emalhazeeq emalhazeeq

87 posts   2730 followers   599 followings

أحمد إكمال حازق  بلقيس محازير 💍

Melangkah pergi

For me , my girl is so beautiful and i fall in love with her . I consider myself a very lucky guy 💐

Caption ?

Geng aku, geng maki hamun, geng gurau kasar, dia la antara yang ada time aku susah senang.

Arsenal tetap di hati abang mal ⚪️🔴❤️

Hari ni dia jadi driver untuk aku . And yes . Dia sorang je yang selalu layan aku dengar lagu hindustan . Bukan emal la kalau tak dengar lagu hindustan . Sedih sebab dia tak layan aku . Fokus sangat drive tuh . Katanya takut sangat . Apa pun sorry kalau banyak susahkan kau @balqismahazir . Banyak sangat kau tolong aku sampai tak tahu nak balas cemane . Thanks sis 💐 wait wait hang nampak pendek 🤣
Kaho Naa Pyaar Hai 🎶

Bila si @balqismahazir dah penat melayan . Hahahahaha

Dil Ne Yeh Kaha Dil Se 🎵🎶 . (Tag kawan anda yang minat hindustan)

Throwback . Bukan emal la kalau tak dengar lagu akim . Si @balqismahazir ni pun layan je . 📽🎙 : akim and the majistret : obses

Orang kata tak habis habis sweet dengan gf je. Tapi aku tak. Aku always gak sweet dengan mama ayah aku ni. Tapi tuh la bila sweet mama ayah aku mesti cakap ehhh dah gila ke ? Mcm dah nak meninggal je. Merepek je aw. Jangan nak mengada ngada la. Tipu la kalau korang sweet dengan mak ayah korang, mak ayah korang tak cakap cmtuh. Haha. So sejak tuh aku hanya sweet bila mama ayah aku tidur je. Dorang selalu tidur awal, aku tidur lambat. Biasalah tak remaja kalau tidur awal. Then sebelum aku nak tidur, aku akan tengok dorang dan usap kepala dorang sambil dalam hati aku akan cakap sayangnya dekat mama ayah sambil air mata mengalir. Okay la jaga diri dekat Segamat. I love you so much mama ayah ❤️ #dalamhatiemal

Bukan senang nak dapat someone yang sekepala dengan kau . Tapi yes aku dah dapat yang sekepala dengan aku iaitu dia ni . Macam macam perangai sebenar aku tunjuk dekat dia . Menyanyi suara nyamuk . Kalau sakit sebab kena gigit aku menjerit mengalahkan perempuan . Makan selekeh . Peduli apa aku makan selekeh depan dia dan macam macam la perangai la aku tunjuk . Dan yes bagi aku dia ni macam member aku . Annivesary pun takde dan memang tak pernah sambut setiap bulan annivesary tuh . Just sayang each other je . In Shaa Allah ada rezeki aku sarung cincin dekat dia time nikah nanti dan kalau takde aku tetap paksa juga bagi ada . Hahaha . Doa doakan la yang baik baik .

You look beautiful , as always 😍

😍😍😍

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags