[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

emanuelkarlsten emanuelkarlsten

1878 posts   4577 followers   331 followings

Emanuel Karlsten  Du kan kalla mig bloggare. Pappaledig, med podd: @faderskapstestet

http://emanuelkarlsten.se/

😳

Idag fyller min mor år. Och jag säger inte tillräckligt ofta hur mycket jag uppskattar henne. Hur betydelsefull hon är. Jag tar henne för given alldeles för ofta. Kanske för att hon alltid försöker göra livet så enkelt som möjligt för mig, bara finns där utan friktion. Men jag påminns varje gång vi träffas hur unik hon är, vilken lycka det är för mig och mina barn att hon är min mamma, deras farmor. Jag vet ingen människa som kan se världen så ärligt, som kan leva sig in - leva! - så nära. Som har så lätt att klä ord i känslor och kärlek, som har så lätt att få andra att känna sig sedda, betydelsefulla. Som får livet att bli enkelt.
Det finns ingen som du.
Må du leva hundra år till - så att fler får chansen att uppleva allt du har att ge.

Aj...

Fan-art på senaste avsnittet! Ute sedan igår! Om att i 70 procent av hushållen är det kvinnorna som köper kläder till barn. I bara 2 procent är det männen som sköter det.
Och vad som händer när Rasmus gör det.
Lyssna! Tyck! Dela! @faderskapstestet

Det kunde varit vem som helst, på vilken nivå som helst. För problemet är inte främst individuellt, utan strukturellt. Nu blev det du, @mikaellustig, som fick klä skott, bli symbol i debatten.
Tack för hur du hanterade det.
Det gör dig minst lika viktig utanför planen som på planen 🇸🇪

Det var länge sedan jag fick så mycket banalt hat för en text som jag fått idag. För att jag ifrågasatt mäns rätt att skrika kvinnliga könsord. Det är fascinerande hur mycket energi det skapade.
Här är en bit av texten, resten får ni googla er till: ”Så låt oss använda tillfället för att reflektera över problemet. Det är ju exakt detta #metoo har handlat om. Inte om några tv-stjärnor och deras övergrepp, utan om en struktur där kvinnor värderas lägre än män och förminskas till sitt kön. En domare, motspelare eller motsupporter kallas "hora", "fitta", eller "flicka" för att markera att de inte bara är dåliga män, utan ännu värre: kvinnor.”

När man har en ettåring som sover i rummet bredvid men ändå vill fira!! 🇸🇪🇸🇪
@faderskapstestet

Spik i foten. Stelkrampsspruta imorgon. Men jag är i alla fall pappa till den här gluggen!

Jag fick en spik i foten idag. Alltså bokstavligen en spik i foten. Djupt in i köttet.

”Den viktigaste humorn är pappahumorn. Den föräldrar världen”
Se hela klippet på länk i profil!
GLAD fars dag!
@faderskapstestet

Och grattis också till min egen far, Kjell! ❤️

Ni ser det va? Det syns, eller hur? FÖRSTA STEGET PÅ FILM!!!! @faderskapstestet

Ibland, när dagarna blir för enformiga, tar vi bilen till en lyxig affärslunch. Då pölsar vi in i våra föräldraledigkläder, stojar och stökar ner bland män i kostym och svindyra trerätters. Och sedan leker vi att vi ska hitta på vad de olika gubbarna jobbar med, om de har barn och vad deras favoritsång är. @faderskapstestet

Most Popular Instagram Hashtags