elfiraloy elfiraloy

5462 posts   3268806 followers   3218 followings

23 πŸ‡²πŸ‡Ύ | My Mom Is Watching πŸ•Š  Keeping everything as a secret.

Because , no one wants to take my picture πŸ˜’.

Bila mama tolong tangkapkan gambar , so xikhlas! 😭

Reading is the best thing in this world 🐬

πŸ•Š

All this while it's a lie .🎷

I have a crush on him , My favorite rapper 😍 .

NEVER UNDER ESTIMATE THE POWER OF THE PERFECT SHADE OF LIPQUID .
.
.
Kenapa @lord.cosmetics?
1. Lipstick pertama di Malaysia yang mempunyai 1 percent of plumper. Plumper berfungsi untuk memungil dan memenuhkan bibir anda.
.
.
2. LORD adalah sangat ringan, bertekstur mewah namun tidak mudah pecah.
.
.
3. Mengandungi collagen yang mampu melembapkan bibir anda yang sensitif.
.
.
4. Kami mempunyai lip booster iaitu warna vivy yang digunakan sebagai warna primer dan applikasikan warna kedua keatasnya untuk mewujudkan warna baru yang lebih cantik dan kemas.
.
.
5. Tahan lama dan trust me, you can count on us. Almost Ultra tapi dengan amazing staying power. .
.
6. Sebab kami tahu apa yang terbaik untuk anda. That's why. .
.
.
Boleh beli di website kami www.shop.lordcosmetics.com, link ada di bio @lord.cosmetics atau melalui dropship kami yang sangat friendly dan pantas mengambil order sebab kami dah RESTOCKED! El malas jela nak cakap yang order masuk berduyun duyun, kesian yang duduk dekat HQ LORD tu haha.
.
.
#lordcosmetics #sayyouloveme #killinitwithlord #elfiraloy #elfiraloyforlord #lordcosmeticshq

Hai #Divababes .. dah register untuk jadi Master stokis / stokis or Agent El for #divalashes ?? El dah tak sabar nak share dgn you allss #divababes tentang mascara peel off pertama ni kat malaysia . Nanti El akan senaraikan stokis & agent . semua #divababes wajib dapatkan mascara peel off nie ok πŸ‘ŒπŸ˜˜Cepat siapa nk join team #divalashes contect Hotline #divalashes sekarang . Sebelum Full ok .
FOLLOW @divalashes.hq GAIS !!!!
013 398 6737=== ===013 398 6737===
===013 398 6737===

Reaksi menggambarkan sifat kita ye adik-adik kalau senyuman manis bagaikan bidadari eloklah perangai dia tapi kalau reaction yang mcm mmmmm kawan-kawan dialah tu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ .
Thanks @sarancak bawakan parcel aku & heret @sufiansuhaimi_ jadi driver kau . Kesian dia πŸ˜‚ .
Good time , good laugh , i had a great time with them at @kopimeo . Abang buat coffee tu cenggini πŸ‘πŸ»

πŸ“Έ : @ezlisaloy

Boring taktau nak pi mana? Haih apa susah susah jom jelah lepak dengan el dekat @lovemesevendayscafe .
We serve dif dif kind of pastas , yang paling menjadi pujaan hati orang .
Pesto with grilled chicken , butter chicken , carbonara & our apple crumble!

Saya memang benci shoot dengan adik sendiri HAHA . Untuk episode #RinduKampung harini , saya bersama adik saya @ahmadezzrinloy di Kedah πŸ™„ !
TEMPAT YANG PALING SAYA SUKA!
Sebab ladang jagung dia amazing & jagung manis-manis . Nak tau kat mana?
Kejaplagi pukul 12.05 boleh tengok dekat TV1 . Jangan lupa tgk tau sebab saya ada lah buli adik saya sikit kat sawah! Sampai xperasan sebenarnya ada ular melingkar eiii scary!