elfiraloy elfiraloy

5477 posts   3605829 followers   3342 followings

23 🇲🇾 | My Mom Is Watching 🕊  ☎️ : +6019-286-000-4 (Manager)

https://sayat.me/elfifirafa

Esok pagi el akan ke East Coast Mall untuk memberi talk about my experience in business. Ini adalah kali ke 17352673839 el berkolaborasi bersama #ssmoneplus . Terima kasih atas jemputan!
Pada yang hadir i got preseeeeeent kepada yang bertuah. Nak tau apa . Mai okay!

Yesterday ditatarias oleh kak @ynasakinah buat pertama kali , love that she used a very thin layer of foundation and i love the whole look.
Watch more videos at her insta gais 😂 rajin betul mengedit video.

Wearing @merakiatelier.my for their open house , this is my second outfit from them and its always on point 👌🏻 no need alteration .
Thank you for having me 🤗

My skin has never been so bright and rejuvenated as it is now thanks to BrightGlam - 3in1, purely natural skin brightening supplement that whitens, rejuvenates and hydrates the skin. You can check it out @planet_glam and get yourself 10% off on www.planetglam.com/brightglam with code ELFIRAGLАM. #planetglam #glambabes #brightglam #brightlife #skinwhitening #skincare

@divalashes.hq pilihan mascara saya , dah dapatkan ke belum tuuuuu.
To those yang selalu kerja outdoor memang wajib ada mascara ni , senang because its peel-off . Tak payah wipes sepuluh kali untuk bagi mascara kita bersih , @divalashes.hq kan ada

Sister looking good " stealing " my baju from @el.elfiraloy , its okay i forgive you because you look good in it . @ezlisaaloy tangkap gambar banyak-banyak sikit. Review ig HAHA !

So busy lately focusing on @el.elfiraloy rindu nak play around with design for @twinklebyelfira .
Need to comeback w fun & crazy design for it!

GIRL'S PARADISE 😍✨Barang diaorang serendah RM 7 tau. You guys gonna love this shop. FOLLOW @bythousands now guys 💖 @bythousands

Siapa lagi yang belum tau khasiat Sarang Burung untuk kecantikan dan kesihatan. Bukan je baik untuk hilangkan bekas jerawat, tapi dapat kembalikan keanjalan dan kelembapan kulit serta sebagai energy booster. Nah korang boleh amalkan SAHI. Mudah, cepat, selamat dan mampu milik. SAHI turut mengandungi Kurma, Madu, Kismis dan Buah Tin. Yang paling penting TIADA KOLAGEN tau!! Contact: 0177089376/ 01131738548 @sahisarangburung_hq

Sedap-sedap makanan dekat rumah terbuka MNRB , thank you for inviting us En.Din Merican GCEO MNRB Group & Puan Azie Head of Corp Comm MNRB Group

Longlash w/ @divalashes.hq 😇

Thank you #UDMALAYSIA for the invitation last night , so happy that i finally get to join your event. Absolutely gonna do a tutorial soon on #NAKEDHEAT and i cant wait for my makeup tutorial i did for @ehmalaysia using all products from @urbandecaycosmetics to be released, yahuuu

Most Popular Instagram Hashtags