elin.m.k elin.m.k

107 posts   603 followers   354 followings

Elin K Hofman  nästan blind men rätt så kul ändå 🐝🐝 sc: elin.karlssson

peek a boo

svårt att vara sparsam när man kan köpa glittriga skor

ändå fint från min lägenhet

efter 6 år är vi fortfarande ovänner min kropp & jag.
trodde att jag skulle få lämna ätstörningen med tonåren men du följer med mig än, du gör mig ledsen av två ynka siffror på vågen fortfarande, du ger mig ångest när jag inte har skippat måltider, när jag tror att jag äntligen har lärt mig att älska mig själv och mitt utseende oavsett vad så kommer du där som ett oväntat slag i magen, du intalar mig att jag kan fortsätta vara hungrig ett tag till fastän magen kurrar och händerna skakar. bara några kilon till.
när jag tittar på mig själv i spegeln och känner mig fin så kommer du där med katastroftankarna igen, när jag har byggt upp mitt självförtroende så kommer du där och bryter ner det återigen.
du gör så att jag går i långbyxor fastän det är över 20 grader varmt.
du får mig att tveka på mig själv och du stoppar mig från att göra saker.
du gör så att jag lever i ett helvete.
tårar & skakiga händer, en sjukdom som aldrig tycks lämna mig.
du & jag.

🙇🏽‍♀️

flat ass but that’s ok

new coat, new me 😛

min syn håller ju faktiskt på att bli liiite bättre så klart minsta lilla måste firas!! med en bästis dessutom 🖤

tänk att snart är det ett år sen jag låg på sjukhus i umeå och gick igenom så hemska, tunga saker, det var verkligen dom värsta två veckorna i mitt liv och jag kan knappt fatta att tiden har gått så fort, det känns så tungt att tänka tillbaka på den tiden.
jag låg där så liten & ynklig, rädd för jag förstod inte vad det var som hände med mina ögon och det gjorde ingen läkare heller.
jag tänkte att jag dör hellre än att leva så här, ville verkligen inte leva längre om jag inte skulle få tillbaka synen, allt kändes så sorgligt och meningslöst, jag var bara nitton och nästan blind?
så fightar jag en kronisk sjukdom och en tung depression också så tyckte väl att det räckte men neej.
nu är jag 20 och har fortfarande sjukt nedsatt syn, tyvärr. men jag kämpar på och försöker hålla hoppet uppe och leva ett normalt liv, första månaderna låg jag mest bara i sängen och tyckte synd om mig själv men nu försöker jag ändå ha ett socialt liv och försöker tänka positivt.
jag har gått igenom så mycket hemska grejer så jag borde väl kunna ta mig igenom detta också? det är inte ens säkert att jag får tillbaka synen men jag fortsätter hoppas, fattar ni vilken jävla kämpe jag är egentligen alltså?
och jag är verkligen evigt tacksam för mina vänner som finns där för mig och hjälper mig och stöttar mig, jag är så lyckligt lottad som har er. så tacksam för alla andra som visar stöd och empati också. ♥️

vad?

where’s bill?

🌹

Most Popular Instagram Hashtags