[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

emas_zakariasons2 emas_zakariasons2

3226 posts   31042 followers   583 followings

Emas Zakaria&SONS Jewels  "Harga EMAS TERSOHOR MUROHH" Mon - Sun: 10:30am - 6:30pm Wassup: 011 3323311 (4) / (6) / (8) FindUs via GoogleMap/Waze: Kedai Emas Zakaria&SONS Jewels

http://facebook.com/Kedai.Emas.Zakaria.SONS2.Jewels

Ramadhan membasuh hati yang berjelaga,
Saatnya meraih rahmat dan ampunan-Nya,
Untuk lisan dan sikap yang tak terjaga,
Mohon dibukakan pintu maaf yang sebesar-besarnya.

Selamat Hari Raya Aidilfitri
1 Syawal 1438 H
Minal Aidin Wal Faidzin
Taqabalallahu minnaa wa minkum.

Kami BUKA hari RABU 28 Jun 2017 @ 10:30am - 6:30pm.

Ramadhan membasuh hati yang berjelaga,
Saatnya meraih rahmat dan ampunan-Nya,
Untuk lisan dan sikap yang tak terjaga,
Mohon dibukakan pintu maaf yang sebesar-besarnya.

Selamat Hari Raya Aidilfitri
1 Syawal 1438 H
Minal Aidin Wal Faidzin
Taqabalallahu minnaa wa minkum.

Kami BUKA hari RABU 28 Jun 2017 @ 10:30am - 6:30pm.

Ramadhan membasuh hati yang berjelaga,
Saatnya meraih rahmat dan ampunan-Nya,
Untuk lisan dan sikap yang tak terjaga,
Mohon dibukakan pintu maaf yang sebesar-besarnya.

Selamat Hari Raya Aidilfitri
1 Syawal 1438 H
Minal Aidin Wal Faidzin
Taqabalallahu minnaa wa minkum.

Kami BUKA hari RABU 28 Jun 2017 @ 10:30am - 6:30pm.

CERITA HARI AKHIR SEBELUM CUTI RAYA 23/06/2017

Syukur alhamdulillah..kaknon berterima kasihlah kpd uols kesayangan smua yg datang di hari akhir ini yaa..kaknon harap & mohon kpd kesayangan yg masih di kedai ni haa.., harap bersabar yaa..InSyaAllah uols smua akan dilayan kejap jea lagi!.peaceee!! ✌️✌️✌️..

Yg belum datang lagi tuee...yg jaohh yg dekattt maiii rapatt rapatttt pakatt ke kedaiii kaknonnn jgn lah lupaaa yaaa.. luangkan masaaa dtg ke kedai kaknon yeeee..😍😍😍.

KEZnSAP CREWW akn bg layanan yg terbaikkk... InSyaAllah..✌️✌️✌️..

Kaknon love uols to the moon n backkkk... muahhhcikeddd..💋💋💋.

PERHATIAN:
.
Kaknon akan tutup kedai mulai esok, SABTU, 24/06/2017, dan akan buka kedai semula pada RABU 28/06/2017 ya...

ALAMAT kami:
AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.

Waze / Google Maps:
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".

Hotline kami:
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.

#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

CERITA HARI AKHIR SEBELUM CUTI RAYA 23/06/2017

Syukur alhamdulillah..kaknon berterima kasihlah kpd uols kesayangan smua yg datang di hari akhir ini yaa..kaknon harap & mohon kpd kesayangan yg masih di kedai ni haa.., harap bersabar yaa..InSyaAllah uols smua akan dilayan kejap jea lagi!.peaceee!! ✌️✌️✌️..

Yg belum datang lagi tuee...yg jaohh yg dekattt maiii rapatt rapatttt pakatt ke kedaiii kaknonnn jgn lah lupaaa yaaa.. luangkan masaaa dtg ke kedai kaknon yeeee..😍😍😍.

KEZnSAP CREWW akn bg layanan yg terbaikkk... InSyaAllah..✌️✌️✌️..

Kaknon love uols to the moon n backkkk... muahhhcikeddd..💋💋💋.

PERHATIAN:
.
Kaknon akan tutup kedai mulai esok, SABTU, 24/06/2017, dan akan buka kedai semula pada RABU 28/06/2017 ya...

ALAMAT kami:
AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.

Waze / Google Maps:
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".

Hotline kami:
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.

#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

CERITA HARI AKHIR SEBELUM CUTI RAYA 23/06/2017

Syukur alhamdulillah..kaknon berterima kasihlah kpd uols kesayangan smua yg datang di hari akhir ini yaa..kaknon harap & mohon kpd kesayangan yg masih di kedai ni haa.., harap bersabar yaa..InSyaAllah uols smua akan dilayan kejap jea lagi!.peaceee!! ✌️✌️✌️..

Yg belum datang lagi tuee...yg jaohh yg dekattt maiii rapatt rapatttt pakatt ke kedaiii kaknonnn jgn lah lupaaa yaaa.. luangkan masaaa dtg ke kedai kaknon yeeee..😍😍😍.

KEZnSAP CREWW akn bg layanan yg terbaikkk... InSyaAllah..✌️✌️✌️..

Kaknon love uols to the moon n backkkk... muahhhcikeddd..💋💋💋.

PERHATIAN:
.
Kaknon akan tutup kedai mulai esok, SABTU, 24/06/2017, dan akan buka kedai semula pada RABU 28/06/2017 ya...

ALAMAT kami:
AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.

Waze / Google Maps:
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".

Hotline kami:
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.

#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Sesi cuci mataa uolss lovelissss...😍😍😍.💋💋💋.

Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.

Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang.

ALAMAT kami:
AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.

Waze / Google Maps:
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".

Hotline kami:
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.

#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Sesi cuci mataa uolss lovelissss...😍😍😍.💋💋💋.

Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.

Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang.

ALAMAT kami:
AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.

Waze / Google Maps:
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".

Hotline kami:
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.

#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Sesi cuci mataa uolss lovelissss...😍😍😍.💋💋💋.

Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.

Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang.

ALAMAT kami:
AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.

Waze / Google Maps:
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".

Hotline kami:
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.

#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Assalamualaikum..SALAM RAMADHAN semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ya..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang mna free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah😍cepat2 lah grab 1 ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH MURAHH, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa😗

Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tu jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount 😘

Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi 😙okey lh.. kaknon chaw dlu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.

Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.

JUMAAT 23/06/2017

HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM178.00/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.

~ALAMAT kami~📮📮~
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.

~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".

~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.

#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

Assalamualaikum..SALAM RAMADHAN semua😊 apa khabar? Kaknon harap semua sihat2 belaka lah ya..nnti boleh lh singgah ke kedai kaknon ni ha yang mna free2 tu...chewan @mas.z.irwan kata banyak design latest2 ni.. harga pun terlajak murah😍cepat2 lah grab 1 ye😉 ni kaknon nak bgtahu, bg customer yg walk in, buat masa ni kedai kami hanya accept bayaran secara CASH shje tau😊HARGA EMAS kmi murah, UPAH MURAHH, DESIGN semue gojes2 belaka 😍 hihi mana yg ade VOUCHER tuh jgnn lupe bawa sekali ye dan diingatkn jgn koyak lh voucher tu dulu ye laling2 kaknon semuaa.. hnya kaknon shj yg boleh koyakkn voucher tu utk laling2 kaknon ni semua ni haa😗

Specialnya lagi if laling2 kaknon semua ni beli barang 40g++ dn keatas dpt discount RM2/g tau... tpi ingt hnya PER'ITEM shj.. bukan beli 2,3 barang jdi 40g++ keatas ye hehehee😁 haaaa lepas tuh cmpur lagi yg mana ada voucher tu jdi discount RM4/g hukhukk wow giteww.. bnyk tuu discount 😘

Jangan ckp kaknon tk payung uolls😉hehehe tak mau tggu lama2 ye lalingg2 kaknonn smue. Maii laaa ramai2 ajak family, kawan2,saudara mara, sepupu sepapat, cucu cicit semuaa haaa hihi 😙okey lh.. kaknon chaw dlu ye 😁..See yahh laling2 kaknon semue...muahhhhhhxxx 😙.

Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.

JUMAAT 23/06/2017

HARGA EMAS SPECIAL... harga selepas diskaun RM178.00/gram..SEKALI GSTT DAHHHH NIIIIII oiiiiiiii..! PROMOSI meletoppp niiiiii!! 😊😊😊.

~ALAMAT kami~📮📮~
AG9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.

~Waze / Google Maps~🗺🗺~.
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".

~Hotline kami~☎☎~.
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.

#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #instadaily #instafashion

Sesi cuci mataa uolss lovelissss...😍😍😍.💋💋💋.

Utk mencerahkan kulit; memperolehi kulit gebu, lembut dan licin; menganjalkan kulit; memperolehi bentuk badan yang langsing; boleh follow @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss @kesyabliss KESYA™, Bliss Fiberlicious Collagen.

Kami BUKA setiap hari: Isnin hingga Ahad, dari jam 10:30 pagi hingga 6:30 petang.

ALAMAT kami:
AG-9, Block A, Jalan Selaman 1/1, Dataran Palma, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.

Waze / Google Maps:
"KEDAI EMAS ZAKARIA & SONS Jewels Kuala Lumpur".

Hotline kami:
📲01133233118.
📲01133233116.
📲01133233114.

#keznsap #emaszakariasons2 #kedaionlinemalaysia #emasmurah #emasrakyat #kedaionline #ampang #malaysia #kualalumpur #emas916 #916gold #selangor #usedgold #scrappedgold #goldbar #gold #gorgeous #hotstuff #hotselling #maridatangberamairamai #instadaily #instafashion #instagood #instamood #instalike #instafollow #accessories #womenswear #womenaccessories.

Most Popular Instagram Hashtags