[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

emilteodorsson emilteodorsson

131 posts   943 followers   438 followings

Emil Teodorsson  Smaken på livet håller mig mätt

http://youtu.be/IXKmAjBqq1I

30-årsfirandet smygstartade igång duktigt när grabbarna rövade iväg mig och Kalle för en lugn spahelg i Polen. Galet glad att ha er som vänner! 🇮🇩💥

Some environments just makes you calm

Norway nature at it's best!
9 hours hiking thru rain and wind - but totally worth it.
#trolltunga

So honoured being best man at your wedding! You guys are amazing ❤

Bärs me Tore #fcz #josefina

Mormors gamla piano är sålt! Mamma och pappa står i deras vardagsrum i Habo och går igenom historiken kring pianot för den frikyrkliga familjen som åkt ut till mamma och pappas hus. Familjen består av två välklädda gossebarn, en mamma med en påtagligt tantig kortklippt frisyr medan pappan har en extremt slitstark äventyrsbyxa med ca 10 olika fickor. Han har en tydligt händig aura - han kommer sannolikt direkt från att ha gjort något jätteavancerat i sin trädgård sen klockan 06.15 imorse "gott o dra igång dagen" är ett motto han med stor sannolikhet lever för!
3/4 har glasögon i familjen, såklart.

Hela samlingen står nu i en båge runt pianot, det är lite stelt. Det jämras lite från gubbarna i rummet, både från min pappa och deras pappa - som visserligen står riktigt stadigt i sina slitstarka äventyrsbyxor. Det är verkligen stelt i rummet nu.

Nu jävlar ska vi kränga piano!
Mamma bryter tystnaden och går DIREKT in i säljsamtalet och trycker på det som kunderna vill höra: "Ja, far min var ju pastor, så det är ju mest lovsånger som spelats"
Familjen som ännu bara är spekulanter, nickar i kör - köpsignalerna är starka!

Min pappa är inte sen på att hänga på när han ser nickningarna utan utbrister kort därpå: "Ja så är det ju, det är ju inte en rökig miljö det vistats i"

Båda påståendena är ju såklart sanna, morfar drog ju aldrig en cigg och spelade satanistrock på pianot, de spilldes ju aldrig en fesljummen bärs mellan tangenterna sent inpå småtimmarna.
Han var pastor och pianot är verkligen SUPERRENT!

Här någonstans är affären i box!
1900SEK är priset i blocketannonsen. Rimligt kan jag tycka, såklart en oprofessionell åsikt då min inblick i den begagnade pianomarknaden är tunn.
Men, då familjen på fyra personer anslutit i en svart Audi A3 (uppskattningsvis från 2004) uppstår ju här ett problem då de nu har köpt sig ett piano!
Efter att mannen med de slitstarka äventyrsbyxorna och min pappa jämrat sig lite ihop, båda med händer i byxfickorna - så bestäms det här att en handpenning på 500SEK modernt ska swishas och pianot får ju såklart, hämtas en annan dag! #sälj

Beaching 🌴

Fighting winter chills with beers and slopes #winterchill #slopes #idre #skiing

Stort grattis min fina vän @henriksvard på din 30-årsdag! Men... jag undrar ju såklart vad du gjort då @claerence och @alfredws vägrar komma på din fest!? #nordichillbillies

Great days in Copenhagen✔️

Weekend coming up 🖤⌚️ @lecharlwatches

You're one of a kind bro ✊️❤#jollyjoker #frågaigen

Most Popular Instagram Hashtags