emillindgrenracing emillindgrenracing

2,036 posts   16,869 followers   844 followings

Emil Lindgren  Serneke-Allebike MTB Team

Godkväll bockstyre ✊️👊✌️

Jag råkar ha en god vän som är kiropraktor och som tog sig tiden att justera min nacke och rygg igår kväll. Mannen råkar heta Peter och ha efternamnet Lassbo.
För er som inte var med i slutet av 90-talet så var just denna Peter en sådan som gjorde det många andra tänkte. Han gick ut i sitt garage och svetsade ihop de cyklar han själv ville cykla. Det blev så bra att flera utav dåtidens stora stjärnor körde Peters downhillcykel. Namn som @crosstompaofficial @johanpossman @ragnarsylwan och @janlundman susade ner för backar på hans cykel med stor framgång.
Rambygget lades ut på entreprenad och skulle göras av ett större aktat företag vilka i sin tur inte lyckades med hållfastheten. Det slutade tråkigt och företagandet lades ner.
Ni kan gissa att jag blev glad i somras när Peter hörde av sig för lite feedback angående modern geometri etc. min telefon bombades av fräna byggbilder kommande veckor och sedan en tid finns några nya skapelser på plats. Jag är mäkta imponerad av vad som kan skapas med stort intresse och kunskap i ett litet garage! Du är grym Peter. Tack för hjälpen med kroppen och tack för att du alltid finns där för support. Jag ser fram emot att susa fram på stigarna tillsammans snart👍 På bilden ser vi just Peter tillsammans med en nästintill kopia av cykeln han gjorde för nästan 20år sedan. Denna med modern geometri och större hjul. Fränt värre i mina ögon! #lassbobikes

Efter några oroliga dagar med sjukt ont i huvudet så beslutade jag mig för att åka in till sjukhuset och kolla läget på riktigt. Jag har aldrig upplevt något liknande och efter nästan 6 dagar med galet ont så blev tom jag lite orolig igår kväll då det onda ändrade karaktär en aning till det värre. Är stolt att bo i ett land som Sverige när det gäller akutsjukvård. Efter några timmar så hade jag fått göra allehanda prover och röntgen av huvudet. Det visade inga tecken på brustna blodkärl, tumörer eller annat. Skönt att kunna släppa det i alla fall. Vi rullar vidare helt enkelt. Var rädda om er 👍❤️

En grym träningsvecka är tillända. 3 långpass och 4 kvalité. Enda minus denna vecka är en sjuk huvudvärk som smög sig på i onsdags. Nackspärr och den galnaste huvudvärk jag någonsin känt. Träna känns bättre än vila. Konstigt. Besökt Swift ett par ggr i helgen och drömmer mig bort till slaskfritt ✌️

What a day! I’m amazed by how much beating my body needs to kick in and work as I want it to. About 300kms in 3 days and finally feeling like I want to. I often have the feeling of being a machine on my bike when I do back to back longer rides for a few days. Love that feeling!

Idag fick jag allt bita ihop! Himlen öppnade sig med 45km kvar hem. Ibland är det en bra egenskap att kunna stänga av känslorna 😬
@allebikeofficial @serneke_group @rideshimano @shimanomtb @blizeyewear @pearlizumiofficial @lazersport @uswesports @wearcolour @enervit.se @securmarkscandinavia

Det har varit ett fantastiskt första år för alla våra Securmark stipendiater.
Vi är mycket imponerade och ser fram emot 2019.
Efter ett år av lärdom har vi beslutat att vi i framtiden kommer att rikta in oss på ungdomar i grenen XC eller XCM.
Likt denna säsong så är ansökan öppen för dig som är 15-23år(kör 15-16 år 2019)
Vi presenterar inom kort innehållet och ytterligare information. Är du sugen att ingå i vårat crew så är det hög tid att börja fundera på vilka mål du har med din cykling på kort och på lång sikt.
Stay tuned! @securmarkscandinavia
📷 @j.anderssonphotography

Det har varit en ära att få följa min vän Jocke dessa dagar. Att få hjälpa till att serva och försöka ge optimala förhållanden att prestera på är för mig väldigt lärorikt och inspirerande.
Gårdagens @novemberkasan slutade på en andra plats och jag är otroligt stolt och imponerad av Jocke och det team som hjälper honom. Vi alla vet att han ville stå högst upp på pallen, men igår räckte det inte gentemot en stark @albinelowson
Tack gänget för att jag får vara med på denna resa med er. Tack @joakimljunggren för att du inspirerar mig till att vara en grym idrottsman och kompis. Jag ser redan fram emot nästa upptåg och äventyr.
Jag vill också tacka alla de som hjälper mig när jag ska prestera. Det är ej ofta jag står på sidan av tävlingsbanan och jag förstår mer och mer hur erat jobb är. Jag tror i många fall att den som står på sidan upplever en väldigt stor stress för att allt ska fungera. Tack alla! ❤️
📷 @jeehyang

Det pirrar i magen på ett liknande men annorlunda sätt mot när jag ska tävla. Jag har de senaste dagarna fått vara med under de sista preparationerna för @joakimljunggren inför Novemberkåsan 2018.
Jocke har fler segrar än någon annan i historien och jagar sin 9:e seger.
Det är ett laddat gäng åkare som om någon timme ger dig ut på en nästan 40mil lång kamp om segern. Under dessa mil så ska de köra 13st specialprov varav 9st i mörker.
Jag är laddad till tänderna och önskar Jocke och de andra förarna ett stort lycka till. Ser fram emot att ge all min motivation och hjälpa till. Nu kör vi Jocke!
In och följ @joakimljunggren för live uppdateringar under dagen och natten ✊️✊️✊️ (Följ länk i bio för @kimmo_ilvonen första film från helgen)

Vilken ära att få klämma några mil MTB med en utav mina största idoler när jag var liten. Många gissade rätt på min fråga i story. DH legend Tobias Westman! Tack för turen. Du är grym!

#gym 💥

Most Popular Instagram Hashtags