[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

elliejokar elliejokar

2030 posts   11615 followers   555 followings

Ellie Jokar  Female Rapper, Actress & Rebel. Known from DR2 satireshow "Det Slører Stadig" & Dubai News & DR3 "HvemFxxxErEllie" Now in "Iqbal og Superchippen"

https://www.youtube.com/user/elliejokar

#DENLYSERØDETAXI
Link in bio ❤️ Kan du huske @haydarshaiwandi ? Ham der troppede op på Christiansborg Slotsplads og tilbød 30 jobs til de arbejdsledige ? Efter denne episode røg han ud i en shitstorm med bla. 3F! Hop med ind i "Den Lyserøde Taxi" og hør med når vi taler om alt fra shitstormen til Uber til kvinder bag rattet!

Hader man Uber når man arbejder indenfor taxabranchen?
Hvorfor var 3F så sure på Haydar?
Hvor mange kvinder arbejder som taxichauffør idag?

Jeg har været så heldig at få Haydar, som til dagligt arbejder som adm. direktør for Dantaxi/ TM Service med på en køretur rundt i Købrnhavn.

Husk at se det i HD.
Youtube Link: https://youtu.be/4_8KpyZG_i4

Redigering/klipper: Henrik Nørbach

Tidligere i år havde jeg fornøjelsen af at køre en tur med Sofie Carsten Nielsen fra Radikale Venstre i ”Den Lyserøde Taxi” Efter vores tur får jeg en besked fra Sofie, som spørger om jeg vil holde festtalen til deres landstævne.Jeg svarede selvfølgelig Ja! Og tog det som en udfordring. Jeg er ikke den store taler, men en ting har jeg lært her i livet, og det er at sige Ja. I bund og grund sige ja til livet. ”I Am The Yes Girl!” Livet er for kort til at være bange. Så jeg sprang ud i det.I lørdags kom dagen så, hvor jeg skulle holde min festtale til Radikal Venstres Landsstævne. Jeg startede showet med min favorit karakter, nemlig Sarah El Sheik fra Dubai News. Hun er altid en god Ice-breaker! Dernæst skulle jeg holde en tale. Da jeg er ikke vant til at holde store taler, så kan jeg love jer for at jeg var meget spændt og nervøs. Det lyder måske underligt når jeg har stået på en scene siden 2007, og lavet alt fra rap til foredrag til stand up. Det var ikke kun fordi jeg at jeg skulle holde en tale, men jeg skulle simpelthen bare være mig, Ellie Jokar aka Elham Jokar, og det er ikke altid lige nemt når man er vant til at tage en maske på og derefter gå ud og performe. I går var jeg sårbar, jeg var nøgen. Jeg var måske for første gang på en scenen ikke kun Ellie Jokar, men også Elham Jokar. Jeg deler til tider vande, så nogle gange kan man føle sig truffet, eller syntes at jeg er for grænseoverskridende, og lidt for meget en halal-hippe, men målet i går var at få rykket på nogle grænser og sat nogle tanker i gang.
Jeg er for evigt dybt taknemmelig for den kærlighed politikerne og medlemmerne fra Radikal Venstre sendte min vej. I går handlede det ikke om politik (for mit vedkommende), men om mennesker. I var et fantastisk publikum. Tak for jeres støtte, rosende ord, rumlighed, jeres latter, jeres varme, jeres stående bifald, den varmeste velkomst og tak fordi i fik opfyldt endnu en drøm for pigen fra vestegens ghetto. For tja, hvem havde nogensinde troet at den lille brune buttede persiske pige Elham fra Ballerup en dag ville stå og holde en tale for nogle af landets sejeste og modigste politikerer og medlemmer. Så af hjertet tusind tak for invitationen💖 @radikale

Så er det tirsdag og tid til endnu en tur i "Den Lyserøde Taxi". Idag har jeg to helt specielle gæsetr med, nemlig Adam & Gabriella. Jeg mødte Adam og Gabriella første gang på Bremen da jeg lavede mit første stand up show. Jeg har siden da fulgt dem, og for ikke længe siden havde jeg dem med på en tur i "Den Lyserøde Taxi"
Adam og Gabriella er to helt fantastiske seje mennesker, som har rørt mig. De har begge to et fysisk handicap, og taler åbent om det. De har humor, super intelligente, fuld af kærlighed og jeg elsker dem.
Hop med ind i "Den Lyserøde Taxi" når vi taler om bl.a, sex, kærlighed, cannabis, foredomme, og, hvordan det er at være en miniriotet i en miniriotet, da Adam er homoseksuel og Gabriella er Queer
#JEGELSKERADAMOGGABI ❤️❤️❤️❤️ Husk at se det i HD

Tak til: Adam Sommer Og Gabriella Buzadzic
Redigering: Henrik Nørbach
Vært: Ellie Jokar Ellieminartige/ Ellie Jokar

1000 tak til Dantaxi :TM Service/ DanTaxa & RTT #persian #taxi #denlyserødetaxi
Link in bio 👆🏾

#sas og #klm har det stramt i disse dage! 150K for en retur billet fra CPH til Chicago😳🙄😂 #hårdetider #finanskrise #hvemvilmed #irma #deterhendesskyld

My closet makes me #lose my #mind #craycray #mood.
Yea yea I know I need to #organize 😝

Thank You ❤️❤️ Love tonall of you that came to the opening of #copenhagenworlmusicfestival #cwmf #music #rådhuspladsen #female #rapper #comedian #idoitall

The Voice 17 med #PUF @nadiagattas @moiaziza

Most Popular Instagram Hashtags