emavanz_yuesoff emavanz_yuesoff

882 posts   1,453 followers   476 followings

eMaYuE πŸ‘Έ  capricon | 92 | shah alam |kelantan| jawa|thailand| simple| like eat| like c pretty girl 😍| πŸ˜‚|#DONT TRUST WORDS , TRUST ACTION πŸ˜ŽβœŒπŸ»πŸ‡²πŸ‡Ύ

Positive minds produce positive lives.πŸ’œπŸ˜Œ .
.
#loveyourself πŸ’š
#lifelesson
#dowhatmakesyouhappy

Masuk kedai kasut tak pe jangan masuk ke hati orang lain 😠I perati dr sini je ,tak mampu dah nak menapak😌
.
.
πŸ“ΈπŸ˜˜
#dowhatmakesyouhappy
#loveyourself πŸ’œ
#smilemore

Ok sabar jap nak reply la ni td an tengah berenang 😌.. .
.
Hai saturday😌

#dowhatmakesyouhappy
#smilemore
#loveyourself πŸ’œ

Antara spegeti ni ngn u ai pilih spegeti, i janji pas abes ni ai sembang ngn u ok 😌..
.
.
*anda fikir saya ad masa utk kesah makn tengah malam? Tak pe kalo mcm nak gemuk tu kang baru saya fikir cara nak diet 😌
πŸ“ΈπŸ’•
#loveeating
#loveforfood
N i love u 😘

Ingat nak belikan awak coklat , tapi tak yah la kot sebb awak dah cukup sweet da 😌 πŸ“ΈπŸ’• .
.
#justsmile
#dowhatyoulove
#dowhatmakesyouhappy
#suratcintadariaku

heppy besday makcik cantik...😍 Yg ke __ __. 😜 @adelinetsen .
.
🎈tak aci aca tak join πŸ˜’ repeat ca
@aca_ilyasya23
#shinebright

Pagi ahad ai diganggu oleh makcik bawang kecik ni! Pagi2 dah kene jd ibu tunggal gara2 kene g event tabika die yg lain sume ngn parent kita bedua je hurmmm... tido col 7 pagi bgun col 8:30 panda ngn ai mmg xle dipisahkan 🐼
.
.
Dah besar lupa aku siap kau makcik bawang kecik.πŸ˜•

The journey of thousand miles begins with the first step.....
Event a saint was once an ordinary human being..πŸ˜‘
.
.
#onmyenglish 😡
#justbeyourselfπŸ’― πŸ’•πŸ’œ

Self-love, self-respect, self-approval and self-worth,they do not make you selfish.πŸ˜‘ .
.
#staypositive
#nevergiveuponyourdreams
#thesilenttalks

Pakcik time bini pergi berhibur πŸ˜‚.
.
.
Susah ke senang ?πŸ˜‚

Suka sgt amik gambar kita curi curi ..
Dengan hati kita pun awak curi ..πŸ˜œπŸ’›..
.
.
Kita nga tgk waze camne nak ke hati awak ..*macam tipu je 😝
.
.
#nightworld

Sabar jap, nga balas wasep mak mertua awak ni πŸ˜ŒπŸ’› .
.
Morninggg saturday πŸ’›

#sleepy 😴
#harapmasaberlaludgnpantastoday😡
#hungrygirl .πŸ˜‘πŸ˜’πŸ˜•πŸ˜’β˜ΉοΈπŸ˜žπŸ˜œ

Most Popular Instagram Hashtags