade tulpaner i helgen till så otroligt bra pris (29,-). Så nu är det tulpaner överallt här hemma! #tur
#fotoutmaningmars2017 #tulips #tulpaner #hemma #home #kitchen #flowers #interiordesign

Det finaste jag har är temat i dagens #fotoutmaningmars2017 Det är svårt att inte visa sitt barn. Hade tänkt att få till en annan vinkling men nej, det får bli en bild på chefen ändå. #detfinastejaghar

Idag var drömmen och tanken att vi skulle skida mellan Sälen och Mora, men så blev det icke och vi har istället njutit av att se Vasaloppet på tv! Vi har också tagit helgen till att vårstäda huset. Sååååå skönt nu (när det är gjort!) #drömmar #fotoutmaningmars2017 #sovrum #bedroom #inspo #interiordesign #scandinaviandesign

I morse vaknade den lilla chefen 6.15. Han har inte helt lärt sig det där med sovmorgon än! Vi smög upp och satte en deg som sedan blev te-kakor. Även om det är tidigt så är det verkligen mysigt. Vi har kavlat, knådat med våra #händer och sedan sett hur bröden jäst till sig. Sedan har vi ju såklart också ätit!!! Mums!
#fotoutmaningmars2017 #breakfast #bread #baking #baka #lördag #saturday

#vardagslyx är när, som idag, minichefen vaknar tidigt (ok, jag klagar lite inombords först när jag tittar på klockan). Men sedan ligger vi kvar i sängen och läser böcker för att sedan gå upp, tända ljus och äta en god frukost. Kära #fotoutmaningmars2017 för mig är detta verkligen vardagslyx och ett fint sätt att börja dagen på!
#idag #frånvårfrukost #today #kitchen #breakfast

#hej och godmorgon onsdag! Just hej är första ordet ut i #fotoutmaningmars2017 Hej på er helt enkelt, detta är här jag är just nu..
1. Tok-sen för minichefen vaknade 1h senare än vanligt
2. Vårt hem är liksom just nu lite som blommorna i vasen - visset! Skulle behöva sig en rejäl "in-mellan-alla-hörn-städning"!
3. Dags att röra sig annars blir tok-sen snart så-jäkla-dunder-sen!!!!
#mars #hemma #dagg

Saturday breakfast at home!
Solen strålar in i köket. Minichefen och jag har tänt en brasa och dukat fram frukost. Nu blir det till att heja på TjejVasan framför tv:n. För mycket sjukdom gör att jag sitter här istället för att stå i starten men åhhh vad jag hade velat vara där!!!
#tjejvasan #hemma #home #interiordesign #inspo #kitchen #kök

Meeting with this view (all day) today.
Alltså, hur vacker är inte huvudstaden?! Möten hos vår nya byrå hela dagen idag. Detta är helt ärligt utsikten från deras fönster! Nu är det hem och fira freeedag!
#stockholm #sweden #view #fredag #utsikt #visitstockholm

Most Popular Instagram Hashtags