emie79 emie79

2754 posts   2244 followers   1394 followings

Miss Emie Fazriana Syuhaimi  Profesional HAIRSTYLIST & MAKE UP ARTIST kuala Lumpur Malaysia Rebon/relaxer/color Hair setting/hair bun Cutting hair design +60182037013

http://gmail.com/

menahan rindu

salam ramadhan utk semua yg beragama islam..😊😊😊😊😊😊😊

helooo kesayangan

menahan rindu lama mgeraoke... jom tibahhh

when...

helo my love

pulut duriannn tibahhhhh

tibahhh

menahan rindu...

hari ni ada costemer walk in suami isteri berbangsa cina.. suami dia patah tangan dan sgt uzur.. tanya boleh x suami dia nk cuci rambut tp x boleh baring sbb belkng sakit..sy pun cuci lh rambut sambil duduk...dan si untie pun ceritalh suami dia jatuh kt petrol pam.. tangan dia patah pas tu dlm byk darah beku... dan abis cuci rbut.. untie nk hulur duit..sy kalau org sakit dan org tua2 sy x sampai hati nk ambik duit.. so sy ckp x yah untie ni keja amal sy utk org yg sakit.. sy just tolong cuci shj. . so take care untie..untie mcm biasa senyum dan untie nk ajk g dinner bila sy free... seronok tolong org bila org hargai kita..mungkin ni hari depa hari kita esok mana tau kan...bila tgk nasib org2 tua sy mula mbayangkn mcmana nasib sy bila tua nanti?? 😐😐😐😐

king arthur again

Most Popular Instagram Hashtags