[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

eirasyaziraofficial eirasyaziraofficial

9683 posts   639465 followers   562 followings

E I R A S Y A Z I R Aยฎ  Mrs.AzadJazminJohnLouis โค๏ธ Malaysian Actress|Singer ๐ŸŽฌ๐ŸŽค Positif Art Artist ๐ŸŽค๐ŸŽผ

Throwback. @ffm29official โค๏ธ
Outfit @armacouture @maqilla_official ๐Ÿ’š
MUA @hayattmarni
Hairdo @ratukd_byadda ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Ber yeng2 before breakfast. It's a must! ๐Ÿ˜

#igreviewbyeirasyazira #beeloveraspray #meyliqbbcream ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Berkali2 dah Eira share ttg set meletop by MINARA ni sbb apa tau sbb bessssstttt awesome ๐Ÿ˜

Mana nk cari kosmetik RAWAT & CANTIK kn yg ada masalah Jerawat, Jeragat & Kusam tu uollss wajib cuba sgt rekoman jelas perbezaan bila skali pakai. Yg penting flawless sgt lps makeup n makeup pun tahan lama!! Highly recommended ๐Ÿ˜

Nk dapat kn blh ke ig :
@minarahq @minarakl @minara_cheras @minararawang @minara_penang ๐Ÿ’š

Hahahaha Tarian India

THANK YOU @armacouture for my beautiful dress โค๏ธ #FFM29
Makeup @hayattmarni ๐Ÿ’‹
Hair do @ratukd_byadda ๐Ÿ’‹

#FFM29 ๐Ÿ’‹

Special combo set promo!!! Sehingga hujung bulan ini RM125 sahaja!!! Stock sgt2 limited!!! Grab it fasttt!!! DM or Whatsapp 0193201102 @yeng.hq ๐Ÿ’šโค๏ธ

Today's review. PERFECTUS COSMETICS FOUNDATION by @eyzazakiey @eyzazakiey @eyzazakiey 0175558301 #igreviewbyeirasyazira ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Jual beli EMAS dgn harga yg sgt rendah berbanding di pasaran with #mygolddigger ๐Ÿ˜Ž interested? DM or Whatsapp 0193201102 now! ๐Ÿ’š

Grab it fasttt!!! September offer!!! #jamuchocoyengyeng #putehcandyyengyeng #combosetspecial #cantikluardalam #wanitaterbahagia ๐Ÿ’š๐Ÿ’— DM or Whatsapp 0193201102 ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

#igreviewbyeirasyazira #instareviewbyeirasyazira
HD cream foundation from @everdeenss_hq @everdeenss_hq โคโค Omgg srslyyy best gila pakai this foundation sbb tahan dari pagi sampai malam and tak crack langsung makeup i. Uolls kalau dah pakai hd cream foundation ni tkperlu dah nak pakai any concealer, bb cream or compact powder๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ALL IN ONE โ˜บ plus ada SPF 50++
.
HD CREAM foundation ni tak sama macam foundation lain tau. Selain dari HARGA YANG SANGAT MAMPU MILIK, dengan adanya HD CREAM foundation ni awak dah boleh SAY NO TO :
.
CONCEALER โŒ NO POWDER โŒ NO 360 CAMERA โŒ NO FILTER โŒ
.
Sebabbbb โ‰๏ธ HD CREAM foundation ni complete gabungan COMPACT POWDER + BB CREAM + CONCEALER โค
.
Kalau nk tgk BANYAK lagi kelebihan dia boleh follow @everdeenss_hq @everdeenss_hq @everdeenss_hq
@everdeenss_hq @everdeenss_hq @everdeenss_hq
.
Or whatsapp 0163802787

DM or WhatsApp 0193201102 NOW!! #jamuchocoyengyeng #highlyrecommended #eirasyazira #cantikluardalam @yeng.hq #ambassador ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š

Most Popular Instagram Hashtags