edlynnahanie edlynnahanie

1,559 posts   6,773 followers   750 followings

Hanie Hamid  ☆Radio Anchor at @bernamaradioofficial ☆@rtm_malaysia TV Host @selamatpagimalaysia ☆Protocol Emcee ☆ScriptWriter ☆V.O/Jingles ☆Founder @byhaniehamid

Jaga dirimu wahai masa lalu, izinkan aku berjalan terus ke destinasi ku...tanpa rasa ragu... perlahan atau laju biar aku yang tentu, dengan Dia memacuku...
.

#bilahatiberbicara #nukilan #BilaHHmenulis #bisikanhati

Selamat pagi dunia!
.

Bawa daku ke destinasi yang tenang dan senang. Moga tiada lagi kekalutan dan kacau bilau alam yang bisa membuatkanku makin tenggelam...
.

#bilahatiberbicara #nukilan #BilaHHmenulis #bisikanhati

#throw🔙video
.

Bukti sis bukan setakat posing manja tapi tetap #sandsurfing penat ye panjat sampai ke atas tu, dengan tiupan angin sepak-sepak bahasa, surfing board tu kalau tak grip kuat2 mmg mampu melayang ya sbb kuat sungguh angin dr sebelah atas. Sekian #flashback pengalaman yg sangat #awesome 😍
.

#hanierainjourney #HRtakesPerth #formybirthday #octoberbaby #itsmybirthday #october1st 🎂 #countingmyblessings #thankyouAllah

#backtoreality Sis tak boleh move on lagi, selesai satu tugas harini, sis skrol gambar, banyaknya kenangan indah. Duhai Maha Pencipta dan Maha Berkuasa, moga tertulis rezeki ku berkelana kembali ke bumi "The Land Down Under" #imissyou
. 📸 #cherain
.

#hanierainjourney #HRtakesPerth #formybirthday #octoberbaby #itsmybirthday #october1st 🎂 #countingmyblessings #thankyouAllah #takemethereagain

I am so gonna miss you #perth I've learned so much about the people's union, living equally, respect, relax, inner happiness & lots of love! Terima kasih rakyat Malaysia yang menetap di sana, layan kami & welcome us like family. Til we meet again ❤️
. 📸 #cherain .

##hanierainjourney #HRtakesPerth #formybirthday #octoberbaby #itsmybirthday #october1st 🎂 #countingmyblessings #thankyouAllah #prinperth #worksmartnotworkhard

Assalamualaikum & Good Morning 😍 #jumpingjoy
.

Thanks for remembering my birthday. I will be keeping all your wishes close to my heart! You know who you are ♥ (yang wish di fb, IG, dm, pm, WA, video) 😘 .

Ps: Special thanks to Mr FaiMo #whynot penghulu #layanlagu who sent over a chocolate bouquet for me yesterday. Supposed to be a surprise, but i wasn't there to witness it hehe but seriously TERIMA KASIH. Very thoughtful of you. Hanie sangat menghargainya 🌹
.

#hanierainjourney #HRtakesPerth #formybirthday #octoberbaby #itsmybirthday #october1st 🎂 #countingmyblessings #thankyouAllah

Wish list #impianjadikenyataan nak pergi Australia (tak kisah mana-mana) asalkan dapat jumpa:
.

Koala ☑
Kangaroo ☑
.

Alhamdulillah setelah memasang angan2 3 tahun lepas, tahun lepas plan pastu tak jadi, kali ni Allah beri izin dan kesempatan. #thebestbirthdayever
.

#hanierainjourney #HRtakesPerth #formybirthday #octoberbaby #itsmybirthday #october1st 🎂 #countingmyblessings #thankyouAllah

Terima kasih @radiomelayuperth sudi beri ruang dan peluang. Unplanned & spontaneous. Saya bangga dengan anak-anak melayu yang usahakan slot radio ni secara sukarelawan. Seminggu sekali ke udara. Di luar konti, mereka adalah kalangan profesional dalam bidang masing-masing. Tahniah!
.

Psttt, mana tau kot la satu hari nanti berhijrah ke sana, boleh la jadi sukarelawan juga ye dak? Untuk mengubat rindu 😆😜😋 #adagayatak #whynot 🤭
.

Tidak dilupakan, insan yang menyatukan kami malam ni, the one & only Hj Khalid Hussein Tq hj!
.

#guest #radioguest #radiomelayuperth #wespeakyourlanguage #malaysianinperth

Jom dengar sekarang! 💖
.

FB: Radio Melayu Perth Australia
.

#radioannouncer
#radiointerview

Assalamualaikum ❤️ Hi, buat apa tu? Mai la singgah rumah Hanie 😆#thehouseofHONEY
. 📸 by #cherain
.

#hanierainjourney #HRtakesPerth #formybirthday #octoberbaby #2ndday #countingdays🎂

Most Popular Instagram Hashtags