[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

elia_izham elia_izham

423 posts   8753 followers   3227 followings

Elia MUA Utara πŸ’‹  πŸ‘‰πŸ½Nuex Rosli| Syedewa| NVDISM|Syafa| Anim|Zahra 🍭#byeliaizham 012-4010163 πŸ’ͺ🏼MBA Global Marketing πŸ‘ΆπŸΌQaleef Eusoff πŸ“ŒRindu Papa #7April2016dalamingatan

.
Rinduuuuuuuuu. SUMPAH .
.
Paaaa, semoga Papa tenang disana. Al-Fatihah
.
Mama tak sabaq tunggu mama balik. Semoga selamat sampai. .
.
#mohdizhammohdnoor #7april2016dalamingatan #imissyoupapa #papaismyhero #myhero

.
Alhamdulillah terima kasih sebab sudi ambil makeup service from Kak Elia. .
Jom yang masih mencari MUA utk hari besar anda boleh wassap 0124010163
.
End of Nov 17- Awal Jan 18 Kak Elia xamik servis p rumah pengantin, tp pengantin boleh mai mekap di rumah Kak Elia. .
Harga Torbaik akan diberikan πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
.

#byeliaizham #muautara

.
ASMIDA | E-day | Kulim | Sweet Fresh Look eyeshadow Sorbet from the gojes @ferra_rossa .
.
Comeiii client arini, kak Elia buat jaa mcm mana pun, OK ja. πŸ˜‰
.
Sweet dak ampa rasa? Hehe kalau sweet, blanja laa πŸ’– kat kami
.
.

Thank you As, maaf andai ada kekurangan dari Kak Elia .
.
#byeliaizham #muautara #muapenang #muakedah #muakulim #sugargoldmalaysia #makeuptunang #sweetmakeup

.
Konon try timeless makeup ala2 Tun Aminah nikah aritu πŸ€— niat dihati sajaaa lerrr. Mimpi laaa nak dapat sentuhan magic macam kak @saidatulnisaaminuddin 🀣
.
.
Sesuai juga untuk pengantin-pengantin yang suka simple n natural. Tapi makcik-makcik sure kata alahaii pucatnyaaaa. .
.
Ok dak ampa?
.
.
#byeliaizham #muautara #muapenang #nofilterneeded #nofiltermakeup #naturalmakeup #nudemakeup #simplemakeup #narstajmahal #narsissist #macretromatte #naturallook

Dialah yang memeningkan dan dia jugalah yang sentiasa di hati .
.
Mama πŸ’– Qaleef Eusoff
.
.
#qaleefeusoff #mytoddler #myhero #instababy #babyboy #myboy

πŸ’‹πŸ’‹Make Up To Let Go πŸ’‹πŸ’‹ .
Salam ampaaaaaa gadis2 cantik meletop 😘

Semalam rajin dok punggah stock makeup, kami ada laaa sikit2 nak letgo barang-barang yang tak guna. Dok simpan saja. .
.
100% Original and mostly jarang2 guna.
Condition semua Fasha Sandha vs Nora Danish, ampa tak payah risau πŸ˜‰

Kalau yang sudi and berminat boleh PM atau wassap 0124010163/ 0194770748

Harga exclude postage naaa. Postage RM8 ampa
.
.
#makeupprelovedmalaysia #macmalaysia #toofacedmalaysia #sayajualmakeup #makeupmurah #makeuporiginal #macoriginal #maclipstickoriginal #famepreloved

πŸ’‹πŸ’‹Make Up To Let Go πŸ’‹πŸ’‹ .
Salam ampaaaaaa gadis2 cantik meletop 😘

Semalam rajin dok punggah stock makeup, kami ada laaa sikit2 nak letgo barang-barang yang tak guna. Dok simpan saja. .
.
100% Original and mostly jarang2 guna.
Condition semua Fasha Sandha vs Nora Danish, ampa tak payah risau πŸ˜‰

Kalau yang sudi and berminat boleh PM atau wassap 0124010163/ 0194770748

Harga exclude postage naaa. Postage RM8 ampa
.
.
#makeupprelovedmalaysia #macmalaysia #toofacedmalaysia #sayajualmakeup #makeupmurah #makeuporiginal #macoriginal #maclipstickoriginal #famepreloved

.
FIQAH | Nikah & Sanding | Pengantin bersiap sendiri sebab makeup awal. .
.
Thank u Fiqah and hot sista @jajatalib , maaf andai ada kekurangan dari kak Elia. Depa ni ada sejenis tan skin yang sangat lawaaaaaaa
πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
#byeliaizham #muautara #muapenang #sugargoldlover #sugargoldmalaysia

.
MIRA | Nikah&Sanding| .
.
Thank u Mira, maaf andai ada kekurangan dari Kak Elia .
.
#byeliaizham #muautara #muapenang #sugargoldlover #sugargoldmalaysia

πŸ’–πŸ’–πŸ’–

Most Popular Instagram Hashtags