edibaliliofficial edibaliliofficial

19 posts   3,959 followers   1,378 followings

Edi Balili  Composer | Producer | Arranger | President at “MUZA” Production Company

Të dashur miq, ju ftojmë të klikoni faqen tonë të re të web-it, për të gjitha të rejat dhe informacionet rreth nesh.
Ju faleminderit.
www.muza.al
"MUZA" | Frymëzim dhe dije
#muza #website
Dear friends, we invite you to click on our new web site, for all the updates and information about us.
Thank you.
www.muza.al
"MUZA" | Inspiration and knowledge

Për një gotë 🍻me miq të mire në Romë.
#saeinstitute

Sazet e Selimit dhe Hafizesë e Hajdin Leskovikut.
- Themeluesit e muzikës popullore qytetare të Shqipërisë së jugut.
Falenderim dhe mirënjohje për keto perla të trashëgimis shpirtërore:
@vasil_s_tole
@mirelakumbaro
#MaksVelo
@klodianqafoku

@muza.academy
Burim frymëzimi dhe dijesh!

Happy New Year! 🎊
@muza.academy
#happynewyear2018

Photo of the day
Me Z. Donald LU | Ambasador i Shteteve të Bashkuara të Amerikës
Faleminderim dhe mirënjohje për këtë njeri që përtej diplomacisë gjen kohën dhe dëshirën të mirëpres dhe artistë.
Faleminderit #donaldlu

Ofertë festive🎁
Me rastin e festave të fundvitit Akademia "MUZA" ofron 30% ulje për rregjistrimet e reja në degët:
➡️ MUSIC PRODUCTION (Niveli I & II)
➡️ SOUND ENGINEER (Niveli I & II)
🔳 Oferte e limituar.
🔳 Mësidhënie cilësore dhe staf pedagogjik i kualifikuar.
🔳 Për të gjithë studentët që mbarojnë u sigurohet një vend pune.
🔳 Praktikat me studentët zhvillohen në abjente pune.
🔳 Nxitoni mësimdhënia starton në fillim të muajit Janar 2018.
🔳 Për informacion ju lutem shkruani në inbox @muza.academy “MUZA” Frymëzim dhe Dije.
#muzaacademy
#students #audios #musicproducer #musicproduction #audioengineer #cubase #logicprox #protools #flstudio #ableton #studio

Most Popular Instagram Hashtags