[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

emalhazeeq emalhazeeq

56 posts   4780 followers   1114 followings

MAL  22 | πŸ‡²πŸ‡Ύ

Anda semua tiada mood nak raya ? Jangan risau abang akan cuba timbulkan mood raya anda . Repost . Abang baru cipta lagu despacito versi thailand . Post balik sebab ada orang suruh post balik .

#smule
#despacito
#luisfonsi
#daddyyankee
#cover

Second Eid . Tak mampu jadi seperti idola idola saya

Boleh tersama warna lak πŸ™ˆ ada jodoh ke ni

Ada ciri ciri imam muda dengan PU tak ?

Selamat Hari Raya daripada saya . Hehehe . Siapa baju raya sama warna , kita geng πŸ™ŒπŸ»

Selamat malam 🌹

Siapa kata kat Segamat takde tempat lawa nak bergambar ? Bukan orang segamat la kalau tak kenal tempat ni . @balqismahazir jangan jeles
p/s : ada member buat peace dekat cermin

She's annoying , she's hilarious , she makes me yell , she drives me crazy , she's out of her mind but she's everything i want @balqismahazir

I consider myself a very lucky guy because i got you 😘

Bukan senang nak dapat someone yang sekepala dengan kau . Tapi yes aku dah dapat yang sekepala dengan aku iaitu dia ni . Macam macam perangai sebenar aku tunjuk dekat dia . Menyanyi suara nyamuk . Kalau sakit sebab kena gigit aku menjerit mengalahkan perempuan . Makan selekeh . Peduli apa aku makan selekeh depan dia . Dan yes bagi aku dia ni macam member aku . Annivesary pun takde dan memang tak pernah sambut setiap bulan annivesary tuh . Just sayang each other je . In Shaa Allah ada rezeki aku sarung cincin dekat dia time nikah nanti dan kalau takde aku tetap paksa juga bagi ada . Hahaha . Doa doakan la yang baik baik @balqismahazir

I keep craving craving you πŸ—πŸŸπŸ”

I

Most Popular Instagram Hashtags