elfiraloy elfiraloy

5625 posts   3530685 followers   3327 followings

23 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ | My Mom Is Watching ๐Ÿ•Š  โ˜Ž๏ธ : +6019-286-000-4 (Manager)

https://sayat.me/elfifirafa

Khadijah | @el.elfiraloy pun ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua , semoga kita mengambil peluang sekali lagi pada bulan ramadhan ini untuk beribadah sepenuh hati supaya diampunkan dosa-dosa yang lalu , mendapat kerahmatan beribadah & disayangi oleh Allah swt .
Esok pagi jangan lupa @assalamualaikum.tvah 8am-10am tau tau tau

Assalamualaikum! Esok dah 1st Ramadhan yeay! El nak review 1 IG ni yang rasa best sangat ๐Ÿ˜‡ IG @millionairejenamasendiri ni jual kosmetik & skincare. Diorang ni kilang malaysia yang mampu buat kosmetik & skincare setaraf international tau. Semua cantik2. Nak pesan ni. Elakkan produk kilo, dan pilih diorang ni. Memang harga berpatutan, selamat & cantik sangat

So yang rasa nak jual produk jenama sendiri, nak jadi jutawan kosmetik wajib follow diorang ni @millionairejenamasendiri

Be the lucky few to own @leia.fjura Raya Collection. Produced in limited quantity, this year Raya is all about exclusivity. Visit their pop-up store at Subang Parade and get your baju Raya sorted!

Salam everyone!

Dah join peraduan Sejuta Kemeriahan F&N ke belum? Cepat!! Tunggu apa lagi? Serious ni, F&N akan bagi RM1000 setiap minggu kepada 100 pemenang!! Jom dapatkan borang disini: http://bit.ly/sejutakemeriahan

Cuaca panas macam kita ni , it's good to know I have Rejoice shampoo that I can trust to keep my hair smelling fresh all day.
#StepOutBeautiful
#RejoiceMyChoice

Rahsia kekal cantik dan bertenaga di bulan puasa ni๐Ÿ’• Jom amalkan SAHI. Tablet kunyahan Sarang Burung dan Aloe Vera perasa Laici. ๐Ÿญkorang amek time sahur dan before tidur untuk bulan Ramadan nanti๐Ÿ˜Š InshaAllah mmg tak letih tak lesu mcm selalu ๐Ÿ’ชSAHI takde sebarang jenis collagen. Korang boleh amalkan tanpa was-was. Collagen digantikan dgn bran beras, dan kesannya 10x lg bagus drpd collagen ๐ŸŠ๐Ÿ‡ el memang recommend korang try SAHI ni ๐Ÿ’•๐ŸŒน SAHI mengandungi Sarang Burung dan makanan2 sunnah macam Madu, Kismis, Buah Tin, Kurma

Ada tak yang berminat nak jana EXTRA INCOME sambil2 cantik dengan SAHI? Buat income bulan puasa ni, untung sampai 99%? By the way sekarang ada promosi tauuuuu๐Ÿ˜ Contact: 0177089376/ 01131738548 @sahisarangburung_hq
@sahisarangburung_hq

Program Jom Masjid pada tahun ini dimulakan dengan persinggahan pertama di Masjid Baru Temerloh Pahang pada Ahad 28.Mei, dari jam 3:00 petang hingga 11:00 malam.

Ada rakaman Al-Kuliyah
Ada agihan bubur lambuk
Ada ramakan program Moreh
Dan pelbagai lagi aktiviti menarik.

Jom Masjid!!! #JomMasjid
#terimakasih
#syukurselalu

Apabila abang @kakifoto_ tangkap gambar , tangan anda akan gatal nak upload banyak-banyak. So slide to see more good photos from him . When i say slide , slidelah . ๐Ÿ‘ป .
Enjoy watching the video!
#kasihlebaran

Me : @rizmanruzaini
Him : @salikinsidek
Makeup : @tiarzainal

Melodi Raya recording with @sufiansuhaimi_ .
Im wearing @rizmanruzaini & he's wearing @salikinsidek ,thanks for making us look good!
Makeup by @tiarzainal yang meletop kebabom , seorang makeup artist senior yang sangat teliti .
Dah bertahun tak makeup dengan abang , but now he's back . Tq!
#terimakasih #melodiraya

@kakifoto_ did it again!
Sukanya pegi mana-mana pun ada abang cd , so gambar dekat rakaman Melodi Raya pun macam gambar pegi photoshoot ๐Ÿ˜‚ .
#terimakasih

MAKEUP BY : @tiarzainal

#terimakasih, tahun ini Elfira dilantik sebagai duta kempen #terimakasih Maaf Zahir & Batin untuk Media Prima Berhad @tv3malaysia & @tv9malaysia

Temui saya dan rakan-rakan artis yang lain di lokasi-lokasi Bazar Terima Kasih & Jom Masjid nanti!!! Kami juga akan buat aktiviti tanggungjawab sosial sepanjang bulan ramadan ni,
Kalau nak tau apa, tungguu!!!!! #terimakasih #syukurselalu #maafzahirdanbatin

PART1/2 : We went to Belitung that day just to shoot this video teaser for fashion show the next day , big applause to @meamth berjaya edit in few hours right after kita sampai dari Belitung .

Great job , more to come kan meam akok!

Most Popular Instagram Hashtags