[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ell.izette ell.izette

759 posts   37180 followers   120 followings

Ell'Izette HIJAB  Orders & Inquiries via: Whatsapp to πŸ“²+60183828685 or visit our website

http://www.ellizette.com/

Baik sungguh abang abang ni COD demi isteri, ibu dan kakak kakak mereka! So, girls now you know, nk dapatkan tudung Ell'izette tak semestinya perlu membeli. Apa kata tag husband, abang, BF or adik lelaki anda?? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Mana tahu dapat sehelai dua!

Our founders DS @izette78 and Madam @ellybillionaire both in Ell'izette Fluffy Cashmere! Uols sume dah ada tudung chiffon? Crepe? Satin? Silk?
β—½
But, dah ada belum cashmere??? Cashmere ni material sangat mahal dan lembut dan selesa dan gebu!! β—½
Hanya international brand yang carry this material dgn harga ribu riban. Kami jual dulu RM129.90, now nak langsaikan stock kami jual....... Nantikan, tak payah menabung pun! 😘

Ell'Izette Fluffy Cashmere Shawl in Mustard paired with mustard palazo pants from @izettebyzizieizette ! This shawl is originally RM129.90 , and anxious to know the price during our clearance sales ? Raise up your hand in comments below! πŸ™‹

Surprise, surprise! Should we say more? Watch out this space.
#hijabmalaysia
#sales
#jualanmurah
#business

.
Ell'Izette B'Luxe Satin Shawl

Color : Ebony Black
Label : GOLD
Price : RM 49.90
Material : Satin Silk

For purchase please whatapps +60183828685 !
.
#ellizetteBLUXE #ellizetteCATALOGUE
#sempurnakanpersonaanda

.
Ell'Izette B'Luxe Satin Shawl

Color : Jadore Gold
Label : GOLD
Price : RM 49.90
Material : Satin Silk

For purchase please whatapps +60183828685 !
.
#ellizetteBLUXE #ellizetteCATALOGUE
#sempurnakanpersonaanda

.
Ell'Izette B'Luxe Satin Shawl

Color : Glam Pink
Label : GOLD
Price : RM 49.90
Material : Satin Silk

For purchase please whatapps +60183828685 !
.
#ellizetteBLUXE #ellizetteCATALOGUE
#sempurnakanpersonaanda

.
Ell'Izette B'Luxe Satin Shawl

Color : Midnight Blue
Label : GOLD
Price : RM 49.90
Material : Satin Silk

For purchase please whatapps +60183828685 !
.
#ellizetteBLUXE #ellizetteCATALOGUE
#sempurnakanpersonaanda

.
Koleksi satin yang mewah dari B'Luxe. Senang dibentuk pelbagai gaya.
.
Ell'Izette B'Luxe Satin Shawl

Color : Champagne Bronze
Label : GOLD
Price : RM 49.90
Material : Satin Silk

For purchase please whatapps +60183828685 !
.
#ellizetteBLUXE #ellizetteCATALOGUE
#sempurnakanpersonaanda

B'Luxe Satin Shawl Collections, only RM49.90. Grab all colours now! Whatsapp us at 018-3828685 😘

#ellizetteEASYB semi instant Shawl, tajuk die SARUNG, PIN dan KEMASkan!
.
Sangatlah mudah, sangatlah easy, sangatlah cantik and you are easily beautiful!
.
Apa tunggu lagi. Whatsapp kami di +60183828685 dan #sempurnakanpersonaanda

#ellizetteEASYB semi instant Shawl, tajuk die SARUNG, PIN dan KEMASkan!
.
Sangatlah mudah, sangatlah easy, sangatlah cantik and you are easily beautiful!
.
Apa tunggu lagi. Whatsapp kami di +60183828685 dan #sempurnakanpersonaanda

.
Gaya Semi Labuh tapi belum lagi labuhhhh!!! Tunggu ya kakak-kakak. Tapi enjoy dulu tutorial Semi Labuh kami ya!
.
Ini adalah semi-instant shawl, anda bebas menggayakannya ke pelbagai majlis mahupun formal ataupun tidak.
.
Jadi mahu tampil elegan dan moden bergaya? Wassap di 0183828685 dan jadikan #ellizetteEASYB in Emerald Roses milik anda! .
#sempurnakanpersonaanda #ellizetteeasyb #ellizettetutorial

.
Tutorial EasyB ala shawl panjang sebelah. Kakak-kakak jom cuba. Lepas je sebelah di bahu..
.Ini adalah semi-instant shawl, anda bebas menggayakannya ke pelbagai majlis mahupun formal ataupun tidak.
.
Jadi mahu tampil elegan dan moden bergaya? Jom order dan wassap 0183828685 dan jadikan #ellizetteEASYB in Emerald Roses milik anda! .
#sempurnakanpersonaanda #ellizetteeasyb #ellizettetutorial

#ellizetteEASYB semi instant Shawl, tajuk die SARUNG, PIN dan KEMASkan!
.
Sangatlah mudah, sangatlah easy, sangatlah cantik and you are easily beautiful!
.
Apa tunggu lagi. Whatsapp kami di +60183828685 dan #sempurnakanpersonaanda

#ellizetteEASYB semi instant Shawl, tajuk die SARUNG, PIN dan KEMASkan!
.
Sangatlah mudah, sangatlah easy, sangatlah cantik and you are easily beautiful!
.
Apa tunggu lagi. Whatsapp kami di +60183828685 dan #sempurnakanpersonaanda

#ellizetteEASYB semi instant Shawl, tajuk die SARUNG, PIN dan KEMASkan!
.
Sangatlah mudah, sangatlah easy, sangatlah cantik and you are easily beautiful!
.
Apa tunggu lagi. Whatsapp kami di +60183828685 dan #sempurnakanpersonaanda

#ellizetteEASYB semi instant Shawl, tajuk die SARUNG, PIN dan KEMASkan!
.
Sangatlah mudah, sangatlah easy, sangatlah cantik and you are easily beautiful!
.
Dua color ni memang expensive looking and vibrant at the same time! Apa tunggu lagi. +60183828685 dan #sempurnakanpersonaanda

.
A woman's crown. A tool of oppression. A symbol of modesty. A sign of fanaticism.
.
Good morning world! .
Checkout our premium collection of Fluffy today!
.
For order placement and special price, please WASSAP us at +60183828685 now! 😘
.
#ellizettefluffy #sempurnakanpersonaanda #ellizette

.
A woman's crown. A tool of oppression. A symbol of modesty. A sign of fanaticism.
.
Good morning world! .
Checkout our premium collection of Fluffy today!
.
For order placement and special price, please WASSAP us at +60183828685 now! 😘
.
#ellizettefluffy #sempurnakanpersonaanda #ellizette

.
Put Modest in your appearance today with Simple B. Simple adalah tudung Pelbagai Gaya. Formal to informal with a touch of modesty! Very limited piece! Whatsapp kami di 0183828685
.
#ellizettesimpleb #sempurnakanpersonaanda

.
Tutorial today is on SimpleB di pakai bersama formal jacket. Kali ini dipakai PENDEK. .
Kelebihan Simple B adalah:
1. Bila dipakai bersama jacket ianya tidak menggelembung di leher dan tiada lebihan kain di bahu.
2. Anda akan mula menyukai semua jacket anda yang mahal, kerana SimpleB akan membuatkan anda kelihatan kurus walaupun berhijab bersama jacket.
.
Let's play around with SimpleB.
.
#ellizettetutorial #1hijabpelbagaigaya #sempurnakanpersonaanda

#ellizettetutorial #ellizetteSimpleB #SimplyBOLD #1hijabpelbagaistyle
.
1. Pin Dagu
2. Kemaskan Atap Tudung
3. Pin Kiri
4. Pin Kanan
5. Labuhkan dan Hijabkan dada
6. Lengkapkan dengan seutas Mutiara. .
Cer cuba and let us know what do you think? #sempurnakanpersonaanda

Most Popular Instagram Hashtags