embla_whatever embla_whatever

185 posts   228 followers   231 followings

Embla  Litt av alt og ikke fullstendig noe som helst.

Throwback til den morsomste (og eneste) begivenheten i min modellkarriere. @kaarvik_photo tar kule bilder. 😎⚡️🔥💥

Nå flytter lille Sunniva til London tenk. Jeg får bamsen i forsinka julegave da #luckyme. Jeg har også en god unnskyldning for en storbytur og får snart en personlig makeupartist. Jeg har hatt en veldig fin jul og jeg er sykt glad for at jeg har så mye fantastiske folk som vil bruke litt tid med meg. Nå blir jeg klissete as. Takk allesammen xoxoxo

Hei jeg kan stå i spagat. Ellers så er jeg en kompetent rødvinsdrikker og har hatt matte 1,2,3 og 4K.

FERIE!!!!!!!!!!!!!

Tre morgener igjen her før jeg setter kursen nordover. Lurer fortsatt litt på hvor dette semesteret har blitt av.

Her er vi i London og jeg har rosa hår. Jeg burde lese ESDA 2. Jeg har eksamen i morgen. Får ikke puste når jeg er stressa og er ikke så veldig god i konvolusjon. Gleder meg til å drikke vin med Taran til uka, og til å komme hjem til Mamma og Sunniva. Og til å chille med Marte i jula. Og til å spise middag med Yngvil og Sverre i morgen. Hade.

Har aldri posert så her kleint på Instagram eller hatt på så her mye sminke før. Det er gøy med besøk av @sunnivatb da, selv om jeg kanskje ikke ser sånn ut akkurat her. Disse lagene med sminke lar en tross alt bare uttrykke et begrenset spekter av følelser. 🎯

Hadde en bra hjemmehelg. Gruer meg til eksamen, gleder meg til jul.

I går var vi på konsert med Tuba Tuba. Det var veldig kult. Vi dansa masse. I dag fikk jeg vafler til frokost og nå ser vi på side om side. Vil ikke gjøre matte 4k. Gleder meg til kake på teknobyen i kveld.

Her prøver jeg å se bAdass ut om noen lurer. Gleder meg til å legge meg. Trodde det var torsdag i morgen, men det var det desverre ikke.

Drikker øl og venter på konsert.

Gammel sko. Ny sko.