emma_maembongofficial emma_maembongofficial

1,123 posts   2,788,347 followers   64 followings

EmmaMaembong  Shoot for the moon even if u miss u will land among the stars✨ 📞 +60192552241 (manager)

My beautiful makeup by @maisyamua 💄dress dari @emmartw ❤️ and bengkung dari @slimdollz_hq #emmamaembong #emanizers @emanizers

Hi #emanizers semua! I sekarang berada at the official launch of #ShopeeCelebritySquadMY di #CahayaRaya Buka Puasa Bersama Shopee, Grand Hyatt. Cantik kan booth iolls :D

You all semua tahu kan yang I ni sebahagian daripada #ShopeeCelebritySquadMY . Kalau you guys pergi ke @shopee_my , you guys bukan sahaja boleh shop my brand tau, ada banyak brand selebriti lain, contohnya Heliza Helmi, Elfira Loy, Nora Danish and ramai lagi lah!

Kalau uolls nak shop at my official store, klik je link dekat bio I. So jangan tunggu lagi, cepat visit @shopee_my and shop at #ShopeeCelebritySquadMY to bring out the celebrity in you ;) Eh lupa nak pesan, datang balik to my IG on 30 May okay, #emanizers . I ada special news to share!

#ShopeeCelebritySquadMY #ShopeeMY #CahayaRaya

Tq to @dr.mustafamt, a very brilliant and caring doctor for given my mom, @janet_isa a second chance to live a healthy and full life, after her mini gastric bypass operation. Now she is enjoying her life with her family and grandchildren.. too many to run after.. haha.. now shes so energatic not like before.. She had knee and hip problem because of her weight.. Before 108kg, now shes down to 59kg.. 😱😱😱😱 wow, thats my weight now, and we can exchange each other clothes.. 😍😍😍 Tq again @dr.mustafamt #drmustafamt #Batriatricsurgery #emmamaembong #emanizers @emanizers

Tgh shooting2 boleh plk dia tido @babydanielz . Aww such a manja boy. Im in love with you. 😍❤️ wish you can be mine . #emmamaembong #emanizers @emanizers

Assalamualaikum dan Haai korang!! Siapa yang belum dapatkan EMBS facial treatment Soap dan jugak Serum.. korang better dapatkan sekarang! Sebab ada kombo-kombo menarik untuk korang pilih, yang pasti lebih jimat.. berkesan pulak tu😘 Ada gift jugak menanti. .
.
Jadi dapatkan hari ni, pastikan korang sempat grab EMBS harga kombo yang super saver.. super jimat. .
DM @embs_hq sekarang!
DM @embs_hq sekarang!
DM @embs_hq sekarang!
.
.
#embs #emmamaembong #rahsiakejelitaanemma #serumjerawat #flawlessdihariraya #serumjeragat #sabunjerawat #produkkecantikan #emanizers #awaksukasayatakraya #timerayaje

Spend life with who makes you happy, not who you have to impress 🖤 #emmamaembong #emanizers @emanizers

She hurts and she cries, but you can’t see the depression in her eyes, because she always Smile 😊
@mysketchbookshawl_hq ❤️ #emanizers #emmamaembong @emanizers

I love you so much mama 🌹 @janet_isa hijab mama dari @mysketchbookshawl_hq kalau nak boleh order di @mysketchbookshawl_hq #emmamaembong #emanizers @emanizers

Done sahur with my sister @chacha_maembong @beby_maembong and my beautiful mother @janet_isa ❤️ we all pakai tudung dari @mysketchbookshawl_hq #emanizers #emmamaembong @emanizers

Giveaway alert!! I am drinking in style with my new limited edition mini dispenser by Spritzer! Now available in black & white colour, not only that, it came with stickers that matches my personality! My style is TRAVEL as I love travelling and I wanna see as much as the world as possible!
To win this is so EASY! All you have to do is comment 'Which Style Are You and Why?' With the hashtags #spritzerdrinkinstyle #spritzeranytimeanywhere
So, tell me are you team FOOD? FASHION? TRAVEL (like me) or ENTERTAINMENT? 😝 I am looking for 5 lucky winners so blast your comments away~
dont forget to hashtag!
The most creative comments will walk away with their own limited edition mini dispenser by Spritzer!

Note: this contest ends in 5 DAYS ! Better hurry🏄‍♀ Good news : The lucky winners will be announced in 2 weeks! Stay tuned and goodluck! 🙌🏼

Most Popular Instagram Hashtags