eeza_3juara eeza_3juara

1277 posts   13088 followers   1276 followings

eezazainal  🎡🎢 : GUSAR FOLLOW ➑️ @eezawarriors 2nd Runner Up Bintang RTM2016 Top 6 3 Juara BALADA Contact me at : eezazainal77@gmail.com ✌️

Girls! Nak nampak bergaya tapi taktau nak carik handbag cantik2 meletup kat mana? Jangan risau lagi, masalah korang dah selesai sebab ada @queen_handbag ! Weyh harga serendah RM20 taw!!! Apa lagi, jom borong banyak2 kat situ. Dengar cerita soon dorang nak buat contest and give away. 😱😱😱 . .

P/s: OWNER BAGITAU SEKARANG TENGAH ADA SALE 10%! JOM SERBU. JOM FOLLOW @queen_handbag @queen_handbag @queen_handbag .
.
#queenhandbag #handbagmurah #handbagcantik #giveaway #handbagcontest

Girls! Nak nampak bergaya tapi taktau nak carik handbag cantik2 meletup kat mana? Jangan risau lagi, masalah korang dah selesai sebab ada @queen_handbag ! Weyh harga serendah RM20 taw!!! Apa lagi, jom borong banyak2 kat situ. Dengar cerita soon dorang nak buat contest and give away. 😱😱😱 . .

P/s: OWNER BAGITAU SEKARANG TENGAH ADA SALE 10%! JOM SERBU. JOM FOLLOW @queen_handbag @queen_handbag @queen_handbag .
.
#queenhandbag #handbagmurah #handbagcantik #giveaway #handbagcontest

Girls! Nak nampak bergaya tapi taktau nak carik handbag cantik2 meletup kat mana? Jangan risau lagi, masalah korang dah selesai sebab ada @queen_handbag ! Weyh harga serendah RM20 taw!!! Apa lagi, jom borong banyak2 kat situ. Dengar cerita soon dorang nak buat contest and give away. 😱😱😱 . .

P/s: OWNER BAGITAU SEKARANG TENGAH ADA SALE 10%! JOM SERBU. JOM FOLLOW @queen_handbag @queen_handbag @queen_handbag .
.
#queenhandbag #handbagmurah #handbagcantik #giveaway #handbagcontest

Lagu paling ramai orang cover eh skang? Layan jap ah. Armada - Asal Kau Bahagia. #sumbangtuignore

Muka adik beradik tak pernah senonoh kalau menyanyi. Lol. πŸ˜› @ajoizainal #kasicanlahkatadikberadik #dirgahayu #eezaxajoi #sumbangtuignore @faizal_tahir @ctdk @malaysiancover

Thank you so much buddies. #loveofmylife #breastfriends 😍😘

Keep calm and be crazy. Laugh, love and live it up because this is the oldest you've been and the youngest you'll ever be again, HAPPY BIRTHDAY @eeza_3juara πŸ˜‚πŸ˜› .
.
.
. πŸ“·: @gib_idris

Percubaan mengisi masa lapang sebelum next student sampai,....... GAGAL! Pastu malas dah nak teruskan. #deletesoon #akuyangtersakiti

Harap kehadiran ini tidak disalah erti. #moveforward .
.
. πŸ“· : @gib_idris

Let me show you my flaws first. The flaw that actually not the real side of me. It's just a tiny dark side that i want to show you for me to know you better. After a short while, you'll see the true colors of me. The big bright side that you'll never imagine that a girl could ever do. Yes, It's for you. Everything i do, I'll do it for you. #untukawakyangcuriousdengansaya #youknowwhoyouare #thereason

Saya perhati je perangai awak ni. πŸ˜’

Thank you @klfm97.2 untuk Majlis Jamuan Raya KLFM #rayakansebulan #dahbolehsedardiridahkotygawaktugemukeeza

Most Popular Instagram Hashtags