elfiraloy elfiraloy

5429 posts   3632385 followers   3364 followings

23 🇲🇾 | My Mom Is Watching 🕊  ☎️ : +6019-286-000-4 (Manager)

http://www.blogshotels.com/ms/blogger/elfira-loy-article-1/

Lipmatte ni betul2 tahan lama la! Tengok susah nak ditanggalkan. Sesuai utk yg bekerja seharian dan xnak guna makeup banyak kali
.
.
Berminat nak ada produk sendiri tak? Pada yang berminat boleh visit dan follow ig ni @millionairejenamasendiri. Produk kosmetik dan kesihatan keluaran syarikat bertaraf GMP. Pelbagai produk diorang cantik2 rasa macam melawat website SEPHORA dah
.
.
Kita dengar banyak sale menarik dan hebat bulan ni. Jom sama2 follow
@millionairejenamasendiri
@millionairejenamasendiri
@millionairejenamasendiri

Kayuh basikal dari KL pergi Langkawi, bunyi macam best. Tapi diorang ni lain macam sikit, dalam Jejak Terer, @myo_ Oh Chentaku dan @enjoyzahir akan berkayuh sejauh 500km dari KL ke Langkawi, tanpa satu sen pun. Makan, minum, tidur tu semua pandai-pandai la diorang cari sendiri nanti! Bagi setiap 100km yang mereka kayuh, MyEG akan menyumbang sebanyak RM10,000 kepada rumah-rumah anak yatim dan korang pun boleh sama-sama menderma!
Saksikan jejak mereka secara LIVE mulai 19 hingga 23 Ogos ni! Untuk info lebih lanjut, go check out www.hurr.tv! Good luck, boys!!! @hurr.tv #hurrtv #JejakTerer #hurrtvJejakTerer #marinbikesmalaysia #rodalinkmalaysia

As promised. Nah!
I present to you the latest tudung tutorial sincerely from me.
Usinh the best material from @arzuscarf their scarf are different, great quality senang nak buat macam macam style. Tak jarang tapi ringan dan tak panas . Fyi kalau pakai tudung mcm ni kena la pakai dgn cardigan atau jacket utk tutupkan dada sebb tudung tu pendek.
Cubalah!

Eyes can't lie .

HAPPY SUNDAY EVERYONE.

Lit mascara from @divalashes.hq / sorry gang only one left for me can't give you gais 😭 . Kalau nak you can get from @divalashes.hq kay kay kay . ( my stock cepat habis cepat bila jumpa je semua nak beli from me )
.

The best peel-off mascara.
Takyah ambik masa berminit-minit nak cuci bahagian mata je bila nak ambik wudhuk.

So proud to be Malaysian. Well done!
#bangkitbersama #samasamakitajuara

#samasamakitajuara , I'm Excited for tonight 🙌🏻

Totebag RM19 RM19 RM19 SAHAJA dkt @xenthic.totebag 🎉 AND PALING BEST, KORANG BOLEH DPT FREE MILO CUBE SORANG SATU! @xenthic.totebag akan bg utk smua org yg order 2 helai ke ats. 😍😍 whatsapp 016-6804090 to order #totebagmalaysia

Revealing the first photoshoot for @maydan.official , agak-agak boleh teka tak dalam kotak tu apa ?
Makeup : @juju.icesan
Stylist : @tymfatimah

What’s your quirkiest travel habit? I know it's easy for mama to guess (i'll get my revenge in the full video). Check out the full video here http://bit.ly/hotelsXelfiraloy1 where i get to conteng mama's face 😂. Oh, there’s a special promo code
you could use to start your adventure with Hotels.com too!

Go check it out now !

COMELNYAA😭😭 sapa yang gila cerita koreaa korang wajib ada sling bag ni .. RM29 ja guys dekat @frankymood_ korang suka warna ape? 💕🌸 Rosegold mcm nice kan? hehe😜

Finally, good news untuk sesiapa yang nak kurus! As you can see in above picture, this is the FIRST LOSYEN KURUS YANG SEJUK IN MALAYSIA 🎉 Selama ni yang kita tahu, losyen kurus mesti panas kan? But this one, memang tak panas, tak melekit & even tak berbau tau. Paling banyak turun berat dengan sebotol losyen ni je adalah 10KG tau! 😱
/

Special untuk followers El, ada diskaun untuk korang tau! Whatsapp je "NAK KURUS" ke 0172343505 ❤ Make sure you get the original ones from ---> @edrabeauty

Most Popular Instagram Hashtags