ejamq ejamq

76 posts   170 followers   154 followings

Mohd Nizam Ismail  Videographer at freelancer and Director at BILUD HD PICTURES & VENTURES....Ya Allah...Jauhkanlh diriku Dr segala sikap riak, bongkak d sombong......

Kulihat Senja yang berlabuh.....

Putaran usia tidak mengenal erti pekerjaan oleh itu jangan sia sia kan setiap detik kehidupan....baca ...fahami...dan hadam..Bahagia secukupnya ..Besyukur sebanyak banyaknya...

@Regrann from @dramasangat - WEEHOO!πŸ₯‡πŸ† Tahniah @shukriyahaya & @ninaiskandar!! Dan terima kasih kerana menyokong dan menonton #AndainyaTakdir geng! Korang memang awesome!!! πŸ˜˜πŸŒˆπŸ’πŸŽ¬ .

Teruskan menonton drama TV3 & TV9 πŸ“Ί okay sebab DSSquad dah sediakan banyak lagi drama best! βœŒπŸ»πŸ€“ SAYANGGGG KORANG! Muah! πŸ’‹πŸŒΉπŸ’—
.
#AndainyaTakdir
#dramasangat
#DSSquad - #regrann

Baling ke grik.....macam nk ke gunung kinabalu pulak rasanya....

@Regrann from @a_aidaproduction - #Repost @tv3malaysia (@get_repost)
・・・
Kita upload pon menangis tau !! 😭😭 . Sedihnya last episod ni! Korang kena tengok tau #AndainyaTakdir last episod jam 10 mlm ini di TV3! @shukriyahaya @ninaiskandar #terimakasih. MCMANA ?? Best x ?? Semoga semua terhibur#aaidaproduction #sayangsemua - #regrann

@Regrann from @alongkamaludin - sedutan episode 15 #andainyatakdir #dramasangat s makin mendebarkan. adakah leya mati ditangan aril ? - #regrann ......Dah nk raya dah. ......org uli tepung buat kuih raya kauuu uli anak bini.. Aril... Arilll... Hati kau keras rill...... 😁😁😁

Kalau ke sini pulak jawabnya ada juga raya berlinangan air mata nnt.😧😧😁....

@Regrann from @a_aidaproduction - #Repost @ippohafizfans (@get_repost)
・・・
Lagi OST dari @ippohafiz..
#BahagiaKasihmu
#IppoHafiz
Jangan lupa menonton Bahagia Kasihmu.. malam ni..
From @ippohafiz - Malam ni Jam 9pm di @tv3malaysia . Drama #BahagiaKasihmu Terbitan @a_aidaproduction di Slot zehra ✨❀️. MV akan menyusul tidak lama lagi. @ippohafizfans#aaidaproduction - #regrann

@Regrann from @alongkamaludin - Apabila ARIL mula mengganas terhadap fatihah..ssksikan ANDAINYA TAKDIR. jam 10:00 di tv3 @dramasangat @layarceriterabyalongkamaludin @favdrama @ninaiskandar @aisyhshrm @ - #regrann ..Kesiannn dia....

Most Popular Instagram Hashtags