embla_whatever embla_whatever

190 posts   236 followers   236 followings

Embla  Litt av alt og ikke fullstendig noe som helst.

Vi strikker, hekler, trener, leser, lager mat og ser på girls #eksamensperiode

Jeg skulle operere kneet i morgen, men så ville dem ikke det allikevel og nå er jeg i Tromsø. Håper pasientreiser stiller opp og dekker min uplanlagte ferie. Chiller med @martejohanne isteden. Det er kos.

Nyter påskeferien i København med @evatrasti og @sunnivatb 💛

Dette er dagens middag: En halv gratis cola som jeg fikk på bedriftsbesøk hos Q-free tidligere i dag og restene av havregrøt med eple som jeg egentlig hadde til lunsj. Har laga sånn ca 1/15 av en elgitar på lab i dag (tror jeg). Skal snart på trening. Sånn går dagene.

Her føler jeg litt på nederlaget etter å ha prøvd veldig hardt å åpne en vinflaske uten suksess. @taranruge kunne heldigvis hjelpe meg. Skylder på klamme hender. Ellers har jeg kort hår og det er chill.

Throwback til den morsomste (og eneste) begivenheten i min modellkarriere. @kaarvik_photo tar kule bilder. 😎⚡️🔥💥

Nå flytter lille Sunniva til London tenk. Jeg får bamsen i forsinka julegave da #luckyme. Jeg har også en god unnskyldning for en storbytur og får snart en personlig makeupartist. Jeg har hatt en veldig fin jul og jeg er sykt glad for at jeg har så mye fantastiske folk som vil bruke litt tid med meg. Nå blir jeg klissete as. Takk allesammen xoxoxo

Hei jeg kan stå i spagat. Ellers så er jeg en kompetent rødvinsdrikker og har hatt matte 1,2,3 og 4K.

FERIE!!!!!!!!!!!!!

Tre morgener igjen her før jeg setter kursen nordover. Lurer fortsatt litt på hvor dette semesteret har blitt av.

Her er vi i London og jeg har rosa hår. Jeg burde lese ESDA 2. Jeg har eksamen i morgen. Får ikke puste når jeg er stressa og er ikke så veldig god i konvolusjon. Gleder meg til å drikke vin med Taran til uka, og til å komme hjem til Mamma og Sunniva. Og til å chille med Marte i jula. Og til å spise middag med Yngvil og Sverre i morgen. Hade.

Har aldri posert så her kleint på Instagram eller hatt på så her mye sminke før. Det er gøy med besøk av @sunnivatb da, selv om jeg kanskje ikke ser sånn ut akkurat her. Disse lagene med sminke lar en tross alt bare uttrykke et begrenset spekter av følelser. 🎯

Most Popular Instagram Hashtags